Автор |
Съобщение |
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: малко помощ за headoff лънчера за warcraft 3 Публикувано на: 21 Апр 2008 11:32
хора помагайте - изтеглих вк 3 и експанда , после се регнах в headoff , направих е бнет акаунт и като вляза през лънчера и ми казва , че копието ми на вк е "corupted" нещо не зацепвам къде е проблемацията мерси предварително
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: малко помощ за headoff лънчера за warcraft 3 Публикувано на: 21 Апр 2008 15:02
ми то ти го казало бе. Корумпирано ти е копието
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: малко помощ за headoff лънчера за warcraft 3 Публикувано на: 21 Апр 2008 19:41
еми само на оригинален вк може да се играе в headoff , защото аз си мисля , че може и на пиратка - хмм да не би нещо с пачовете да се е скапало
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
|
|
Заглавие: Re: малко помощ за headoff лънчера за warcraft 3 Публикувано на: 22 Апр 2008 08:47
ми ей туй http://i.data.bg/08/04/22/917592_orig.jpg а вк ми бачка супер иначе както и експанда - от замундата съм го дърпал
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Re: малко помощ за headoff лънчера за warcraft 3 Публикувано на: 22 Апр 2008 09:19
Изтеглил си WC3 инсталиран, нали? Трябва да е инсталиран чрез ISO-та за да работи лънчера...
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
|
|
Заглавие: Re: малко помощ за headoff лънчера за warcraft 3 Публикувано на: 22 Апр 2008 09:32
именно c .iso си е - просто не разбирам какъв му е проблема че не иска да тръгне
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: малко помощ за headoff лънчера за warcraft 3 Публикувано на: 23 Апр 2008 17:16
Регистрите фиксни де с Warcraft III UtilityPack.exe
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
|
|
Заглавие: Re: малко помощ за headoff лънчера за warcraft 3 Публикувано на: 24 Апр 2008 06:47
еми да - явно е имало някакви проблеми с хофа , щото сега вече работи с тези неща http://pwnd.hit.bg/ мерси
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|