Автор |
Съобщение |
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 25 Мар 2008 21:49
Ей, не, не искам да предлагам ролплей - търся си. Прекарах известно време в безмислено ровене из Гуугъл и на нищо не се спрях.. Дай да си го направим цяла дискусия (не намерих по-подходящ раздел, meh iz sorry) - къде пишете, какво му пишете толкоз, линкове, ала-бала... Приписало ми се е. :/
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 25 Мар 2008 22:21
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 25 Мар 2008 22:57
Абе не такова бе, и ти.. Форумно. (:
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 25 Мар 2008 23:43
Sinistra написа: Абе не такова бе, и ти.. Форумно. (: Ами то какво по-добро от наше форумно? Има разни форуми на сивостен и т.н. и там ли няма?
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 26 Мар 2008 01:07
Земем направим една форума среща на ДНД или даже на ЛАРП
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 26 Мар 2008 14:30
ДНД нямам идея какво е, но вчера посред ровенията ми по тая тема, най-сетне разбрах какво е ЛАРП - daaaamn interesting! o.o Би било адски яко.. ;Р И много трудно за изпълнение. Едни приятели от Стара Загора отскоро играят такову, наоколо не знам как стоят нещата..
Екс, какво има в нашия форум? Тук ще пропусна да спомена онуй на Били, в което писах и пропадна, после Фирз с неговите "Господари на елементите", които също пропаднаха... Ако сме сериозни - може и да се направи нещо, но така като гледам няма идеи. И най-подходящо ми се струва всъщност да се обособи отделен форум за тая ралта, че да си правим раздели за каквото ни скимне, а не да се блъскаме в една-единствена темичка. ;д
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 26 Мар 2008 15:02
Sinistra написа: ДНД нямам идея какво е, но вчера посред ровенията ми по тая тема, най-сетне разбрах какво е ЛАРП - daaaamn interesting! o.o Би било адски яко.. ;Р И много трудно за изпълнение. Едни приятели от Стара Загора отскоро играят такову, наоколо не знам как стоят нещата..
Екс, какво има в нашия форум? Тук ще пропусна да спомена онуй на Били, в което писах и пропадна, после Фирз с неговите "Господари на елементите", които също пропаднаха... Ако сме сериозни - може и да се направи нещо, но така като гледам няма идеи. И най-подходящо ми се струва всъщност да се обособи отделен форум за тая ралта, че да си правим раздели за каквото ни скимне, а не да се блъскаме в една-единствена темичка. ;д ДНД = D'n'D, тоест Dungeons and Dragons Ами нищо няма в момента във форума, не Мисълта ми е, че може да се направи. Не помня някога да е завършвало, но опити е имало, да Беше интересно и забавно докато не се наложи да разчиташ другите да са онлайн, а те да са на село примерно. Организацията е трудно нещо...
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 26 Мар 2008 15:51
Аз съм навит, че ми се пише, а няма какво за момента да ме накара да седна и да пиша. Но държа да е free-writing, защото не ми се занимава и ограничава в системи и т.н. Екс... "на село", "на тренировки", "на купон"... всякакви ги имаше...
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 26 Мар 2008 16:18
Ииии все пак - никой ли не може да предложи линкове? :/
Иначе, ако се зародят идеи - можем да си спретнем един фрий форум, с free writing, с всякакви теми, със системи, с каквото ни кефне... Общо взето, да си го направим РП форум на всевъзможни тематики. Аз бих го направила, но съм пуста откъм идеи (и съм си пуста изобщо). Ако се зародят - добре дошли са.
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 26 Мар 2008 16:46
MetalGearRex написа: Аз съм навит, че ми се пише, а няма какво за момента да ме накара да седна и да пиша. Но държа да е free-writing, защото не ми се занимава и ограничава в системи и т.н. Екс... "на село", "на тренировки", "на купон"... всякакви ги имаше... Нали И аз не съм писал от, омг, почти две години Също ще се радвам на някаква мотивация ^^ Sinistra написа: Ииии все пак - никой ли не може да предложи линкове? :/
Иначе, ако се зародят идеи - можем да си спретнем един фрий форум, с free writing, с всякакви теми, със системи, с каквото ни кефне... Общо взето, да си го направим РП форум на всевъзможни тематики. Аз бих го направила, но съм пуста откъм идеи (и съм си пуста изобщо). Ако се зародят - добре дошли са. Ами явно нямаме линкове, ако някой друг се появи - да дава Ако ще правим такива форуми (фор фъъъъъъъъъън!) е хубаво да си направим една обширна дискусия (ние тримата и който друг пожелае?) я в някоя тема, я в скайп... нещо такова C'mon, whaddya say, аз съм навит
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 26 Мар 2008 16:58
Това е лесната част, тия ги мога. Ще ни трябва обаче някой с болно въображение, дето да ни измисли интересна тематика. Иначе и аз не съм писала от сууупер много време... Всъщност сериозно съм писала само в един харипотърски преди година и нещо. И ще се радвам на мотивация! :Д То можем и да започнем с нещо хипер просто, тип "един ден в училище", колкото да ни дойде музата... Само да има навити, за популяризация...
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 26 Мар 2008 17:07
Sinistra написа: Това е лесната част, тия ги мога. Ще ни трябва обаче някой с болно въображение, дето да ни измисли интересна тематика. Иначе и аз не съм писала от сууупер много време... Всъщност сериозно съм писала само в един харипотърски преди година и нещо. И ще се радвам на мотивация! :Д То можем и да започнем с нещо хипер просто, тип "един ден в училище", колкото да ни дойде музата... Само да има навити, за популяризация... Прощавай, ако въпроса ми ти заприлича на заяждане, но ти беше на 13, нали? Някак си не върви да кажеш "не съм писала от сууупер много време", понеже let's face it, какво творчество може да сътвори 10-11 годишно дете? Това настрана - идеите и мотивациите могат да дойдат от най-различни страни, въпросът е да има постоянство за развитие и възприемчивост на хрумките ни. Музата, смятам, не е нещо общо, което просто идва и си готов да отидеш до тоалетната, да напишеш разказ и да скочиш с бънджи едновременно. Ако започнем с една история ще е нужна съвсем друга нагласа за втора история и т.н. и т.н. Хм, забравих си мисълта. Бла
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 26 Мар 2008 17:38
Ем......мен кат' писател май ме няма много,ама съм навит да се пробвам. ^^ Само казвайте кога и как.Нещо и на мен ми е умряло откъм идеи,но иде ваканцията....
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 26 Мар 2008 17:47
Ами, ти каза, че не си писал от година-две, кажи-речи и аз не съм писала от толкова време. Едно 11-12 годишно дете не сътворява творчество, а просто се развива и си пише, 13-годишното, което съм сега, прави същото, но със сравнително по-добър правопис и по-богат набор от думички. :>
Обсъждайте и казвайте какво имам аз да правя..
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 26 Мар 2008 17:49
Sinistra написа: Ами, ти каза, че не си писал от година-две, кажи-речи и аз не съм писала от толкова време. Едно 11-12 годишно дете не сътворява творчество, а просто се развива и си пише, 13-годишното, което съм сега, прави същото, но със сравнително по-добър правопис и по-богат набор от думички. :>
Обсъждайте и казвайте какво имам аз да правя.. Ами като за начало може да помислиш над някоя идея После ще чакаме Рекси да се разпише в темата, да видим неговото мнение...
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 26 Мар 2008 18:41
Подкрепям с двата си леви крака Не че не е отдавна да не съм писал, от около 2-3 месеца, ама в последно време ми се е разписало, ама и аз съм си кух отвътре
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 26 Мар 2008 19:19
Ти кой беше, преди да се превърнеш в Shadurak, че нещо ми се губи връзката? (((=
Аз хубаво мисля, ама хич ме няма в тая насока... с мисленето. -.- Трябва да ми се подхвърли нещичко, че да ми дойде идея... Вие си обсъждайте, на мен като ми мине главата може и да ме осени някое прозрение.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 26 Мар 2008 19:44
Sinistra написа: Ти кой беше, преди да се превърнеш в Shadurak, че нещо ми се губи връзката? (((= R@ZOR или нещо подобно. Аз си предлагамя да е нещо научно фантастично.То вече и там си има жанрове де....ама в тази поска да се мисли,викам аз,защото ми е писнало от магии,мистицизъм и т.н.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
БИЛИслав
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 26 Мар 2008 20:00
Не може си измислим наше РП Аз предлага да нещо по хорър и д а се развивава в наше време.
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 26 Мар 2008 20:46
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|