Автор |
Съобщение |
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 18 Апр 2008 13:52
То Некроните са яки имбалаци бе , играя сингъл ( ) вс. комп некрон на игра 4в4 , аз съм Сестрите . Тия некроните ми скъсаха гъза , немога да им удраскам единиците , дорде сфаля едни идат новите и на по 2хита са мойте баси гъза . Или пък като докара дестройърите .. нищо не ми остава освен нова игра деа. Стигнах до един момент в който воъбще не играех вс некрони . Срещу тях ти трябва адска огнева мощ няква като на тауто и макс кризис сутове . Но адър уей .
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 18 Апр 2008 13:54
Tau е много контрол кои да стреля кои да бяга кои каде да се сиджне кои да джетпаква кои да стреля ракети каде да сложиш бомба мани ти тау са си раса за напреднали а пък като некрона пусне зомбитат при фаируориарите почваш да бегаш и неможе се биеш и отзад идват некрон уориерите и ебат
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 18 Апр 2008 14:01
iddqd написа: Tau е много контрол кои да стреля кои да бяга кои каде да се сиджне кои да джетпаква кои да стреля ракети каде да сложиш бомба мани ти тау са си раса за напреднали Абе не е трудна играта с тях , не е толкова сложен юнит контрола при положение , че в касапницата са карниворите с кризисите , а отзад шилднати fire warrior-те . Само тез XV88 Battlesuit са по мудни , но стигнат ли са ненадминат съпорт , заедно и с харведжърите . ПП: Харведжърите са баси уродите с един от тях и 2 скуата файъри бутках за отрицателно време едни орки . Играя на хардер.
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 18 Апр 2008 14:05
а срещу некрон трябва да се има в предвид че са бавни трябва да ги нападнеш в началото докато им е трудно да викат подкрепления да ги избиваш постоянно с реиндж мощен да се чудат да бягат ли да нападат ли тогава са много слаби но е мн гадно като ти пуснат зомбита докато ги избиваш пребават ти системите
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 18 Апр 2008 14:07
Флейърите са много много бавни , трап от къмендъра и две XV88 = касапница. Кофти е само да не докара лорда , че тогава става страшно.
ЕДИТ: А и Стелтовете са добре дошли добър террор става с тях поне колкото да избиеш онези буби дето строят :Д ... докато няма wraith
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 18 Апр 2008 15:11
номера е че се вадат веднага няколко некрон уориара зомбита + лорд и незнам какво трябва да направиш за да оцелееш
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 18 Апр 2008 15:37
AIR STRIKE
|
|
|
|
|
Culture Nineteen
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 18 Апр 2008 17:37
Insulter написа: Mahaan,
ти къде играеш? Никъде, от време на време се занимавам с бота, но поради липса на време не ми се е отдала възможността да развия по-сериозни умения за мрежова игра. iddqd написа: Tau е много контрол кои да стреля кои да бяга Ако build-a ти е командир, warrior-и и kroot(начален билд) поради видът на единиците ти няма да имаш проблеми и едиственият контрол, който се изисква от тебе е да бягаш с войните при нужда и да насъскваш kroot-овете. Все пак незабравяй, че момчето първо ще играе сингъл, а бота е изключително тъп. P.S. Дай боже Елдарите да са в DoW 2 Vanilia.
___________________________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 18 Апр 2008 18:27
Неее елдара хич не ми се отдава деа 8/8 загуби вс бот . Справям се с юнит контрола , но тотално занемарявам икономиката . Бутам Спейсовете , Бутам сестрите и накрая орките вадят едно 91987191 юнита и сбогом. Бахти.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 18 Апр 2008 19:53
а аз говоря само за онлаин игра не играя вс ботове а иначе с орк се бях научил много добре да играя ама много играх и сега реших да го сменя с дарк елдар ама много ме къртат аахахах
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 19 Апр 2008 11:27
Дарк елдарските скърджове и онези вещиците са мн готини , а пък Хаемонкулус ( 2рия коммендър ) е баси изруда , морала пада , гърми душите , доста як герой ( и ефтин ) !
