Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 27 Апр 2008 14:20
The Chameleon написа: Единствения проблем е, че изглежда от онези игри с безкрайно голям свят... >< Да еба и проблема да еба...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 27 Апр 2008 16:23
Лудница е И craft-ването е направено полезно- направих си меч силен, колкото този с който бях... сега съм и с 2та. Казвам го щото до сега в която игра да съм craft-вал, все е било безсмислсно
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
reconnect
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 27 Апр 2008 16:45
След колко време получихте поканите? Много ми се играе.
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 27 Апр 2008 17:48
При мен пристигна след 2 седмици. Dude, с кви мечове си?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 27 Апр 2008 20:38
Sentry, яки са Вече са меч и брадва де, смених си мойто изделие, ама ако си крафтна добра хералдическа глупост може пак да я ползвам Пишете имена на герои и кога влизате, аз вече мога да заформя гилдия, ако сте навити:) +тва тряа да фармваме епик картите, голям фън е там
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 27 Апр 2008 20:52
Героя е Elve - Satyr Bloodsletter развиван на критикали и flurry, craft-ва мечове и брадви до ниво 13.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 27 Апр 2008 20:57
Ооо.. идеята за Гилдия зарибява. Колко сме бтв ?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 27 Апр 2008 21:11
Ми, Хами, ти ако имаш акаунт значи май сме трима
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 27 Апр 2008 21:14
Имам, но .. не се ли обадиха и други, че имат акаунти вече? И какви левели сте бре? И няма спомен, ако сме различни раси от различни места ли почвахме ?
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 27 Апр 2008 21:15
Аз съм малко над десети левъл, ама мога да почна нов герой, не ми е проблем. Иначе май на едно и също място се почва. Смисъл освен ако нашествието на циклопи в града не е нарочно замислено... Не знам
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 27 Апр 2008 22:00
Аз съм си Ренсинг май И съм 6 левел, не ми се играе щото знам че ще съм залепен за поне 5 часа непрекъснато
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 27 Апр 2008 22:29
Момци, аз влизам да играя сега и ще съм online цяла вечер, предполагам Всички раси и класове почват от едно място, Хамчо, не бери грижи. Ще потърся Elve и Rensing тая вечер
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 27 Апр 2008 22:30
Ооокеейй.. Аз трябва да си намеря името и паса.. както и да изтегля играта пак.. ще видим как кога, че наи у Вторник съм в Стара Загора цел ден..
|
|
|
|
|
v3n0m
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 29 Апр 2008 09:08
Леле играта зарибява май ще дам на героя си в близз vacancy и почвам тази
|
|
|
|
|
reconnect
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 29 Апр 2008 13:01
Тия говна не ми пращат мейла
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 29 Апр 2008 13:18
Не са ти длъжни да ти пратят мейл, това е затворена бета и само избрани по някакъв начин имат достъп до играта, а не всички. Ако беше пратил по-рано мейла си сигурно щеше да си получил писмо-покана да се включиш в бетата. Имаше пост точно в деня, в който започна второто записване по e-mail, точно тогава се записах и аз. След две седмици и един-два дена получиш поканата си за затворената бета. Скоро ще има отворена такава, така че може и да не ти пратят покана преди тя да започне. Практика е да има wipe на героите преди отворената бета, така че няма за какво да се притесняваш, ако си мислиш, че ще изостанеш или нещо такова. Приятен ден!
|
|
|
|
|
reconnect
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 29 Апр 2008 13:34
Не просто ми се цъкаше : (
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 29 Апр 2008 14:42
Рeкънект написа: Не просто ми се цъкаше : ( Не, просто си лайно Ебаси, ей такива копеленца кат' теб най - обичам: "тия говна не са ми пратили мейл". Ти ебем мамата, нит' са задължени, нито ти имаш правото да ги наричаш така, педалче. Ей, как може дори и най-просто уважение да нямаш, майка ти в килер ли те е държала, бе? За играта - ей ви го истинския наследник на Diablo, който се очакваше Flagship да направят. Честно казано не съм фен на хек'н'слаша, но ако има отворена бета бих го дръпнал, колкото да видя гот' ли е. Иначе надали ще надмине Диабло, надали и ще се наложи като някакво убер ММО, но пък идеята за лесно и неангажиращо такова е доста примамлива :- )
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|