Автор |
Съобщение |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 05 Апр 2008 19:27
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 05 Апр 2008 19:41
То е готино и отдавна известно на много хора, но все още не може да се играе.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 05 Апр 2008 19:51
Лудница Отдавна чакам такава неангажираща mmmorpg
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 05 Апр 2008 20:51
Играх го, но честно казано предпочитам да цъкам Диабло 2 и Хелгейт Лондон..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 05 Апр 2008 22:23
доста шарен свят
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 05 Апр 2008 22:49
Ъъъ Диабло-УоУ фрее мморпг Иначе изглежда мн яко и дано да е яко и да си остане фрее
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 06 Апр 2008 00:41
От скрийншотите изглежда ужасно
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 06 Апр 2008 12:57
Смърт написа: Ъъъ Диабло-УоУ фрее мморпг
Точно. И е ужасно.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 06 Апр 2008 15:14
Значи, нищо лично към автора на темата, ама какво ви кара да мислите, че въобще нещо би могло да измести WORLD OF WARCRAFT
___________________________________ DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 06 Апр 2008 15:38
[SpeC] написа: Значи, нищо лично към автора на темата, ама какво ви кара да мислите, че въобще нещо би могло да измести WORLD OF WARCRAFT Значи, нищо лично, ама какво те кара да мислиш, че някой е казал това ?
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 06 Апр 2008 17:13
Хами, остави го заблудения тип да си мисли, че е открил истината за света. Преди няколко години същия този тип щеше да тръби "Защо си мислите, че нещо може да измести Counter Strike?" когато излизаше UT2004. Промит мозък и това е.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 06 Апр 2008 18:16
[SpeC] написа: Значи, нищо лично към автора на темата, ама какво ви кара да мислите, че въобще нещо би могло да измести WORLD OF WARCRAFT А теб какшо те кара да си мислиш, че аз си мисля така? Авторите споделят, че не правят игра, която да конкурира УоУ в едно от интрвютата.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 06 Апр 2008 19:18
Reaver написа: Хами, остави го заблудения тип да си мисли, че е открил истината за света. Преди няколко години същия този тип щеше да тръби "Защо си мислите, че нещо може да измести Counter Strike?" когато излизаше UT2004. Промит мозък и това е. Защо реши, че нещо може да измести Ц-С?
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 06 Апр 2008 19:34
@ zip0 Батка, играл ли си CoD4 на конзола по нета?
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 06 Апр 2008 19:47
Играл съм я само на компа. Като държа да е ясно, че според мен има по-хубави игри от Ц-С, просто не мисля, че някоя е изместила контрата:)
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
reconnect
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 06 Апр 2008 20:16
Toва ми хареса Като почне се обадете.
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 06 Апр 2008 21:21
Прилича ми на даркстоун
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 06 Апр 2008 22:05
Прилича на МУ
|
|
|
|
|
reconnect
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 07 Апр 2008 08:26
И аз тва щях да кажа ^^ А на МУ бях много зарибен. Дано тази е нещо такова, ама с повече работа за вършене ^^
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mythos - от създателите на Diablo и Fate Публикувано на: 07 Апр 2008 11:29
Engine-a изглежда като тоя на Fate, като графичен стил също играта изглежда близка до нея, но и до Diablo, като скилове изглежда като смеска между Diablo 2 и Fate... ъм, Mu не знам къде го намесихте, виж, Dark Stone е друга работа.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|