Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Ште има ли Warcraft4 Публикувано на: 17 Апр 2008 12:50
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ште има ли Warcraft4 Публикувано на: 17 Апр 2008 13:05
Дори и да има, това определено не е официален трейлър на WC4.
П.С. Стига си бягал от часовете по български език...
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ште има ли Warcraft4 Публикувано на: 17 Апр 2008 13:35
дано има
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ште има ли Warcraft4 Публикувано на: 17 Апр 2008 14:43
Това е поредния фейк в поредната малоумна тема. WarCraft 4 много ясно че ще има. Просто е въпрос на време ( много много време ).
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ште има ли Warcraft4 Публикувано на: 17 Апр 2008 15:53
А някой знае ли дали ще има Хари Потър 8
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Ште има ли Warcraft4 Публикувано на: 17 Апр 2008 19:04
Ysen123 написа: http://www.youtube.com/watch?v=gbOndo3_ ... re=related ще има ли вц4 или не ? Клипа много добре доказва, че ще има, какъв е смисъла от темата ти ? Тъп ли си ?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Ште има ли Warcraft4 Публикувано на: 17 Апр 2008 19:43
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ште има ли Warcraft4 Публикувано на: 17 Апр 2008 20:00
Аз лично не залагам на нов Warcraft(4). Всяко нещо си има край, играта изглежда завършена. Или по-точно беше завършена, но който не е следил - WoW продължава историята от Warcraft 3. Съответно трябва да очакваме WoW 2, а не war 4. Бъдещето е в SC2 и евентуално Diablo 3(което също леко не ми се вярва). От там нататък според мен ще се съсредоточат изцяло в ММО игрите, тъй като това е бъдещето, а е и доста по-доходоносно.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ште има ли Warcraft4 Публикувано на: 17 Апр 2008 20:10
Gipo написа: Аз лично не залагам на нов Warcraft(4). Всяко нещо си има край, играта изглежда завършена. Или по-точно беше завършена, но който не е следил - WoW продължава историята от Warcraft 3. Съответно трябва да очакваме WoW 2, а не war 4. Бъдещето е в SC2 и евентуално Diablo 3(което също леко не ми се вярва). От там нататък според мен ще се съсредоточат изцяло в ММО игрите, тъй като това е бъдещето, а е и доста по-доходоносно. +1 За съжаление,историята вече ще се "развива" в Света на УорКрафт. :/ Едит:Еми Гипо....Близард са си оставили много явна вратичка за продължение,но за съжаление то е WotLK.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Ште има ли Warcraft4 Публикувано на: 17 Апр 2008 22:09
Яко!Ама е феик!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Ште има ли Warcraft4 Публикувано на: 18 Апр 2008 08:02
Гиро мекицата написа: А някой знае ли дали ще има Хари Потър 8 http://www.elderscrossing.com/wizard.htmlИма, ама не точно и не е официално. Въпреки това е на нивото на Потър книгите.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ште има ли Warcraft4 Публикувано на: 18 Апр 2008 09:17
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Ште има ли Warcraft4 Публикувано на: 18 Апр 2008 10:26
Ти май не си фен на Близард, а ?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ште има ли Warcraft4 Публикувано на: 18 Апр 2008 10:58
Чакам Стареца 2 ама сградите са като пластмасови каквото и да си говорим.На тоса арта му е супер лайнян,при зерга няма и следа органични гадории,абе като при дуум 3-лъщят отвсякъде.Плюс това обърни внимание на Екстрактора,абе много Warcraft-ски бе!Както и spawning pool-a. http://www.starcraft2.com/images/screen ... -hires.jpg
|
|
|
|
|
Lord Keran
|
|
|
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ште има ли Warcraft4 Публикувано на: 18 Апр 2008 11:31
war 3 несупя да пожъне успех според мен след старкратфт 2 който също няма да има голям успех на основа на конкуренция на игри като уархамар даун оф уар 2 близард ще трябва да се откажат от стратегиите
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ште има ли Warcraft4 Публикувано на: 18 Апр 2008 11:38
WTF ама вие сериозно ли ... ??? Първо искам да кажа че WarCraft имаше нечуван успех, за какъвто WarHammer може да само да си мечтае. Второ Star Craft 2 също ще има нечуван успех, понеже това са Blizzard. Трето, аз не видях нищо грозно в този шот. Всичко ми изглежда достатъчно изпипано и детайлно. Да не говорим че Blizzard не хвърлят толкова усилия в графиката, а пък и най-вероятно финалната версия ще е с доста по-добра графика. Четвърто - откога е лошо дадена игра да изглежда лъскаво ??? Пето - баси как ми се доигра Star Craft.
|
|
|
|
|
Insulter
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ште има ли Warcraft4 Публикувано на: 18 Апр 2008 12:56
war 3 несупя да пожъне успех според мен след старкратфт 2 който също няма да има голям успех на основа на конкуренция на игри като уархамар даун оф уар 2 близард ще трябва да се откажат от стратегиите Тия вагинални кръвоизливи дето ги имаш, на мозъчната дейност ли ти се отразяват? Dumblador, играта не е състезаталне, нормално е. В Германия са я приели малко по-насериозно. Не, че аз не харесаам Warhammer, даже напротив - обожавам го. Но разработчиците сипят сол в раните ми от WA насам. Трябваше да спрат тогава... Мисля, че имаше един доста стабилен пач - 1.5 или, може би, бъркам. ПО ТЕМАТА : Само тотален глупак, играл ~ 3 часа WC, може да си помисли, че това е трейлър за WC4... ГГ, ти официално си МЕГАпрост.
___________________________________ iddqd написа: war 3 несупя да пожъне успех според мен след старкратфт 2 който също няма да има голям успех на основа на конкуренция на игри като уархамар даун оф уар 2 близард ще трябва да се откажат от стратегиите
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ште има ли Warcraft4 Публикувано на: 18 Апр 2008 13:34
iddqd написа: war 3 несупя да пожъне успех според мен след старкратфт 2 който също няма да има голям успех на основа на конкуренция на игри като уархамар даун оф уар 2 близард ще трябва да се откажат от стратегиите Добре, че има такива постове, та да ми подобрят настроението.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ште има ли Warcraft4 Публикувано на: 18 Апр 2008 18:58
Това ако е трейлър на Уар Краф 4 то аз съм Боен Крайцер. Личи си по гласа че е обработен от някой маумник. Близард ще пуснат много по-качествен трейлър. За картинката на Стар Краф 2 дето пишете грозни сгради , да ама ще тръгне на по стари машинки кво мрънкате толкоз че е грозно, по-добре да върви отколкото да не върви не мислите ли ? И Уар 3 като излезе имаше голям успех който беше преди 6-7 години и сте го забравили явно. За Уар Краф 4 ще се говори след завършек над продължение на Стар Краф 2 и до каква степен на истина си нямам представа. Но има вероятност Уар Крафта вече да продължи серията си като ММОРГ, близард доста парички взимат от тая работа все пак. Кофтито че и Стар Крафт може да го последва. Да се надяваме че няма да стане така.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|