Автор |
Съобщение |
Кain
|
|
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 25 Мар 2008 09:33
Bator написа: и П.П. След 1 час ще добавя и C&C 3 Kane's Wrath. Е това е геймър
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
|
Shamancho
|
|
В момента играе: LoL
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 25 Мар 2008 14:00
Command & Conquer 3 Tiberium Wars Warhammer 40k Dawn of War ; Dawn of War : Dark Crusade ; Dawn of War : Soulstorm Guild Wars Lineage 2 The Witcher Warcraft 3 + TFT Star Wars : Republic Commando Fable - The lost Chapters
е това са ;p
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 25 Мар 2008 16:18
Виждам много хора имате соулсторм какво ще кажете да направиме едно мулти? Аз лично я имам оригинална и игаря онлаин но бих поцкал малко с българи
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 25 Мар 2008 16:46
iddqd написа: Виждам много хора имате соулсторм какво ще кажете да направиме едно мулти? Аз лично я имам оригинална и игаря онлаин но бих поцкал малко с българи Ми, аз писах в официалната тема ама... П.П. Забравих да добавя и тия:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 26 Мар 2008 22:04
в момента съм на вълна neverwinter nights 2! уникална е!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 26 Мар 2008 23:14
Ееее, браво, Вермик е мой човек заради Раиз ъв Неишънс и Бетъл фор Мидъл Ърт!
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
N2O
|
|
В момента играе: С пишката си и белот.
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 01 Апр 2008 18:52
NFS:MW, NFS:PS, NFS:HS, W3 TFT, Crysis, COD4, Assassin's Creed, CS 1.6, Hitman Blood Money, H3 Complete, Neighbors From Hell
___________________________________ Продава се Creative Zen Vision W 30GB
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 03 Апр 2008 17:08
Гледам че има разни играчи на Ultima - някой може ле да ми каже надежден сървър, че я дръпнах вчера и се чудя къде да я пусна... Добре ще е ако има Age of shadows account-и ида не е пусто като в headoff.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 03 Апр 2008 18:47
Martyr написа: Гледам че има разни играчи на Ultima - някой може ле да ми каже надежден сървър, че я дръпнах вчера и се чудя къде да я пусна... Добре ще е ако има Age of shadows account-и ида не е пусто като в headoff. Kъде ги виде бе :Д Само аз съм Demise/Dreams ->google Първият е американски и бета-тест сървър на РънУО. Вторият е италиянски - дори имаше доста бг-та там. Добро сърварче, ма трябва да знаеш ИТ :> И в двата сървъра населението е поне м/у 300 и 400( може и нагоре да е било :> ), като това е почти 24 часа. Ако си нууб - почвай демисе, ще схванеш идеята на играта( но най-вероятно не). Ако не си, казвай къде си играл и герой
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 03 Апр 2008 19:42
нууб съм : P много бих искал да разбера как се attack-ва. Иначе сега се логвам в демисе, 10x
EDIT: Ебати тъпия пост като го прочетох чак ме хвана срам...
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 04 Апр 2008 09:05
Martyr написа: нууб съм : P много бих искал да разбера как се attack-ва. Иначе сега се логвам в демисе, 10x
EDIT: Ебати тъпия пост като го прочетох чак ме хвана срам... дай си на ЛС скайп или ИЦЯ ти обясня основите
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Constantine
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 04 Апр 2008 13:27
Call of Duty 4 - Master Piece Crysis - дървена Unreal Tournament 3 - нищо особенно само хубава графика Frontlines - Fuel of War - за тез 15 гб не си заслужава много дървена The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay - в момента я играя FIFA 08 - ... UEFA EURO 2008™ Demo Assassin's Creed - .... Hitman Blood Money - не съм я почвал Prince of Persia The Sands of Time - запецнах на едно място и я заебах Prince of Persia T2T - става True Crimer New York City - много добра Angels vs Devils - забавна
Ако може да ми кажете ако знаете де сървари бг за CoD i UT 3 ?
___________________________________ Когато отидеш в Ада, кажи че аз те пращам и ще получиш групово намаление.
|
|
|
|
|
ShitNoob
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 04 Апр 2008 13:56
Аз пък имам само CoD4,GreenBox и Oblivion,щото само тея са ми оригинални Опа забравих за The Bitcher,която ми беше най-нагло изпросена от съседа
|
|
|
|
|
ShitNoob
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 04 Апр 2008 13:59
Знам,тъпчо,не виждаш ли,че се ебавам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 04 Апр 2008 15:44
half - life nfs : most wanted far cry harry potter 5 the moment of silence world of warcraft
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 04 Апр 2008 17:15
Тия са на стария комп...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 04 Апр 2008 22:04
Lots of free time, people...
Имам четири игри на компа - Cabal Online, Lineage II, NFS:MW и Warcraft III. На горните, дето се похвалиха с по две-три игри макс - евала, пичове...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 04 Апр 2008 22:28
Прав си. Последния път когато си спомням че имах над пет игри на компютъра беше когато бях във втори клас... В момента имам Elders scrolls: Oblivion, пък и по принцип седи само тя, ама сега съм във ваканция, така че имам и Ultima online (от ония ден) и Neverwinter nights 2: Mask of the betrayer, от днеска. С която възникна проблем Ако някой я има нека драсне едно лс да попитам за разни идеи как може да се оправи...
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 05 Апр 2008 00:57
WoW, Arx Fatalis , Cs 1.6 , Audiosurf , Dawnspire , Doom Collector's Edition (Final Doom , Ultimate Doom , Doom II) , Frets On Fire , Roller Coaster Tycoon 2 , Warcraft 3 RoC + TFT, Ultima VII Saga , Ultima Underworld - The Stygian Abbys + Labyrinth Of Souls, Worms World Party , Heroes Of Might And Magic 1.
Това е в общи линии.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Barron Nevermore
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви игри имате Публикувано на: 05 Апр 2008 01:26
Абе момчета вие вместо да забършете някое гадже стоите пред компютрите и игри играете как не ва е срам вижте живота навън колко е хубав идете и се понаберете малко на лоста или тичайте в градинката пред блока вместо тия тъпи американски игри да играете дето само зарибяват децата.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|