Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Помагала за игри///Walkthroughs
Публикувано на: 14 Апр 2008 21:14

Това е последното място, където пускам тема с цел набиране на членове. Тълкувайте го както искате, =]. Няма да отговарям на глупави закачки. Нека българското гейм общество ме извини, че успях да оспамя интернет пространството му.

Става дума, за инциативата на няколко индивида да превеждат, пишат помагала за игри-приключение. В момента екипът не е голям. Идеята е, че бихме се радвали към нас да се присъединят нови, сериозни хора. Единственото възнаграждение, което можете да получите е душевен оргазъм, породен от благодорността на някой случаен минувач спрямо вас. Дано следващите две връзки не се приемат като реклама - в такъв случай, искрено съжалявам :

Индекс
Каталог на предстоящи да излязат помагала

Ние не сме революционери, нито пък идеалисти. Ние сме малка група от не чак толкова добри типове, които се надяват, че с делото си помагат някому.

war 3 несупя да пожъне успех според мен след старкратфт 2 който също няма да има голям успех на основа на конкуренция на игри като уархамар даун оф уар 2 близард ще трябва да се откажат от стратегиите

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Помагала за игри///Walkthroughs
Публикувано на: 15 Апр 2008 00:02

Хубава инициатива.Жалко, че съм твърде зает за да се заема с такова нещо :? .Все пак, желая ви успех в това начинание :) .

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2008 10:48

Малко сте окъснели

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2008 12:43

Notorious™ написа:

Дам и там са на български... чакай, не са. Значи все пак не са окъснели :) gj, лятото пак ще съм в екипа (indeedhewas).

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2008 13:43

Пък всички знаем че на български е по-добре :roll:
Впрочем геймърчетата които не разбират английски се ориентират към шуутъри, рейсъри, симулации и хак'н'слаш игрици където английският не е необходим
Съмнявам се въобще да има фенове на куест жанра които да не разбират англйиски език

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2008 14:47

а за превод на самите игри иматели някакви планове, понеже adventurescafe се отказаха да превеждат повече игри.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2008 16:51

@Notorious™,

ами да, то кой не знае английски днес?Работата е там, че някои го знаят по-зле от другите.Пък и фактите говорят - няколко писма на ден в пощата, с въпроси относно walkthrough-та та.

Преход между двата поста.

Аз съм много нахъсан сайтът да се развие, но както каза "главният редакотр", е поне аз го приемам като такъв, първо работата. Когато дойде време за реформи - ще го мислим. Ще се пишат помагала и за игри инжектирани с по-голяма доза екшън и няколко гънки мисъл, обаче.

@enigma
Преводът на цяла игра става много бавно, мисля. Също така, до где се простират ограничените ми познания, за да преведеш игра се иска разрешение от компанията разрабтоила играта. Обаче шансът да ти отговорят може да бъде побран на върха на кърфица.

Абе, всичко се свежда до четенето на EULA-та.

war 3 несупя да пожъне успех според мен след старкратфт 2 който също няма да има голям успех на основа на конкуренция на игри като уархамар даун оф уар 2 близард ще трябва да се откажат от стратегиите

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2008 17:49

Виж са аз съм навит за преводче и още нещо там да помогна, но не съм много голям мислител и на куестчетата, макър, че много ги харесвам, много и забивам. Тъй, че ако става дума за превод съм насреща. Само драсни един ред да ти кажа скайп по дл да се разбереме.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2008 18:12

Redy,

моят скайп е insulter. . Искам да те предупредя, че понякога не мога да влизам в скайп, тъй като точката ми хаква акаунта! Така че, нека не я ядосваме - сложи я след името ми, докато ме преследваш в мрежата.

@enigma
Преводът на цяла игра става много бавно, мисля. Също така, до где се простират ограничените ми познания, за да преведеш игра се иска разрешение от компанията разрабтоила играта. Обаче шансът да ти отговорят може да бъде побран на върха на кърфица. Абе, всичко се свежда до четенето на EULA-та.

Поразсъждавах няколко часа, стигна се до там, че реших да пиша писмо. Но докато пишех се питах - "Колко ли убедителен мога да бъда, след като на сайта има качени 66 превода?". Засега пот, пот и пак пот. А как ме мързи днес, само!

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2008 18:22

Според мен ициативата е супер. Аз лично съм превъртал няколко превъртяни заглавия ( Sybiria 1,2, Black Mirror). Голям кеф дава. Само че не трябва да превеждате walkthrought-a. Съсредоточете се главно върху превод на самата игра, пък то като ти е на чист български по-лесно ще се досетиш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Апр 2008 09:40

Чекам пълномощно брат. Само да те предупредя, че наскоро нямам много свободно време, ма ше направя каквото мога.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Апр 2008 21:09

Набирането членове на екипа продължава! :arrow:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2008 19:21

Ще се опитам да мина между капките. Просто днес се случи нещо по-значимо. Вече има български пач на играта Grim Fandango благодарение труда на Христо, член на екипа на българското адвенчър общество. Ето тук

и линка

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com