Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 28 Мар 2008 00:47
еба ли му мачата как се казва у вашто село , бре
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 28 Мар 2008 01:13
Пичове, я казвайте магазини за рок/метъл аксесоари, които знаете? Казвайте магазини, които знаите и евентуално някой може да прояви интерес за подробности. Аз в София знам "ОЧЗ"-то (близо до Сердика), "На тъмно" на улица Иван Вазов и "Subway shop" в подлеза дето е Амора. В Сливен има една "Музикална зона" малко встрани от началото на главната.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 28 Мар 2008 03:44
Hell Horse до площад Македония. Един от доста старите е. Интересни работи и хора може да се срещнат вътре. Има един, намира се зад Съдебната палата, но малко по в посока петте кьошета. Точно до една улица, която върви към ОЧЗ. Там съм попадал на доста редки неща, но го държи един дебел, гаден тип, а дъщеря му (доста малка) си играе с едно бесило окачено на входа На Илиенци има една сергия с тениски ментета на всички популярни и полу-непопулярни групи. Отвратителни са.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 28 Мар 2008 12:19
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 28 Мар 2008 15:49
аз немам оригинални, не ми се дават толкова пари за тениски. виж, оригинален диск си имам тениските са ми 2 (едни и същи - едната ми е подарък) на Цепелин, една с Number of the beast, една на Nokturnal Mortum по поръчка направена, една на Емперър, с която вече спим, и една на KREATOR - PLEASURE TO KILL почнах да нося такива тениски чак в десети клас, преди това не съм си купувал никакви (и не носих дънки).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 28 Мар 2008 15:52
как ти стои феса на фона на тия неща, а ?
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 28 Мар 2008 15:56
Ммм... Моята първа беше на Саббат, Блек, у пети клас, подарък. Отпред има едно петно, като от повръщано, за което твърдим, че е Ози Озбърн. :Д Това е тате, ама моята е същата.Иимам.. една двегодишна на Металика, която все още ми стига до колената и я ползвам за нощница, една на Кърт Кобейн, която е чисто сива и ми е малка, но още я обичам, една на Корн, на Найтуиш, на Металика (с Anger-а отпред)... Последните три са откакто бях на 11 и отдавна са ми малки. :/ Лятото си купих една на Офспринг, но ми се оказа малка. -.- После се отказах от купуването на тениски. На скоро си взех една, щото се оказа на Хипокриси и си я обожавам, обещавам да я разцепя от носене. <3 Ей я, облечена върху мен (do not comment гримът ми, правех се на метълка :>): 12И ей това намерих от Металица-та: 1Нито една от тях не е оригинална, мисля. Дори не правя разлика. :Д То тъй или иначе нищо не се вижда по снимките, но ме мързи да ги снимам поотделно, тъй или иначе са глупави всичките. =]
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 28 Мар 2008 15:58
Nocturno написа: аз немам оригинални, не ми се дават толкова пари за тениски. виж, оригинален диск си имам тениските са ми 2 (едни и същи - едната ми е подарък) на Цепелин, една с Number of the beast, една на Nokturnal Mortum по поръчка направена, една на Емперър, с която вече спим, и една на KREATOR - PLEASURE TO KILL почнах да нося такива тениски чак в десети клас, преди това не съм си купувал никакви (и не носих дънки). И аз съм тъй(не давам пари за оригинални , поне досега не се е случвало тъй.. ).. Имам една на Кенибъл Корпс ( с която съм дори сега ) и 1 на Мерилин Менсън. Както и сует шърт на Меноуор! ( изобщо рулвам :Д )
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 28 Мар 2008 16:02
Kamelot написа: Е ТРВЕ шоп ли се казва Е как иначе мислиш, че се казва О.о
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 28 Мар 2008 16:19
Sinistra написа: кажи ми,че не си правила свирка на смърф
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 28 Мар 2008 17:08
Не схванах. xD Не съм правила свирка на смърф, определено.
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 28 Мар 2008 17:33
Мисля, че намекваше за синеещото червило (:
П.С. Малко хора ми харесват с асиметричен пиърс по устните, но в случая е доста добре.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 28 Мар 2008 17:42
Чудила съм се много дали да си направя (това си е най-обикновена халка за ухо, просто държах да съм трве с тениската на Хипокриси :Д), всички казват, че щяло да ми стои ужасно. Освен това познавам ужасни случаи на възпаления. ;д
Заеко, не мисля, че пенисът може да оцвети устните по какъвто и да е начин. :Р Червилото доре не е червило, а сиви сенки. xDD
|
|
|
|
|
redy
|
|
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 28 Мар 2008 17:43
Баси аз така и не схванах как точно се определя дали 1 артикул за "оригинален"??? Дали че са се изсипали сумати пари за него или има некуф специален етикет (обикновено пак струа мн пари), незнам. Моля некои да обясни
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 28 Мар 2008 18:16
redy написа: Баси аз така и не схванах как точно се определя дали 1 артикул за "оригинален"??? Дали че са се изсипали сумати пари за него или има некуф специален етикет (обикновено пак струа мн пари), незнам. Моля некои да обясни официални/оригинални са тениските,които се продават на сайта на групата и на нейни концерти,най-просто казано
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 28 Мар 2008 18:30
Обръкала си първата снимка с тениската на Хипокриси ...
Сега планувам да правя тениска на Бахурметь
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 28 Мар 2008 18:35
Kire_von_Dragoman написа: Обръкала си първата снимка с тениската на Хипокриси ...
Сега планувам да правя тениска на Бахурметь Прави си му сметката, ако го няма елементът за селото в човешката природа!!
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 31 Мар 2008 14:11
Аз имам една розова тениска с лика на Галин и надпис на гърба "Ох, баня! Ох, кеф!"
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 31 Мар 2008 17:44
И аз съм на 14 Аз имам тениска на Guardian, Imaginations from the other side, малко ме съмнява да е оригинална за 10 лв. от на тъмно.... Имам суитчър на Death - Scream bloody gore който няма начин да е оригинален. Имам 100 % оригинални тениски на Opeth - Blackwater park и на Roundhouse tapes, мечтая си и за Still life...
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Re: [за некъпани метъли] тениски Публикувано на: 09 Апр 2008 22:06
оу ... какво ще дойде след ~5 дни ...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|