Бтв. тоз Диас оф Дестръкшън е много имбав с дарк скайт-а.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 19 Апр 2008 11:54
Става дума в началото още като ти влезат с 1 герои и 2 3 скуада марини си ебава маиката много е трудно да ги убиеш пък след това като си купат картечници направо незнам как да ги избия моите уориари нямат шанс дори и скарджовете ми умират за секинди можеби трябва да се извадят 1 2 талоса но за тях трябва и нова сграда абе трудна задача
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 19 Апр 2008 15:08
iddqd написа: Става дума в началото още като ти влезат с 1 герои и 2 3 скуада марини си ебава маиката много е трудно да ги убиеш пък след това като си купат картечници направо незнам как да ги избия моите уориари нямат шанс дори и скарджовете ми умират за секинди можеби трябва да се извадят 1 2 талоса но за тях трябва и нова сграда абе трудна задача Helios ? Прави се адски бързо и е доста ефективен с джъмпа си . Преди с 4 такива Скуата бутнах един некрон
|
|
|
|
|
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 27 Апр 2008 19:10
Леле чета тука и се чудя яко,аз играя с 1 мой френд,той разцъква с Chaos и ме мачка,аз пък играя със Space Marines и незнам как да го омажа,маринките по начало стават много силни ако се стигне до танкове,ама той ми влиза доста преди това и неговите ранни единици са по-силни от мойте първите скуадове!!!имат повече хелт и повече дмг,незнам какво да му приложа,просто Хаоса са по силни в началото,маринките според мене стават говеда към края на развитието си!
___________________________________ If you want something done right,you better do it yourself!-SOF
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 28 Апр 2008 14:30
Oblivion написа: Леле чета тука и се чудя яко,аз играя с 1 мой френд,той разцъква с Chaos и ме мачка,аз пък играя със Space Marines и незнам как да го омажа,маринките по начало стават много силни ако се стигне до танкове,ама той ми влиза доста преди това и неговите ранни единици са по-силни от мойте първите скуадове!!!имат повече хелт и повече дмг,незнам какво да му приложа,просто Хаоса са по силни в началото,маринките според мене стават говеда към края на развитието си! С марините е лесно , в началото започни с 3 скуата скаути като строиш и бараката , събери възможно най-много стратиджик поинтс , слагаш постовете и ъпдейтваш . В 90% от случаите играя с такъв билд . Добре се сбират ресурси ( колкото да се посереш от рийпъри или там с каквато армия ковеш ) . Щом не си толкоз добър гледай да нажмулиш и некой турет , тогава култистите изчезват . Наблягай на икономик развитие с бързи дреаднаутове ( подкрепени от 1,2 скуата марини с ланчъри стават яка обсадна/анти вайъкъл групировка. А може и да опиташ вместо да бързаш да колонизираш мапа , завземи 2,3 поинта със скаути и се развий за рипъри . След като ги извадиш започваш террор върху противника , веднъж като ми се отвори възможността да поиграя в интернет един спей марин големи проблеми ми правеше с таз стратегия . ПП: Вс. Орк не е мн ефикасна .
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 30 Апр 2008 00:43
ЕЕе баси ае елдар плейърите да ми кажат с какво засичат невидимите ? вс. СоБ ми избиха 4пъти фарсиърката , а после един умрял тип с невидими хаос марини ме пръсна , добре кой юнит им засича невидими дейба неможе да няма кажете ми , чета и не виждам да има такъв.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 30 Апр 2008 02:30
генералите на гардианите първите воиници засичат след тях арленина засича а след него консолите
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 30 Апр 2008 19:53
Да видях ги консила се пак благодаря.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 01 Май 2008 13:28
Понеже заговорихте за първата част: Има ли някакви фенски single player кампании или карти със story за dow ?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II Публикувано на: 01 Май 2008 16:27
Абе да ви питам...Ако започна от Warhammer 40K Dawn of WAR Dark Crusade ще успея ли да схвана историята и т.н. 'щото май са бая УорХемър-ите.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|