Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Апр 2008 22:24
Добре не искам да влизам в спорове с разбирачи като вас !!! Вие като знаете толкова кажете какво ще стане на 1 май ? Какво като са написали че няма да обяват датата на SC 2 ??? Аие който знае нещо да каже ! Да видиме на 1 май какво ще бьде
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Апр 2008 22:43
Не е въпрос до разбиране , а до осведомяване, за разлика от твойте спекулации, аз чета сайтове с надеждна информация. И не съм ти ба'а Ванга, че да ти кажа какво ще стане на 1-ви май 100%.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Апр 2008 22:56
Еми тогава неможеш да кажеш какво ще се случи на 1 май ве глезлъо ! Сьщо така неможеш да кажеш какво знам аз ! И 20000 % сьм сигурен че четеш форуми на сьщатата тема защото сигурни източници на тази тема няма ........................................
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 26 Апр 2008 09:26
Tristram will be shaken in 5 days!!!Btw, забелязвам как банера се shake-ва по-силно вече. Също така , с позволението на MD ( Medieval Dragon from Blizzplanet.com ) бе качен този шот. http://www.theohill.com/images/teaser.jpgП.п. Цитат: Да и ще обявят WoS в крайна сметка! НЕ, МЕРСИ! Абе има 1-2 седмици - времето ще покаже Хахах, сега препрочитам този пост на Деник и си мисля какъв prophet може да се окаже.. " World of Sanctuary " , anyone?
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 26 Апр 2008 09:53
Аз залагам за teaser, показващ че работят над Diablo проект. А подробностите - на BlizzCon-a
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 26 Апр 2008 10:00
Айде да броиме колко часа остават Иначе залагам на "Get a life, stop watching this dumbass site" послание, ще ме изпълни целия Или начало на приордър кампанията на Диабло 4 +Duke Nukem fanpack
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 26 Апр 2008 10:20
Тийзъра уж бил банера. Пък класовете дето са от Ноември предната година остават загадка.. Цитат: Originally Posted by Medievaldragon Huh? Who said it is not about D3? I said it is not about the official D3 announcement. =)
You will find out the answer to that on May 1. And I doubt it is overhype. A lot of Gaming sites will literally be linking to whatever will be said on May 1.
People have different opinions and to some it will be overhype, to some it will mean so much after seven years or wait, to others it will mean nothing ... which is the majority of people that don't play Diablo.
We are confident there are more people on the middle of those three type of people who will welcome the outcome of our countdown.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 26 Апр 2008 17:01
Shady написа: Иначе залагам на "Get a life, stop watching this dumbass site" послание, ще ме изпълни целия ХАСХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ то наистина по добре Get a life отколкото watching this site :Д
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 26 Апр 2008 17:19
" Глупав Тук! Следващия път се хвърли сам, за да ни отървеш от глупостта си! " Из " Властелинът на пръстените " , Гандалф към Пипин Тук, Мория.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 26 Апр 2008 18:06
The Chameleon написа: " Глупав Тук!
Следващия път се хвърли сам, за да ни отървеш от глупостта си! "
Из " Властелинът на пръстените " , Гандалф към Пипин Тук, Мория. :) Bull's eye.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 26 Апр 2008 19:11
The Chameleon написа: " Глупав Тук! Следващия път се хвърли сам, за да ни отървеш от глупостта си! " Из " Властелинът на пръстените " , Гандалф към Пипин Тук, Мория. ;р Спокойно играя мисийте на БФМЕ 1
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 27 Апр 2008 09:15
аз ги виждам нещата като едно огромно гигантско мморпг Цитат: 1,500 opteron servers is overkill for ANYTHING. As a network admin and server admin, I know how well opterons work, and how they are suppost to be deployed. It's really hard knowing what blizzard wants to really use them for... I could only imagine... 100 MAX being used for WoW.. Unless they are replacing all of their servers, in which case I guess 400 could be used... 1,500 is just way too many for any company to buy.
Although, they could also just be getting a very good bulk deal on them... but buying servers then waiting to use them is just plan stupid, as you're better off buying somthing current.
wow had 298 servers, they planned on doubling that amound leaving 900 servers lying around.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 27 Апр 2008 10:43
Ами.. те Близз си казаха, че проекта им е " Next-Gen MMO " .. въпроса остава дали това ще е Диабло 3 или отделен 4-ти проект.. " The Arreat Summit will be shaken in 4 days " DAMN! Приближават се към Worldstone-a.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 27 Апр 2008 12:19
Моля те Шейди, вън, ако продължаваш с шегите относно темата. ЕДИТ : Винаги съм смятал под идея за ММО всичките герои срещу легионите Демони ( като в Диабло 2 ) , но видях друга идея, като че ли много по-логична. А именно Heaven vs. Hell , и заставаш на едната страна.. Но доста прилича на Alliance vs. Horde , пък уж ще е " Next-Gen MMO " .. бе ше видим. EDIT 2 : Вижте банера от http://www.blizzplanet.com и ми кажете , че не се клати повече от вчера!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 27 Апр 2008 14:31
в този случай геймплея няма на къде да мърда освен хевен вс хелл.може евентуаално азмодан белиал и другите генерали да са в съюз с ангелите срещу тримата братя,но се съмнявам
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 27 Апр 2008 14:51
Абсурд е да се съюзят със Светлината... Но се предполага, че точно Азмодан и Белаял да са главните зли фигури в Диабло 3.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 27 Апр 2008 17:13
За съюз и дума не може да става - това не е WarCraft. Heaven vs. Hell gameplay-a също ме съмнява. Все пак Blizz ще се стремят да направят WoS колкото се може по-различна от WoW, за да привлекат друга маса фенове. Те си знаят най-добре де...
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Апр 2008 10:43
айде и worldstone се разклати
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Апр 2008 11:19
Мдаа... )) " The Worldstone will be shaken in 3 days "Сърцебиенето е зачестило и банера се " разклаща " още повече. Да видим сега какво съм изпуснал из Диабло 3 форума...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|