Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: q3
Заглавие: Абе ора как свърши мача?
Публикувано на: 23 Апр 2008 23:39

Я раздуите че съм тъп и нз отде да вида къф е резултата

GLORY GLORY MAN. UNITED!

Профил

Заглавие: Re: Абе ора как свърши мача?
Публикувано на: 23 Апр 2008 23:46

http://www.gong.bg/

Барселона и Манчестър Юнайтед завършиха при нулево равенство първия мач от 1/2-финалния сблъсък между двата тима в Шампионската лига.

Да пукна ако разбирам нещо от всичко това. :oops:

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Апр 2008 08:09

0 - 0
Безобразно скучен мач
САФ си излезна за хикс и го постигна
Юнайтед изглеждаха много зле (65:35 процента владение към края на мача, 17-6 удара)
А Роналдо изпусна дузпа в третата минута

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Апр 2008 12:40

Като запалянко на Юнайтед, смея да кажа че не съм доволен от играта им. С такава игра не може да си стигне до финал, пък да не говорим за купа :lol: Ако се стегнат малко може и да направят нещо, за да стигнат на финала. Но там няма да има 2ри шанс и не трябва да се отпускат :mrgreen:

Профил WWW

Публикувано на: 24 Апр 2008 13:26

Кур за манчестър и кур за всичките им фенове :) Аз като един слаб привърженик на футбола имам един любим отбор- РОМА! :)

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 24 Апр 2008 15:48

човeк написа:
Кур за манчестър и кур за всичките им фенове :) Аз като един слаб привърженик на футбола имам един любим отбор- РОМА! :)

А ти искаш да раздаваш курове за Ман, защото преди година Ман ви сложиха 7 кура ли?

Юнайтед не играха своята си игра. Според мен Фъргюсън обърка нещо тактиката. Искаше явно да остави Барселона да нападат и да играем на контри. Само че ние така им дадохме инициативата, че всеки път, когато овладеехме топката, нямаше никой в позиция да задържи топката (докато другите напреднат) или самият той да атакува. В резултат се търсеха едни дълги пасове към Роналдо в атака, които той или не овладяваше, или го бутаха без да последва съдийски сигнал, или въобще не биваха отправени към него. Също така не мога да разбера защо Фъргюсън продължава да ни мъчи с тази тактика с Роналдо на върха на атаката, при положение, че явно не върви. Роналдо вкара толкова много голове този сезон като атакуваше от задни позиции. Рууни играе може би еднакво добре навсякъде, но Роналдо определено не се справя, както трябва като таран. И на всичкото отгоре, Тевез също бива върнат назад. Не я разбирам тая тактика. Надявам се, че не е "за да може Роналдо да вкарва повече голове и да чупи рекорди", защото най-малкото ЯВНО не се получава, а от това страда целият отбор. И жалко за изпуснатата дузпа. :(

Барселона мисля, че играха доста добре, но наистина не успяха да създадат много голови ситуации. Имаха 2-3 положения, които в подобни мачове наистина лесно се пропускат. Определено бяха по-добрите на терена. Но не мисля, че вторият мач ще е същия. Каквото и да си говорим, домакинството сериозно влияе на играта на отбора домакин. Така че Юнайтед ще са доста по-нахъсани и ще атакуват втория мач. Дали това ще означава, че ще вкарат няколко гола, или че Барса ще ги изненадат на атаки, не знам. Надявам се да е първото! :)

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 24 Апр 2008 16:14

Аз пък съм като цяло доволен от резултата. Отидохме в Барса, за да пазим резултат, Сашо Фергюсън така бе решил, така и направи. И въпреки, че наш'та защита не струва (лично мнение, но е факт, че много често вършат глупости) пак цял мач държахме Барса, а ония се насираха да ни атакуват. Значи на Олд Трафърд, 'га ще играем нападателен футбол ще ги отвеем (дано ^.^)!

Тевес обаче е дееба и маймуната. Оно цял мач не го видях да направи нещо, освен да осира положения. Рунката пък никакъв го нямаше, но т'ва беше по-скоро 'щот' много рядко имаше пасове към него. Горкият, за да получи топката трябваше да се връща в защита, бре :-/ С един Гигс, който да организира играта и съответно да изсипва топки към Рууни поне един гол щяхме да вкараме.

Btw, никога не съм си мислил, че ще го кажа, но къде е Саха? Щот' точно той ни трябва, оная маймуна Тевез е по-зле дори и от него, бе :'( Най-добре си беше обаче Алан Смит и Рууни, двамата бяха голяма комбина, ама 'уй . . .

