Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Продавам!!!
Публикувано на: 27 Апр 2008 17:43

Продавам 2 акаунта + Игрите към тях (кутии + дискове + притурки):

WoW TBC account, Grayfoxbg, 40 level, Rogue, Undead, Magtheridon (PvP) realm.
60 лв.

Steam Account: Half-Life, Half-Life 2 (+ Episode1 и Episode 2), Team Fortress 2, Team Fortress Classic, Blue Shift, Opposing Force, Portal.
70 лв.

От Русе съм ако ви е нужна тази информация. Не свалям цената. Парите ми трябват за нова видео карта. Който иска да казва. Моля хората заинтересувани да ми пишат едно ЛС (лично съобщение). Благодаря!!! И имам предвид за ВСИЧКО което продавам не само WoW.

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Продавам!!!
Публикувано на: 27 Апр 2008 19:01

Значи пич, не искам да се заяждам, но 60 кинта за УоУ + 40-ти лвл ( и който и да е всъщност ) е баси и лошата далавера. :lol: Карта за 2 месеца струва 53 кинта ( някъде ) , пък за 2 месеца може да се направят и 2 героя 70-ти лвл.. :)

Единственото обяснение, което имам е, че офертата важи :

1. За лапета, на които не им се развиват първите лвл-и .
2. За хора, които си нямат и на идея от играта и решават, че ще им е " изгодно ".

Предполагам и че УоУ-а е без експанжъна му ? :) :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 27 Апр 2008 19:16

хамелеоне още ли се опитваш да бъдеш WoW разбирач

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2008 19:18

Гаро, яж си терлиците. :lol:

Не твърдя да съм УоУ разбирач, но тук не можеш да ме обориш копеле! :8:

П.п. яж ми и хуя :Д

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 27 Апр 2008 19:19

Не разбираш от WoW бе момче

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 27 Апр 2008 21:51

Иначе аз ще го купя ама в другия си жовот!

Профил Skype

Публикувано на: 27 Апр 2008 22:05

Акаунта е с експанжъна. Давам и двете игри с него затова съм повишил цената. И не съм писал темата за да се надпреварвате кой по разбира. Аз съм написал, който ще купува да пише другите не ме бъркат. Съвети също не искам. Получил съм достатъчно съвети точно по този въпрос от хора които повече разбират от вас и от търговия и от WoW (това в никакъв случай не значи, че разбирам повече от вас, но не е невъзможно). Ако няма да купувате моля не поствайте. Благодаря. Моля също горните спам-постчета да бъдат изтрити ако модератора/администратора си направят труда да погледнат.

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2008 22:22

Сори пич, казах ти, да не се засегнеш нещо. :)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Публикувано на: 27 Апр 2008 22:29

Засегнат съм не от теб, а от всички n00bs които спамят в темата ми и ми пречат на бизнеса. Ако няма да купувате просто не пишете. Ако исках съвет щях да помоля както вече направих на други места. И СПРЕТЕ ДА СПАМИТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ, ЗА БОГА!!! АКО НЯМА ДА КУПУВАТЕ НЕ ПИШЕТЕ FFS!!! Толкова ли е трудно за разбиране (не искам тъпи спам отговори).

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2008 22:36

Продаваш ли акаунта без играта?

Щом си получил толкова "висши" съвети, защо тези хора, които си питал не са те упътили къде да продваш?
В форума на PC Mania - егати и смеха.

Профил Skype WWW

Публикувано на: 27 Апр 2008 22:38

абе личи си кви сте разбирачи сички, офертата е много добра за парите които иска, но явно не разбирате защо

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2008 23:07

Атацикем Ориг! написа:
абе личи си кви сте разбирачи сички, офертата е много добра за парите които иска, но явно не разбирате защо

Що си не ебеш майката, заедно с чифута който си прави "бизнеса". Смешна работа..

пп, Хами, нямаш право брат! :lol: Нямаш!

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2008 23:09

Vicious написа:
Що си не ебеш майката, заедно с чифута който си прави "бизнеса". Смешна работа..

