Рekонект написа:Пробвах Берсерк.... много тъпо значи....
----
Аз за туй не давам много предложения, че.. само загубен потенциал се получава.
Рekонект написа:Пробвах Берсерк.... много тъпо значи....
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
А стига бе, а Клеймор което си е бозица в сравнение с Berserk те кефи.Рekонект написа:Пробвах Берсерк.... много тъпо значи....
Признавам гледах 1вия епизод. Издразни ме това, че е супер гадно нарисувано (еми отпреди 11 години е....)Вuddy написа:Пробвах Берсерк.... много тъпо значи....А стига бе, а Клеймор което си е бозица в сравнение с Berserk те кефи.
Всеки с вкуса си, казало кучето и...
Щом Berserk било много тъпо, не знам какво да ти препоръчам, възможно е моя вкус да е извратен - де да знам.
Но може да пробваш Full Metal Panic, поне е по-лесно смилаемо от Berserk-a, и би допаднало на по-голяма аудитория.
Вземи че дръпни първите 3 епизода, дръпни си и субтитрите от subs.unacs.bg, прегледай ги с който си искаш дублаж (кеф ти английски, кеф ти японски) и ти ни кажи дали си заслужава.Cowboy Bebop
Това заслужава ли си ?
Абсолютно точно. И на мен не ми е ясен тоя порив към постоянно гледане на аниме. Аз след като изгледах Shigurui бях в няколко-седмичен шок, а тук ми се говори за всекидневно гледане... ;рphr34k написа:Serial Experiments: Lain
Texhnolyze
Анимета за пост-модерното дигитизирано студено и самотно сърце.
(Texhnolyze е по-добото от двете)
П.П. Въобще не схващам това желание, тази страст при консумация на анимета. Някак си повърхностно ми изглежда, отношението на повечето "фенове", липсва им като че ли това духовно смирение, което лично изпитвам към творби на изксутвото, които ми въздействат. Texhnolyze още събирам емоционални сили да го изгледам втори път.
П.П.П. Нищо против никого; разни хора - разни вкусове и разни реакции.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq