Христос воскресе!
- VALEN7INVS
- Цар
Re: Христос воскресе!
Деба и безкрайната ви тема за тая Пасха деба...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
за разлика от теб не имитирам нито манталитет, нито поведениеRidick написа:Nocturno на много мощен ли се правиш така, а ? Деба пичка ти мамина, умри!
Воистина възкресе!
а ти ако искаш да предпазиш вярата от ботохулници, посвети целия си живот, ако щеш, пак няма да успееш... аа, извинявай, забравих, че нямаш понятие какво е вяра, какво означава да се предпазва. сорка, брат, чак сега видях, че не си изписал правилно празничния поздрав
амебо, с тази изсмукана омраза, която лееш точно на великден, няма да си на острова на блажените след Отпътуването, затова бъди добър и смирен християнин
-
Sentinel
- В момента играе: World of Warcraft: Wrath of the Lich King
Ти мене недей ме гледа. Аз попитах ти на какъв се правиш като говориш така. На много лош май?
Global Strike Task Force
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Стига си се лигавил ако обичаш!!! Честно, много си несериозенAcTivE написа:НЕистина Воскресе.

- Till.Lindemann
Воистина Воскресе ! ! !Бъдете живи, здрави и безкрайно щастливи ! ! !
напръскайте темата със светена вода и тогава въобще няма да припаря тук
много сте ми интересни половината - само на великден и коледа сте добри, обичащи и богопочитащи, а в останалото време винаги ще пожелаете смъртта на всеки, който ви прережда на опашката в магазина или на барчето, където чакате да си купите поредния тостер с мазно месце - блажеш ли, блажеш ли, дедо попе
много сте ми интересни половината - само на великден и коледа сте добри, обичащи и богопочитащи, а в останалото време винаги ще пожелаете смъртта на всеки, който ви прережда на опашката в магазина или на барчето, където чакате да си купите поредния тостер с мазно месце - блажеш ли, блажеш ли, дедо попе
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Ми това е нещо като 3ти март, когато всички стават бати националистите а всички останали дни плюят държавата 

Защото само на тия дни я жената, я мама им позволява да пийнечовeк написа:Ми това е нещо като 3ти март, когато всички стават бати националистите а всички останали дни плюят държавата
По темата:
Бахти, тамън умираш и се кефиш, че си се отървал от тоя свят, па след 3 дена да земеш да възкръснеш. Сигур е могу гадно