Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Форт Боаяр!
Публикувано на: 21 Мар 2008 15:23

1. Предаването във френския оригинален вид е към 2 часа дълго, при това БЕЗ рекламни паузи (най-новите предавания които съм гледал бяха от миналото лято, но после ми спряха France 2 и не успях да догледам сезона).
То е съставено от 5 етапа -
- събиране на 7 ключа, (огромно количество стаи с най-разнообразни и готини задачи)
- разкодиране на код, който дава достъп до ковчеже с боярди - бонус сума (в него един от пичовете се скъсва от гмуркане и вадене на табла с дешифриращи таблици, а осталатие от разкодиране),
- мини игри с "Господарите на игрите" (подобно на вчерашната последна игра, обаче няколко души играят няколко игри и всичко това определя, колко време ще има достъп до съкровището)
- събиране на ключови думи (приключения от сорта на скачането с бънджи и змиите, но са много и най-разнообразни - паяци и скорпиони и каране на колело по въже обърнат с главата надолу)
- отключване на съкровището - ако не изпишат думата загадка (за която са и ключовите думи) боярдите не падат
2. Нашите участници просто нямат шанс - както виждате хората са пратили нахъсани спортисти. Българските участници изглежда са отишли само заради пътешествието и красивите гледки...
3. Понеже го произнасят по два начина (форт Боярд и фор Боаяр), ще потвърдя, че на френски се произнася Боаяр...а "боярди" (така ги произнасят и французите) са златните монети...

ПП Забравих да добавя, че който остане пленник във вренското предаване и го заведат в затвора, го "освобождават" по време на "разкодирането", но за да излезе ми се налага да пълзи през тесни и понякога наводнени коридори пълни с (питомни) плъхове, а накрая трябва да бърка в кутия със змия, за да отключи последната преграда.
Това е по правилата на последния сезон...в предишните сезони имаше най-различни (предимно неприятни) начини за излизане от затвора.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2008 02:25

И на мен ми се стори доста постно и набъкано с реклами. Струва ми се практика в риалити шоутата от известно време на сам да се случва да ти припомнят по 10 минути какво е станало преди 10 минути реклама...
Доста от нещата, които помня от преди ги нямаше. А 'загадките' в кулата въобще бяха под всякаква критика - избери липсващото звено с 50% шанс за случаен успех.
И беше много много съкратено - 'ето ви по един ключ в знак на добра воля', 'а сега ще ви дам още по един ключ', 'а сега ще играете за два ключа'. 'А сега няма да познавате паролата за съкровищницата, а ще ви я дам наготово' :roll:
Стареца в кулата въобще го нямаше. И плуване нямаше, а обикновено на края на предаването половината играчи бяха като удавени плъхове.

И отборите въобще не бяха равнопоставени. Нашите ми се сториха льольовци (с изключение на мацката), ама сръбския отбор си беше направо чийтърски - всичките спортисти. Мисля че това беше най-здравия отбор на сърбите и се случи на късмет да го извадят още в първото предаване.

Профил ICQ WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 23 Мар 2008 10:31

Е нали имаме още няколко отбора.Загадката беше елементарна :Д толкова се смях на сръбкинята че не е истина да не говорим за втория и отговор :Д :ДКофти беше че ключът при онова изпитание където бъркаха за да го извадят беше на същото място а сърбите са гледали запис как наще го вадят.Апък оня идиот дето трябваше да развие няколко си неща се усра по супер смешния начин.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 27 Мар 2008 22:03

И СМЕ ПО-КРАСИВИ И СМЕ ПО-ДОБРИ!!!

Бихме турците, браво на наще, браво!

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2008 09:43

Е, да...ама нашите мъжете колко просташки се държаха, а един дори тръгна да пее "Кой сега е номер едно..." (и то в момент, в който не бяхме).
Можеше да се държат поне малко по-възпитано и не толкова комплексарски. Не за пред турците...за пред нас си...

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2008 12:16

Е добре не знаех че сме ги били.Изгледах го цялото предаване но точно накрая за сабирането на монетите отидох да с*ра :oops:
Много се смях на водещия на рекордите на гинес,кат беше на оная бягаща пътека,беше си чиста проба забавление :D :D :D
Яко предаване... тъпо че веднъж седмично :/

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2008 18:32

Дааа, това на мократа пътека наистина си беше за рекорд!
Все едно гледам филм на Луи Дьо Финес :) Как се залита, пада, и задължително - кофите с вода на главата.

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2008 19:36

Все пак участникът Краси Ванков, си е водещ и на предването "Рекордите на Гинес" :P

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2008 20:09

Мен пък ме е яд, че не успях да го изгледам цялото, а го няма качено в нета. Освен това с пътеката имаше ли нещо друго смешно с Ванков? Тоя човек е ебаси образа. Иначе е добро предаването.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2008 20:58

Der Meister написа:
Мен пък ме е яд, че не успях да го изгледам цялото, а го няма качено в нета. Освен това с пътеката имаше ли нещо друго смешно с Ванков? Тоя човек е ебаси образа. Иначе е добро предаването.

koйто търси, намира :P
http://www.arenabg.com/details.php?id=b ... 59431793cb

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2008 21:41

Wolfman` написа:
koйто търси, намира :P
http://www.arenabg.com/details.php?id=b ... 59431793cb

Дееба как не се сетих да погледна в арената. Мерси много.

Профил Skype

Публикувано на: 31 Мар 2008 20:51

това състезание е уникално ама тъпото е ,че от България повечето са някви известни личности !

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2008 11:11

Цитат:
ама тъпото е ,че от България повечето са някви известни личности

Ми то не е ли така и за другите отбори...нали уж това са част от условията за участие - трябва да има незнам къв си тип участник и още незнам къв си друг тип участник и т.н.

В оригиналното френско предаване няма такива тъпизми - кандидатстват си отбори и те минават квалификации, ако преминат участват. Не че няма броеве с някъкви VIP-ове (спортисти, актьори и ТВ водещи), но тогава целият отбор е съставен от такива участници...
Смомням си веднъж имаше отбор изцяло съставен от някъкви известни във Франция готвачи...и всичките от тях бяха някъкви дебели но яки типове...счупиха 1-2 механизма, едни от ключовете вместо да решат пъзела и да го извадят, го взеха заедно с пъзела.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Апр 2008 07:47

:lol:
Едно време като казваха професиите и само се редиха:
- интекелтуалец
- авантюрист
:)

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2008 18:58

Според мен е тъпо, че дават само българските състезания...все едно зрителя се интересува само от нещата, които се случват до последната къща на селото му...всичко отвъд това, не го засяга...Това е обида за зрителя...Все едно по телевизията да дават само мачове с български отбори.
За какво ви е Арсенал срещи Манчестер Юнайтед...нали нито един от тях не е български? Този мач не ви касе и затова няма да го предаваме...само ще ви съобщим резултата от него...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com