p.s. Не идвайте. Не става през хамачи. Просто не открива сървър. Трудно през 21 век да изиграеш един мултиплеър.
PCM AvP2
Re: PCM AvP2
ARE WE тая вечер с natoboy (брат ми) ще играем. Идвайте
p.s. Не идвайте. Не става през хамачи. Просто не открива сървър. Трудно през 21 век да изиграеш един мултиплеър.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Пробва ли това?AcTivE написа:ARE WE тая вечер с natoboy (брат ми) ще играем. Идвайте
ok i solved my problem
i disabled the firewall on the "hamachi"(Lan or high speed Ie)
and that basically did the trickАз не го открих къде е. Едни приятели ми казаха, че също не могат да играят.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аз открих цаката - трябва да се въведе SN в полето за INternet Games и после два пъти да се пачне със автоматичен ъпдейт. След това може да играеш в сървъри по интернет.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- Till.Lindemann
ае
и аз съм навит ама никой нищо не е казал за час
име парола...
и аз съм навит ама никой нищо не е казал за час
име парола...
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
Уви, пичове, не можахме да го измъдрим.
Вариантът, който Актив написа е само за интернет игра, но ти трябва оригинален сд-кей.
Друг вариант е чрез join specific ip в ЛАН менюто, но го дава сив бутон и не може да се избере...
Единственият вариант е Крийтор да попито чужденците как ще стане.
Вариантът, който Актив написа е само за интернет игра, но ти трябва оригинален сд-кей.
Друг вариант е чрез join specific ip в ЛАН менюто, но го дава сив бутон и не може да се избере...
Единственият вариант е Крийтор да попито чужденците как ще стане.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Тая вечер играх с един от Ямайка и се получи. Към нас искаше да се присъедини и руснак, но той също като вас не откриваше сървър. За Multiplayer LAN, каквото играем ние, няма нужда от cd key. Това не е интеренет (но по дяволите, интернет е!). Дайте всички настройки на any в браузъра на играта. Ако не, ще питаме или ще видим в гугъл.
Жоро, не знаех, че си имал брат. И той ли върви по стъпките ти?
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
Пробвахме с Active, не става. Гуугъл пробвах, но нищо повече от това да пачнеш играта и да сложиш мап ъпдейт.creator написа:Дайте всички настройки на any в браузъра на играта. Ако не, ще питаме или ще видим в гугъл.
Защо не преинсталираш hamachi-то? На мен ми пише, че скоро изтича trial версията ми.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Аз съм цъкал с френдове, дори мисля пак ПЦМ турнирче беше.. но преди години.. дано оправите работата, че ще е фън да се смелим яко народ. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq