Автор |
Съобщение |
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Sins of a Solar Empire Публикувано на: 06 Апр 2008 17:44
Много добра стратегия Прилича малко на Хоумуърлд Няма кампания ама за мултиплейър е страшна Геймспот са й дали деветка http://www.gamespot.com/pc/strategy/sin ... bs;reviewsПробвайте я (не е голяма) и ако има навити може да направим мулти Щях да сложа и линк обаче в мининова (от където я изтеглих) вече я няма, в исохънт са малко сийдърите, арена била претоварена а от замунда съм баннат
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sins of a Solar Empire Публикувано на: 06 Апр 2008 21:23
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sins of a Solar Empire Публикувано на: 06 Апр 2008 21:30
Не съм ги видял другите (пропаднали са чак на четвърта страниця) Значи има запознати с играта Някой за мулти?
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sins of a Solar Empire Публикувано на: 06 Апр 2008 21:33
Честно казано, бях навит, ама тогава никой не ми откликна :Р А сега пак се зомбирам на Стар Крафт... По-натам може, ако още ти се играе тогава.
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sins of a Solar Empire Публикувано на: 15 Апр 2008 19:46
Някой, освен мен, играе ли я в оригиналните сървъри? Ако да - да пише лично да се адд-нем във френдс листата П.П. Днес си нащраках напълно random cd key и ми го прие като валиден... Сега си играя онлайн EDIT : Не се ебавам, ако някой играе в оригиналните - да пише. Аз ся си минавам achievement-ите на solo
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sins of a Solar Empire Публикувано на: 15 Апр 2008 20:03
е ти трябва да си няма-такъв-късметлия ако е верно тва
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sins of a Solar Empire Публикувано на: 10 Май 2008 13:42
Някой навит за 1v1? Хамачи, мамачи, а-у?
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sins of a Solar Empire Публикувано на: 11 Май 2008 15:32
Аре де, никой ли не ще да му порна крайкожието? Айде утре вечер, ако има спецове тука, да ми пишат ЛС за скайпа и да се оговорим да им откъсна тиквичкат :Р
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Sins of a Solar Empire Публикувано на: 25 Дек 2008 17:58
Синса е качен и тражим ора за отборни патаклами с много кютек. Версията е 1.0, ако тябва да се ъпдейтва казвате откъде и как.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Sins of a Solar Empire Публикувано на: 26 Дек 2008 15:59
BUMPPPPPPP
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sins of a Solar Empire Публикувано на: 28 Дек 2008 11:08
Не е като дота , не става !
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|