Нямам идея каква работа по принцип имат уличните кучетаSentry написа:Notorious, търговска марко, кучето си няма друга работа, че ще отиде специално да те хапе нали. Въобще то само ще дебне детето да остане само на улицата и ще отиде да го ухапе.
Дали ще дебнат някой специално да го ухапят? Съмнявам се
Дали ако някой се озове в непосредствена близост до тях ще го ухапят? Много вероятно
Sentry написа:Кога последно си чувал за нападение на кучета над хора въобще? Опитай се да ми намериш информация в гуугъл за нападение на човек от кучета.
Ти новини не гледаш ли?!
Точната дума е "угоява"Sentry написа:И защо, по-дяволите, прасето ще иска да застреля човека, който го храни? Е това се питам откакто ти прочетох малоумния пост, но нали си явно някакъв ненадминат прасешки психоаналитик, реших да го пропусна.
Ако някой дойде при теб с нож и намерението да го използва за да си направи сандвич от теб и имаш възможност да се защитиш не би ли го направил?
Ясно е че няма да се размножаватSentry написа:Знаеш ли, може би ти си и единственият човек, който не разбира каква е ползата от кастрацията на кучетата. Да не се размножават.
Но ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА ХАПЯТ
Кой владее света? Хората или делфините?Sentry написа:Колкото до върха на еволюцията... абсолютно невярно. Дори в най-развитата ни област - мозъчната дейност, има същества, които да ни превъзхождат - делфините.
I rest my case
ФактSentry написа:Кучетата специално ни превъзхождат в обонянието, слуха, скоростта и сетивността като цяло. Тоест едно куче може да усети напрежението в тялото ти, когато минаваш покрай него.
Обаче накрая кучетата се оказват домашни любимци на хората а не обратното
Нещо си се объркалSentry написа:Ти мразиш кучета, то си личи от думите.
Не са... защото тичам бързо, не защото им липсваше желаниеSentry написа:Като си видял кучетата те били почнали да ръмжат и да пристъпват. И направиха ли ти нещо? Сръфаха ли те? Бас хващам, че не са, иначе егоцентричната ти личност щеше да спомене това.
На мен си ми е топло и където съм си в моментаSentry написа:Като заключение мога да кажа само едно - да ти е топло.
И добре че е така че иначе щях да се гътна от студ предвид нескопосаните ти опити да ми намериш топъл кучи гъз в който да ме набуташ