Странен Бъг ?!
- Spock
- Обратна връзка:
Странен Бъг ?!
С Опера 9.23 съм и като чекна да ме запомни и влеза във форума всичко е ок, като цъкна обаче да видя главната страница и след това пак форума вече съм излезнал от форума и пак трябва да се логвам?! 
What Really Matters...

Re: Странен Бъг ?!
Влади според мен проблема е в перката на охлаждането ти, пробвай да я изключиш
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Не е така, проблема със сигурност идва от диференциалните пулсации на електромагнитните вълни в захранването ти, прегряването в следствие на неработещия вентилатор всъщност те е заблудил. Нещата за започнали далече преди това още в палеозойа, когато Лили Иванова е свирила в пещетите и е развила над 100 децибела звуково налягане и е деформирала Si още в зародиш.
Този проблем е аномалия и се случва много рядко, но мога да ти предложа трайно решение, отиди на Опера 9,23 пъти и после си включи компютъра към фритьорника и изключи всички битови уреди да не товарят бушоните, и със сигурност ще проработи поне форума на http://www.deadvirgin666.pdfl
Този проблем е аномалия и се случва много рядко, но мога да ти предложа трайно решение, отиди на Опера 9,23 пъти и после си включи компютъра към фритьорника и изключи всички битови уреди да не товарят бушоните, и със сигурност ще проработи поне форума на http://www.deadvirgin666.pdfl
- Spock
- Обратна връзка:
Копелета май верно проблемацията ми е в перката яко бие на ЛЯВО.

What Really Matters...

-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Е тука май вече си измисляш !hk_vlady написа:Копелета май верно проблемацията ми е в перката яко бие на ЛЯВО. :lol: :lol: :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS