Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate
Публикувано на: 10 Апр 2008 23:05
На сайта отвориха форма за beta sign up
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
Публикувано на: 25 Апр 2008 23:08
Йеп, аз също. Някъв идиотски сатир съм и до сега като гледам играта прилича безбожно много на Diablo, дори и по нещата, които биеш там.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Публикувано на: 26 Апр 2008 09:51
Аз съм циклоб некъв... с брадвичка ги боцкам:) Тряаше да съм човек, май. 10lvl съм и си намерих трепач герданче, жалко само че има празници и нямам възможност да цъкам тия дни
Публикувано на: 26 Апр 2008 15:20
баси, записах се и аз за бетата. Това ще го играя, така и така вече ще имам повечко свободно време ^^
иначе, открай време си търся нещо като диабло, дано тази игрица да се окаже пристана, който търся от Sacred насам
21 Мар 2008 16:41 Мнения: 518
Публикувано на: 26 Апр 2008 15:31
Mo4eta q daite link otkydeto da q isteglq i da se registriram za beta wersiqta
p.p sori za latineca oba4e nesym ot moq komp.
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
reconnect
Публикувано на: 26 Апр 2008 20:16
Добреде къде е Download-а?
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
Sentry
Онлайн
Публикувано на: 26 Апр 2008 23:38
Не може ей така да я изтеглиш, трябва първо да те одобрят за бетата, след това да се регнеш през линка, който важи само за теб и след това чак като се логнеш и можеш да я изтеглиш от download секцията.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Вuddy
Публикувано на: 27 Апр 2008 05:00
Някой да сподели повече впечатления отностно геймплей, графика, енджина?Придружено със шотове...
Публикувано на: 27 Апр 2008 10:57
Горе-долу след колко време пращат мейла?
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 27 Апр 2008 12:18
Рekонект написа:
Горе-долу след колко време пращат мейла?
Може след час.. може след ден.. може да не ти пратят.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
reconnect
Публикувано на: 27 Апр 2008 13:54
Как е играта иначе?
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 27 Апр 2008 13:56
Бях я цъкал преди доста месеци.. и може би това ми даде предубеждения.. наистина много прилича на Диабло, но като че ли има някаква зарибявка в нея. :Д Единствения проблем е, че изглежда от онези игри с безкрайно голям свят... ><
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения