Форумна среща в София...
Re: Форумна среща в София...
Аз съм тоя на аватара.
Ще ги познаеш бе, как 
На Попа няма да има друга групичка деца
На Попа няма да има друга групичка деца
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
И аз съм тоя от аватара.
бтв утре ми е супер трудно, за това исках в понеделник.Довечера ще кажа дали ще идвам
п.п. кой беше тъпия манаф дето предложи неделя
бтв утре ми е супер трудно, за това исках в понеделник.Довечера ще кажа дали ще идвам
п.п. кой беше тъпия манаф дето предложи неделя

Ами Хитруша идея си нямам дали е тъп манаф... 
Ако зема та се насиля да стана в 12, мо'е и да ви навестя с Рико :Р Или ако някой иска - да си даде телефона на ЛС, та да му звънна после, накъде към някой човешки час, а? :Р
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
Начи неделя 12 на попааа... К евентуално ше дода ма за секи случай ако не ве позная ше ви дам мое си обяснение.
Висок около 1.80, леко пълен (може да се каже и дебел ма не съм таквоз кюфте вече), облечен в черно
, с фанелка на Iron Maiden- A matter of life and death (за тез, не виждали- на фанелката е изобразено едно зомби как си копайе гробо), черно яке с бели орнаменти (много хора се расождат с него нема как да не го пузнаете), тъмно руса коса и гривна със сравнително дълги шипове (на дясната ръка). Та надявам се да ме познаете 
Висок около 1.80, леко пълен (може да се каже и дебел ма не съм таквоз кюфте вече), облечен в черно
Дълга тъмнокестенява коса, червена тениска с Пейтън Сойър/Хилари Бъртън, черни дънки, очила, някаква риза.
+ тебHitrusha написа:На Попа няма да има друга групичка деца
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- †Попѫтъ†
- Обратна връзка:
Добре е... как така "на Попа"... на Попа тва, на Попа онова.... са мен некой питал ли ме е кво може се праи "на мене" или не???Hitrusha написа:На Попа няма да има друга групичка деца
دشت شما درد نکند
Бате ако Хитрушата ти направи нещо на тебе... хич няма да се сърдиш

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Мен няма да ме има защото си имам едно детенце за гледанеGipo написа:Бате ако Хитрушата ти направи нещо на тебе... хич няма да се сърдиш![]()
![]()
![]()
А ти пък няма как да знаеш дали той ще се сърди или не
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
То тук само такива имаGipo написа:Няма начин да се разсърди... освен ако не е обратен
Нормален ли ? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Напълно нормален и уравновесен ?
Ами не знам, откакто те познавам все си си педал
Затова питам