Lineage II

Игри за PC
Аватар
Gandalf, the white
Обратна връзка:

Re: Lineage II

Мнение от Gandalf, the white »

Съжалявам,че ви затрупвам и само аз питам,но понеже сега съм сложил MJ и той дава 4% р.Attack,ще бъде ли добре сега да му сложа боичка за Атак спийд или ако не каква да му сложа?
www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички :)
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Боичка за атак спийд? :shock:
Искаш да кажеш dex?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Cherry Lips

Мнение от Cherry Lips »

Lineage 2 The chaotic throne:Gracia the second throne
Източник
Информацията е минимална.До сега се знае че gracia е нов континет.
Карта(Правена от фенове):
Тук
Докъто на Lineage2.com беше обявен Hellbound:The first throne,то корейците са много по-напред и те вече чакат Gracia:The second throne.
Аватар
Gandalf, the white
Обратна връзка:

Да ви попитам забелязахме се със едно БГ на сървъра на който играя и той ми каза по-добре да водя джуджето(42лвл) със някой 70+ за да може да не вдига бързо левел , защото някой материали се вадели по трудно на по висок лвл.Да го послушам ли?
www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички :)
Аватар
Гиро мекицата

Мнение от Гиро мекицата »

А! Тема за лайно ейдж!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Чете се Линидж, а не Лайнейдж, яж ми гъза :P
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Гиро мекицата

грешка на устата :wink:
Аватар
Siedun
Обратна връзка:

Мнение от Siedun »

Gipo, сигурен ли си, че се чете Линидж???От къде инфо?Аз внаги съм мислел, че се чете Лайнейдж, или поне Линейдж.
"The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Siedun написа:Gipo, сигурен ли си, че се чете Линидж???От къде инфо?Аз внаги съм мислел, че се чете Лайнейдж, или поне Линейдж.
Напиши в речника lineage и виж транскрипцията
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Gandalf, the white
Обратна връзка:

Гиро мекицата написа:А! Тема за лайно ейдж!
А! WoW (World of Whores) комплексар!
Аватар
Siedun
Обратна връзка:

Мнение от Siedun »

Gipo, искам да те питам, какво ще препоръчаш за хийлър.Bishop or Elder?Ако не ти е проблем, може ли да ми напишеш накратко плюсовете и минусите им?Тука се чудим с 1 фр какъв да играе, основен хийлър на клана ни ще бъде.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

За ПвП ЕЕ е по-добър хилър. Ганк партитата с ЕЕ са неубиваеми заради бързия хийл и PR.
За голямо ПвЕ парти bishop е по-добър заради major хийла за цялото парти. За малко ПвЕ парти ЕЕ е по-добър, защото няма нужда от масов хийл. ЕЕто е по-добре с маната заради кларитито. За райдове и бишъп и ЕЕ са задължителни. ЕЕто може да играе дуо с нюкер, а бишъпа не може. Като цяло ЕЕто е по-универсален герой.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Siedun
Обратна връзка:

Мнение от Siedun »

Хм, ами на нас ни трябва основно за пвп и за дуо с мен (хе).Ама не разбирам как ЕЕ-то има по-бърз хийл, като няма грейтър батъл хийл?Липсват му и доста други много полезни скилове на бишъпа, като Benediction, Celestial Shield, Greater Battle Heal, Greater Group Heal, Major Group Heal, Mass Resurrection, Purify, Restore Life, Body of Avatar.Да не говорим, че хийлът, който има се качва по-малко от този на биша, резюрекшъна също.Не разбирам как може да е по-добър хийлър в пвп?За дуото съм съгласен, бъфовете и ричарджа са супер...

П.П. Липсва му и Balance Life, което мисля, че е много имба в ПвП :roll: .

П.П.П. Честито за 2999 поста :D .
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Първо - ЕЕто има по-добър каст спийд.
Второ - с PoW има невероятно много по-добър каст спийд ;)
Трето - батъл хийл реално не се използва, казвам го от позицията на бивш хилър. Ползва се само Major heal.
Четвърто - в пвп груп хийла не винаги е от първа необходимост, защото рядко повече от един член на партито се нуждае от хийл(ако пък свалят прекалено бързо кръвта на няколко играча... значи сте си загинали така или иначе).
Масовия рез - е да, ЕЕто го няма, но аз предпочитам PR ;). Биша връща с 10% повече рез, което не е болка за умиране, ако имате клан с clan luck. Ако пък играете на private ептен не е дори за споменаване. BoA'то също не е фактор - направете си един Staff of Evil Spirits с Bodily Blessing който дава ХП равносилно на 5лвл BoA(за 1лвл голяма работа). Биша може да енчантва major хийла с 2лвла на горе, това не е осезаема разлика.
Основната причина, поради която ЕЕто е по-добър от биша в пвп е каст спийда.

ЕДИТ: Баланс лайф е много добър скил за голямо ПвЕ парти(за това биша е по-добър за големи партита). Но в ПвП баланс лайф си е чист хазарт :)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Siedun
Обратна връзка:

Мнение от Siedun »

Мерси много за изчерпателния отговор, убеди ме, че ее-то е по-добрия избор.Само че, имам още 2 въпроса.Какво точно прави PoW?'Щото четох по-сайтове и нищо не пише.Става ли за бойци, като PoF?И още нещо.Това Bodily Blessing, е като нормален бъф, така ли?
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Draksis написа:това беше и причината да зарежа WoW - твърде еднообразното ПвП
Е извинявай ама 4 различни батълграунда+3 вида арена турнири+десетки ПвП евенти по различните зони+предстоящи сииджове в новия експенжън е кай ми некое ммо с по ранообразно ПвП...Единственото нещо което куца е че класовете не са балансирани ама то на секаде е така.Лайнеидж до колкото знам има единствено сииджове и ПК
Аватар
Гиро мекицата

Дано в новия експанжън на WoW siege-овете да са направени добре. Мисля че ще стават доста напрегнати и динамични битки ако се направи като хората, а не като в AV, където е надпревара кой ще убие чуждия бос, освен ако не се превземе даден graveyard и противника почне да се res-ва така че да е принуден да се защитава
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Гиро мекицата написа:Дано в новия експанжън на WoW siege-овете да са направени добре. Мисля че ще стават доста напрегнати и динамични битки ако се направи като хората, а не като в AV, където е надпревара кой ще убие чуждия бос, освен ако не се превземе даден graveyard и противника почне да се res-ва така че да е принуден да се защитава
Това със сабарянето на сградите сте е супер!Намам търпение да излезе :)
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
Siedun
Обратна връзка:

Мнение от Siedun »

Jorix, явно си играл доста малко ВоВ или наскоро си я закупил и си много надъхан.Нека ти кажа как стоят нещата за хората, които са играли повечко.Разнообразието е невероятно.Цели 4 батълграунда и 3 арени!!!А знаеш ли, че след 1 месец пвп циклене вече ги знаеш наизуст и са ти до болка омръзнали?Едно и също ден, след ден, след ден.С моя роуг имам 60+ дни онлайн тайм (над 1440 часа) и мога да ти ида от нашата база до противниковата със затворени очи на всеки батълграунд.За 3-4 години, близз не са направили почти нищо за ПвП-то.С БЦ вкараха 7 нови рейда и 1 батълграунд.Да не говорим, че с пачове пускат нови.Общият брой на рейдовете е около 20 а на батълграундите 4...смятай.А колкото до пвп ивентите, за тях въобще не ми говори, там ходят много малко хора и няма никаква полза...И все пак, има си тема за ВоВ.Ходете си я обсъждайте там.
Аватар
Гиро мекицата

Siedun, защо не пробваш Guild Wars. Там PvP е доста добре направено
Публикувай отговор