creator написа:Айде да направим пак нещо такова. По-яко. И все така просташко. JazzJack, ще се включиш, нали?
Мечтаех си за един анимационен екшън по форумната класика "Турски Бор".
creator написа:Айде да направим пак нещо такова. По-яко. И все така просташко. JazzJack, ще се включиш, нали?
The Chameleon написа:Джаз, сори верно за офф-а, последно изказване ( надявам се ) , не ме провокирайте! :Д
creator, фен ли си? :О Ами пиши в темата ми в Спец-а бе, над 10 човека се мелим ( включително и Ледника! )![]()
Екс, ако всичко върви по план, не тази събота, ами другата с деник и компания идем, че и ще преспиваме сигурно..Май ти ще мислиш по-рано де ще пием.
![]()
А в Русе, къде-къде.. на някоя пейка , разбира се!
Existence написа:А кат клошарите викаш на пейката![]()
Ееех, помниш ли като щяхме да ходим в парка и си оставяхме ценностите у вас![]()
Аз съм ЗА форумна среща! Ау! У! У! У!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

JazzJack написа:ахах
темата е станала три страници
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Sam Vimes написа:03:21 е часът.
Каквоправя аз още на компа?