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Апр 2008 16:32

Рууни игра с лека контузия и може би затова беше изтеглен по-назад и не си даваше много зор.А Юнайтед игра точно така,както Фъргюсън искаше-и ако беше влезнала дузпата в началото щяхме вече да сме на финал :)

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 24 Апр 2008 16:39

Че ни трябва играч като Саха, трябва ни. Но не съм съгласен, че Тевез не струва. Най-малкото не може да се прави извод от един мач, за който дори аз не съм съгласен, че нищо не е направил. В действителност, никой от атаката ни не направи нищо този мач. Но мисля, че бе по-скоро заради тактическата постройка на отбора и, разбира се, играта на противника, който буквално ни натика в нашата половина.
Не съм съгласен и че защитата ни не струва. Дори напротив - вкарали са ни най-малко голове в Англия, вярвам, че и в цяла Европа ще е същата статистика (може и да греша де, не съм следил). Това ако е слаба защита, здраве му кажи! И на куп на тази стабилна защита, ако беше влязла дузпата, наистина щяхме да сме с единия крак на финала. Но уви, не влезе (бтв, Роналдо не би лошо дузпата - удари се в гредата и ако беше малко по-навътре, топката беше абсолютно неспасяема от страна на вратаря). Сега ще трябва да си свършим работата и на Олд Трафорд. Дано успеем! :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Апр 2008 16:48

Еми след там колкото е мача PRAY TO THE GODS и с малко повечко касмет ще бием
па после за финала ше му мислим

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Апр 2008 16:57

Де Роси пропусна по нелеп начин на Олд Трафорд, същото стори и Роналдо вчера на Ноу Камп.
Не знам къде е връзката между тези два, доста унизителни пропуски, но вече виждам Манчестърци на финал. Играха до някъде пестеливо, както беше и в мача реванш срещу Рома.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Апр 2008 18:02

Дади съгласен съм с тебе, освен едно нещо:
Цитат:
Отидохме в Барса, за да пазим резултат

А не е ли малко по-добро решение за гол на чужд терен, защото на реванша ако направим грешка може да доведе до ролята на догонващи :|

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 24 Апр 2008 18:19

Wolfman` написа:
А не е ли малко по-добро решение за гол на чужд терен, защото на реванша ако направим грешка може да доведе до ролята на догонващи :|

Даа, така е по-добре. И аз така исках, но Сашо Фергюсън решил, че ще пазим резултата и затова играхме дефанзивно :-/

Едит:

MetalGearRex, имах предвид, че доста често се получават супер нелепи ситуации, нерядко защитата и вратаря не се разбират като хората. По-миналата седмица, майче, на мача ни срещу Арсенал Браун и Фердинанд три пъти подадоха на вражески играчи в наказателното поле (!), а и двамата за малко да си отбележат автогол :-/ Иначе когато играят са непробиваеми, ама при ей такива куриози ми идва да си клъцна вените Т.Т

За Тевез - добре, може и да греша, не съм гледал много мачове тая година, може би просто не ми е симпатичен :- ) А, а какво стана с Алан Смит? :shock: Сори за супер тъпия въпрос, ама не следя много активно, а той играеше много добре като втори нападател, супер пасваше както със Саха, така и с Рууни :-/

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Апр 2008 21:16

Дади написа:
А, а какво стана с Алан Смит? :shock: Сори за супер тъпия въпрос, ама не следя много активно, а той играеше много добре като втори нападател, супер пасваше както със Саха, така и с Рууни :-/

Алан Смит в момента се подвизава в Нюкасъл, до колкото съм гледал техни мачове не играе като нападател, а е нещо като опорен халф. Така или иначе имат Видука и Мартинс в атака, но лично на мен също ми се иска да гледам Смит в Ман Ютд, харесвам го още от времето му в Лийдс.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2008 08:56

Дади написа:
За Тевез - добре, може и да греша, не съм гледал много мачове тая година, може би просто не ми е симпатичен :- )

Личи си
Тевез тоя сезон се счупи да спасява Юнайтед от загуба в последния момент
Иначе и на мен ми е антипатичен
Обаче Смит е много далеч от класата необходима за Юнайтед (Саха също)
На САФ му трябва Бербатов :D
Хунтелаар или Пацини също могат да свършат работа
Или Бензема... имаше информации че САФ му се точи

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 25 Апр 2008 17:39

За мен Шампионската Лига е безинтересна вече, след като отпаднаха Интер и Арсенал :?

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2008 18:30

Това е защото те бяха много надъхани и показаха хубава игра. Дано да видим финал като мача-реванш между Ливърпул и Арсенал :wink:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 25 Апр 2008 18:47

Какво е "ора"?Интересно ми е?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2008 18:55

Ора са едни такива с 2 очи 2 крака 2 уши 1 нос 1 глава 2 раце 1 хуй/2 цици и 1 Цензура и некви там вътрешности :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2008 19:15

Смърт написа:
Ора са едни такива с 2 очи 2 крака 2 уши 1 нос 1 глава 2 раце 1 хуй/2 цици и 1 Цензура и некви там вътрешности :lol:

Мъцете нямат ли гърди бе :) :lol: :D

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com