СУПЕР!Много топли думи :)

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2008 23:10

Стига сте спамили.. човека ви помоли. :roll:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2008 23:14

^Когато стана вярващ ще спръ ;Д

Профил Skype

Публикувано на: 27 Апр 2008 23:28

Ок спамете си. Това е риска на този форум. Ще отговоря на DukeNukem с въпрос: Нима PC Mania не е един от най-посещаваните сайтове за игри в България? Естествено че ще ми е по-изгодно да подам обява където има повече хора, които да видят. И играта не се продава без кутията и всичко. Замислете се че ако нямате CD Key-a, аз много лесно мога да си върна акаунта и да ви излъжа, затова продавам всичко честно и почтено с кутията и всичко. Жалко само че форума е пълен с хора, които не разбират от дума. Има още 300 теми където хората се псуват и спорят кой повече разбира от WoW отидете и там се изявявайте. Цената съм казал че няма да намаля. Няма нужда да ми спорите дали е добра или не, нито дали разбирате или не. Просто си продавам играта и друго не ме бърка. И ще отбележа за архива: Не е важно колко е месечната такса а колко струва играта в действителност. Преди да дигнеш въпросните 2 героя първо ти трябват игрите които общо са 70 лева. А аз давам 2те игри + един герой вдигнат наполовина ( и името му може да се сменя) за 10 лева по малко. Разбирачите вие сте НЕразбирачи, защото не разбирате от сделки. И като сте толкова умнички братлета кажете нещо и за другите ИГРИ които продавам. Или вие сте от зомбитата които не знаят нищо друго освен WoW?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Апр 2008 00:41

GrayFoxBG написа:
...пречат на бизнеса...

АААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХ

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 28 Апр 2008 01:15

GrayFoxBG, съгражданино, вече не си пич.

" И като сте толкова умнички братлета кажете нещо и за другите ИГРИ които продавам. Или вие сте от зомбитата които не знаят нищо друго освен WoW? " <- Може би раздразнението ти затъпява мозъчния процес. :wink:

Разбрахме вече, че си ходил на 100 места и си питал 100 човека как се правят сделки за УоУ. Големи далавери въртиш бате, спор нема!

За архива, играта струва 29 лв и 90 ст. И освен, ако не си капризен, ще се задоволиш с 10 лвл-а по-малко, 2 раси по-малко, и прочие. :)

Даваш играта + експанжъна и , забележи .. цял 40-ти лвл герой! за скромните 60 лв. А бате, после какво ще я правя тази игра и това геройче.. и за тоалетна хартия не стават! Или случайно си предплатил за 1-2 месеца напред да играе купувача ти ??? :shock:

Продавай си играта, мен И ТОВА не ме бърка. :wink:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Апр 2008 01:22

Това че PCMania е най-посещавания game сайт не знам, ама че е най-спамарския - това е сигурно. Спомням си преди време продавах GeForce 4 MX 440 128MB/128bit Axle за 20 лв и всички тук трагнаха да плюят. Тогава реших да пробвам във форума на data.bg и познай какво. Точно за 2 часа изникнаха 5-ма кандидата, та после че чудих на кой да я продам. Още на следващия ден си продадох видеото без да се занимавам с простотии. :) Така че пробвай в дата.бг. Там си има специален форум за копувам/продавам.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Апр 2008 07:56

GrayFoxBG написа:
Ок спамете си. Това е риска на този форум. Ще отговоря на DukeNukem с въпрос: Нима PC Mania не е един от най-посещаваните сайтове за игри в България? Естествено че ще ми е по-изгодно да подам обява където има повече хора, които да видят. И играта не се продава без кутията и всичко. Замислете се че ако нямате CD Key-a, аз много лесно мога да си върна акаунта и да ви излъжа, затова продавам всичко честно и почтено с кутията и всичко. Жалко само че форума е пълен с хора, които не разбират от дума. Има още 300 теми където хората се псуват и спорят кой повече разбира от WoW отидете и там се изявявайте. Цената съм казал че няма да намаля. Няма нужда да ми спорите дали е добра или не, нито дали разбирате или не. Просто си продавам играта и друго не ме бърка. И ще отбележа за архива: Не е важно колко е месечната такса а колко струва играта в действителност. Преди да дигнеш въпросните 2 героя първо ти трябват игрите които общо са 70 лева. А аз давам 2те игри + един герой вдигнат наполовина ( и името му може да се сменя) за 10 лева по малко. Разбирачите вие сте НЕразбирачи, защото не разбирате от сделки. И като сте толкова умнички братлета кажете нещо и за другите ИГРИ които продавам. Или вие сте от зомбитата които не знаят нищо друго освен WoW?

Сори пич, но отдавна съм се отказал да играя игри тип "вървиш и стреляш напосоки без причина".
Единственото, което си заслужава от втората сделка е само Portal - много добра игра.

Сори пич, но отдавна съм се отказал да играя игри тип "вървиш и стреляш напосоки без причина"

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com