В Мексико бият емове!
Епа брао на хората така тряа да се прави!
В Мексико бият емове!
И емотките/емотинките/емотата с цици не са чак толкова яки. *прикрива се под бюрото*

Disturbed написа:И да не забравяме, че "старата Металика не струва", а Клиф Бъртън е прост наркоман![]()
Penny написа:ave isus e pokemon ve
redy написа:Бах маа му, кво е тва хейтване към металите. Верно, че повечето сме агресивно настроени към емотата и се налитаме на бой малоумниците... Ма има и нормални метали, както и нормални емота. (Боже господи кви глупости говоря... вокдата зле ми влияе). Та 1 савет от мене. Спрете да хейтвате металите и да биете емотата(освен в крайни случаи)
П.П.- Подкрепям мнението на някои от съфорумниците. Не трепайте емо жените- че малко си останаха на бройка
Еdit: Боже Господи кви глупости съм писал!?!? Аз съвсем съм откачил! Сменям мнението- трепайте емотата, ебете емо girl-ките.... само firzen го сотаете, че пич изглежда е...
баси и индивидите се появиха в тоя форум я марш в специализирания Penny написа:ave isus e pokemon ve
Jamaican Herbman написа:ти се некав по неадекватен от мене![]()
Penny написа:ave isus e pokemon ve
The Grim Reaper написа:Що за простотия?
И метълите паднали на акъла на футболните фенове...
Тези хора са пълни боклуци за мен.
The Only написа:Все си мислех, че си стигнал до извода, че (за жалост) около 75% (а може би и повече) от метълското общество е пълна сган.