Автор |
Съобщение |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 24 Апр 2008 13:03
Act 5 винаги съм си го представял в Хималаите Act 1: (forgot where this 1 is) Некви поляни из Родопите
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 24 Апр 2008 13:03
Много знаят те де са Родопите.. Иначе, мерси, че се разписахте, не знам какво щях да правя , ако още тряяше да едитвам 1 и същи пост.. :ДД
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 24 Апр 2008 17:44
Доиде ми геинална идея. Може тогава да излезе филма или да има световно по диабло
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 24 Апр 2008 21:04
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 24 Апр 2008 21:16
Ами аз помня че на пач 1.10 не ставаше ама като пачнеш 1.11б става работата или обратното беше ама маи с 11ката беше щото неможех да го правя в хофа. Еми ако не играеш в батъл нет(хедоф) гмуркаи се смело с 1.11б герои сичко щи се запази ЕДИТ: Но за секи случаи си направи един бекъп
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 24 Апр 2008 21:55
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 24 Апр 2008 22:19
Ми аз съм го пробвал преди, но не си спомням на кой пач беше. Номера е следния. Сваляш си и си инсталираш Headoff Lancher. След това отваряш диаблото веднъж от ланчера и друг път от оригиналната си иконка. Спомням си обаче че имаше няква цака в последователността, но не помня точно каква. Ще стане или първо ланчера и после оригиналната иконка или първо оригиналната и после ланчера. Но съм сигурен че действа. Втория начин за който се сещам но не съм го пробвал е същия като да отвориш 2 Skype-а. Създаваш си втори акаунт на Windows-a. Даваш му администраторски права и задължително някаква парола. Стартираш веднъж диаблото както си се стартира, а вторият път цъкаш десен бутон на иконата и даваш Run as ... В отворелия се прозорец избираш втория юзер, пишеш паролата и готово .
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Апр 2008 09:49
Khanduras will be shaken in 6 days !!! Интересен факт е, че в http://www.blizzplanet.com има избор " World of Sanctuary " , който те препраща към форумите на http://www.diablo3.com , както и че като напишеш http://www.worldofsanctuary.com те препраща към http://www.blizzplanet.com
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Апр 2008 12:49
Blizzplanet не е сайт на Blizzard Entertainment.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Апр 2008 12:51
WTF is Khanduras, нещо ми убягва...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Апр 2008 12:52
Цаката е местата , които не знаем да се разтърсим и намерим.. " The Warriors of the lands of Khanduras are well trained in all of the weapons of war. " Това е от Diablo 1 Lore-a ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Апр 2008 15:18
Добре бе хора вие наистина ли си мислите чеее това ще е анонса на Diablo 3 ??? Според вас Близард ще го обяват по този смешен начин ! Аз мисля че ще е на Blizzcon или там каквото беше.... но не и чрез тези сайтове
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Апр 2008 15:31
Отхвърлил съм идеята за анонс на Диабло 3 на 1-ви май отдавна.. И аз си мисля, че ще е на Близзкон-а , защото Близард са обещали другия проект, по който работят да бъде разкрит точно в Корея на Близзконференцията.. ( О.о ) Ъъ.. и в момента се обсъжда идеята ( във форумите на Диабло 3 ) Близард да работят по всъщност не 3, а 4 проекта.. Но аз си мисля, че Диабло 3 и " Next Gen MMO "-то всъщност са 1 проект..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Апр 2008 15:38
Виж сега каквото и да си говорим сега са празни приказки Някой беше казал че може да се обяви датата на Star Craft 2 ( което аз смятам за много вероятно ) но пьк от друга страна не мисля че от Близард ще са толкова зле за да я пуснат например Септември или Октомври ! Ако ще го пускат тази година вьобще смятам че ще го пуснат по коледа за да могат да извлекат най много от играта ! Колкото за ММО DIABLO ще е наистина шок за хора като мен ако я направят играта така но пьк все някой ден ще я пробвам каквато и да е ...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Апр 2008 15:47
Бе, празни приказки или не, не е зле да се приказват..
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Апр 2008 17:11
peace10 написа: Някой беше казал че може да се обяви датата на Star Craft 2 ( което аз смятам за много вероятно ) 8 days left - westmarch will be shaken ... because a release date for SC2 will be announced!!!
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Апр 2008 18:52
Е то те могат да ни льжат с толкова много неща чеее ние поне треа в едно да вярваме
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Апр 2008 19:05
Брат, като не си запознат, моля те не говори празни приказки.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 25 Апр 2008 19:38
peace10 написа: Е то те могат да ни льжат с толкова много неща чеее ние поне треа в едно да вярваме Истината казваш Исусе ама аз не ти вярвам :Д
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|