Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Демото на World Shift Публикувано на: 25 Апр 2008 17:53
Аре бе, никой ли не си го е свалил? Тая игра се очаква(ше) да бъде нещо велико, пък и все пак създатели са Black Sea Studio (поне имат известен опит, в сравнение с други българи). Та някой свали ли демото, за което пише в главната страница? Впечатления? И някой може ли да ми даде минимални изисквания, защото не успях да намеря?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Демото на World Shift Публикувано на: 25 Апр 2008 18:32
Влязох в бетата. Като поиграя ще споделя впечатления. Тя каква е играта - MMORTS или?
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Демото на World Shift Публикувано на: 25 Апр 2008 18:37
Ъъъ, по-скоро класически RTS Не говоря за първата новина, а за една по-надолу, от вчера
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Демото на World Shift Публикувано на: 25 Апр 2008 18:43
LEX ICON написа: Ъъъ, по-скоро класически RTS Не говоря за първата новина, а за една по-надолу, от вчера Тъй като не съм от най-разбиращите ще питам - Betа прави ли се на Single Player игра? Мислех че WorldShift ще е онлайн only.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Демото на World Shift Публикувано на: 25 Апр 2008 18:45
Аз си свалих демото само че ми иска регистрация в някакъв сайт. Има 2 опции - цъкане през интернет и цъкане през Lan ( като това през лан не било достъпно в демото ) ... Никаде не видях Single Player, Scenario или нещо от сорта.
P.S. Мисля че бета може да се направи на всякаква игра, дори и програма. Целта на бета тестовете е да се изчистят бъговете. А при игрите бета тестовете служат също и за уравновесяване на Gameplay-я.
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Re: Демото на World Shift Публикувано на: 25 Апр 2008 19:31
Каква бета, бе човек, това си е multiplayer demo на стратегийка, много добра при това. За регистрацията - трябва да си регнат в сървъра, където се играе играта - сиреч gamespy и тва е. Картите са много добри и зарибяващи, единствения проблем, който имам с играта, е, че на мен лично ми се загрява много куфара и загася затова не мога много да играя, ама това си е мой проблем. Ако излезе на някаква разумна цена за България играта - може да я купя. По целия свят се оплакват от пиратството, ама там 50 долара не им представляват една четвърт от заплатата.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: Демото на World Shift Публикувано на: 29 Апр 2008 08:13
Също така "Бета" си е и една огромна реклама/промоция на съответната игра!
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Демото на World Shift Публикувано на: 29 Апр 2008 19:38
Че то бетата е налична от няколко месеца.Някъде февруари стартира още.Фабулата около расите е вече вдигната-в момнюента са показани всички единици,има сумати клипове с играта и единственото което не ми е ясно е какви ще са системните изисквания.Иначе яко мирише на Next Gen RTS
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Демото на World Shift Публикувано на: 29 Апр 2008 21:31
Оказа се бангия поне за мен.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Демото на World Shift Публикувано на: 29 Апр 2008 22:05
На мен ми стои на "Connecting to competition service...." като се опитам да се логна и ми дава грешка при опит за свързване.(отворил съм всички портове казани в форума на играта и съм я ъпдейтнал).
Някой да се опита да влезе и да каже дали става?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|