помощ за компютърен гризач

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
maitap4o

помощ за компютърен гризач

Мнение от maitap4o »

искам да си купя нова мишка и съм си харесал един модел на a4tech - " x-750BF" обаче видях новата им серия "oscar" която май да е по-добра. За момента не успях да разбера дали тоя дзвер се продава и у нас, и колко точно струва. Ако има хора, които знаят повече, моля да споделят инфо и да кажат кой е най-добрият модел от новата серия. Предварително благодаря
Аватар
reconnect

Re: помощ за компютърен гризач

Мнение от reconnect »

Виж тази http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=998&t=0
Вчера си язех такава :) Много е удобна и за парите си е супер ! Има 6 скорости с бутон за сменяне, ощя няколко бутона с екстри и супер дизайн :П Мен ме кефи.
Stand And Fight
Live By Your Heart
Always One More Try
I’m Not Afraid To Die
Stand And Fight
Say What You Feel
Born With A Heart Of Steel
Аватар
maitap4o

Мнение от maitap4o »

да сигурен сам ,че има такава серея ( "oscar" ) ето ти линк http://www.x7.cn/en/products.asp?cid=122
а за мишката на РЕКОНЕКТ, да тя е сащата като x-750BF само на ваншен вид е малко по различна. Тия мишки rlz от всякаде няма съмнение :punk: :D
Аватар
reconnect

Мнение от reconnect »

Mишката кърти :)
Stand And Fight
Live By Your Heart
Always One More Try
I’m Not Afraid To Die
Stand And Fight
Say What You Feel
Born With A Heart Of Steel
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Е с тая чудесия съм от как излезна и съм много доволен. И фирмата е много добра щом се държи екстра продукта.
http://www.pazaruvaj.com/klaviaturi-mis ... 47465.html

Треа ми идея за клавиетура.
Аватар
MetalGearRex
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Обратна връзка:

Мнение от MetalGearRex »

Пичове, още ли не сте разбрали, че Logitech е истината? С една такава съм от поне 5 години и мишката избива рибата - още не е мръднала и на милиметър, никакви проблеми!
Така че си харесайте някаква там - бутончета, цъкалки, и си вземайте Logitech. Другото не става.
Never save anything for the swim back!
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

Mejec. Китайците ще спасят света, ей!

Червено-бяла, със синьо светещ скролер. Никви екстри. Протърка се покрай средния бутон и отдясно, ама е пушка.
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

Аз карам с някаква BenQ със сребристо тяло и сини бутони,купена е декември 2002 и от тогава не е мръднала,преживяла е какво ли не и още си работи перфектно.За 22 лева я взех.
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo

a.k.a SoaP
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

@MGR ако исках скъпа и качествена мишка повярвай ми щях да си взема майкрософт не логитек. Идеята е нещо евтино, което ще държи сума време и да има поне приличен вид.
Аватар
ivanatora
Обратна връзка:

Мнение от ivanatora »

Ами и аз съм за Logitech :roll:
Всички тия шарени мишоци с по хиляда екстри... изглеждат добре и работя добре - до едно време. После следва бой по главата докато намерите точно същия мишок с който сте свикнали, но се е счупил непоправимо.
Вкъщи от една година имам две мишки Delux - и на двете надписа е изтрит, хванали са налепи отвсякъде, даже са на места олющени. Преди това съм имал няколко А4 - предали се от най-различни проблеми: прекъснат кабел, канал в левия или десния бутон, протриване на топчето и въобще разпадане на топчето...
Един приятел има Logitech от най-обикновените - бяла, 2 бутона с черен скрол. Мишката е на повече от пет години и все още изглежда и работи все едно току що е излязла от завода. И е по-удобна от всичките тия мишки с 'ергономични' извивки които съм държал.

На последно място тези 'екстри' като бутон за смяна на чувствителността и бутон за 'двоен клик' са пълна глупост.
Аватар
MetalGearRex
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Обратна връзка:

Мнение от MetalGearRex »

Vanderveken написа:@MGR ако исках скъпа и качествена мишка повярвай ми щях да си взема майкрософт не логитек. Идеята е нещо евтино, което ще държи сума време и да има поне приличен вид.
Ти мишка за 15-20лв за "скъпа мишка" ли я имаш? Защото аз не. От друга страна, мишките за по 10лв пък хептен за нищо не стават, че и "екстри" нямат. Тука се размятат разни марки, бутони, цъкалки... Аз казвам, че Logitech къртят мивките и лепят плочките по отношение на издръжливост. Колко бутона и мигалки ще има мишката, вече си е ваш проблем. Аз казвам коя да е марката, другото е въпрос на вкус, практичност и навик.
А иначе моята Logitech опашатка е подарък от баща ми преди бая години. Струваше (тогава) май 18лв, но оптичните мишки тъкмо бяха навлезли на пазара, пък тя има и скролче - нещо също все още не толкова навлязло за времето си. От тогава е избацала бая игри и помпене (от LaserAge с мишка, до Unreal Tournament и стрелба с Rocket Launcher-а). Преди нея имах един друг Logitech, с топче и два бутона само, с който ми беше мъчно да се разделя. Макар че откакто ми подариха тази нова мишка, лежи в чекмеджето на бюрото, все още си работеше без проблем, когато ми се наложи да го ползвам преди година някъде. Той също е преживял не малко abuse, включително цъкане на горепосочената LaserAge (който я е играл, знае за какво става дума).
Така че, отново казвам, Logitech е марката, останалото е въпрос на вкус.
Never save anything for the swim back!
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Аз съм със такава - Изображение и съм супер доволен. Струва 10 кинта от ресет магазините с 5 години гаранция...
Аватар
Кain
В момента играе: Crashday(multiplayer)

Мнение от Кain »

MetalGearRex написа:Пичове, още ли не сте разбрали, че Logitech е истината? С една такава съм от поне 5 години и мишката избива рибата - още не е мръднала и на милиметър, никакви проблеми!
Така че си харесайте някаква там - бутончета, цъкалки, и си вземайте Logitech. Другото не става.
+123456789123456789123456789123456789123456789

Човека го каза
"There is no path as wicked as that of the righteous"
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Аз съм с една Microsoft-ска и съм предоволен от нея! :evil:

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Аватар
Spock
Обратна връзка:

Мнение от Spock »

Това е истината работи перфектно на всякаква повърхност само да кажа че след 2г не и е паднала грам цената, което е доказателство за технологията на тази мишка. Можеш да си регулираш и теглото на мишката просто е направена за геймене и всекидневна употреба и ляга перфектно в голяма ръка като моята. :)

Изображение
What Really Matters...
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Кain
В момента играе: Crashday(multiplayer)

Мнение от Кain »

Изображениеот 8 години съм с тая
"There is no path as wicked as that of the righteous"
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

Аха... а как ще си с нея от 8 години след като самата тя е от 2006...? :0
Пък и да беше на 8, щеше да е по-стара от теб.

Стига си лъгал за глупости, идиот...
Nikola Bathory
В момента играе: Battlefield 2
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Bathory »

Аз съм на Razer! :D
AMD Athlon64 X2 4200+BOX|Asus CROSSHAIR|2GB RAM(2x1 PQI DDR2 800)|XFX 8800GTS 320MB|OCZ ModStream 520W|Seagate Barracuda 500GB & 160GBlSamsung SyncMaster 997MB 19"(CRT)|Razer Copperhead|Luxeon 5.1; http://cradlebulgaria.com,http://verabathory.com
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

никола имаш най-зле конфигурираният компютър който съм виждал :shock:
Nikola Bathory
В момента играе: Battlefield 2
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Bathory »

Ама наистина ли, лол :shock: :D :mrgreen:
AMD Athlon64 X2 4200+BOX|Asus CROSSHAIR|2GB RAM(2x1 PQI DDR2 800)|XFX 8800GTS 320MB|OCZ ModStream 520W|Seagate Barracuda 500GB & 160GBlSamsung SyncMaster 997MB 19"(CRT)|Razer Copperhead|Luxeon 5.1; http://cradlebulgaria.com,http://verabathory.com
Публикувай отговор