21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10955 Местоположение: София
Заглавие: Re: ПОЛИЦИЯ
Публикувано на: 19 Апр 2008 12:20
Един път полицията ме претърсваше за наркотици... но откриха пакетче Haribo(желибон), дъвки, ментос и презервативи
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 19 Апр 2008 12:36
Веднъж преди 4-5 години се бяхме събрали 4-5 приятели, изпихме цяла (!!) двулитрова Каменица и решихме да счупим джама на една секта Еми направихме го и после родителите ни вземаха от районното
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Ледник
Публикувано на: 19 Апр 2008 12:38
Имал съм случки с полицията, биха ме. Не силно, разбира се. Беше повече блъсканица, отколкото погром.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
за малко да ме закопчаят за взломаджийстване .. Естествено, нямаше нищо такова.Въпреки че не съм лежал 24-часка, това не ми пречи мнението за полицията да бъде изразчено чрез тази песен и нейния текст .
Публикувано на: 19 Апр 2008 13:40
Ледник написа:
Имал съм случки с полицията, биха ме. Не силно, разбира се. Беше повече блъсканица, отколкото погром.
От полицай по принцип не съм имал проблем! Виж, КАТаджиите са егати боклучетата...
Публикувано на: 19 Апр 2008 16:20
Един път краднахме мед от едни кошери у Габровница и ни сгащия , но ме изкараха невменяем и ме пущиха
Audiofly
Публикувано на: 19 Апр 2008 16:22
Няколко пъти са ме проверявали на връщане от дискотека, ама вече не си правят труда.