Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Заглавие: GTA:SA ...
Публикувано на: 20 Мар 2008 23:42

Та аз съм си нубче :)...

Но се надявам да ми помогнете...

Отново се зарибих да играя GTA San Andreas..Обаче забих на 1-2 мисий...та реших да си изтегля някакъв сейв който ме праща направо в San Fiero.Всичко добре, минавам си мисии ...добре...Обаче след като минах една мисия(puncure wounds-трябва да спукам гумите на една пача) мисийте...спряха да излизат о.0...Сега само се лутам и стрелям безсцелно :)

Та много ще съм ви благодарен ако ми дадете някой сейв след тази мисия, или още по-добре- след Flying School-a (т'ва посмътно не можах да го мина едно време още като я играех за пръв път)...

Ае благодарности :)

Профил

Аватар
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Заглавие: Re: GTA:SA ...
Публикувано на: 21 Мар 2008 00:25

Pennуwise написа:
Та аз съм си нубче :)...

Но се надявам да ми помогнете...

Отново се зарибих да играя GTA San Andreas..Обаче забих на 1-2 мисий...та реших да си изтегля някакъв сейв който ме праща направо в San Fiero.Всичко добре, минавам си мисии ...добре...Обаче след като минах една мисия(puncure wounds-трябва да спукам гумите на една пача) мисийте...спряха да излизат о.0...Сега само се лутам и стрелям безсцелно :)

Та много ще съм ви благодарен ако ми дадете някой сейв след тази мисия, или още по-добре- след Flying School-a (т'ва посмътно не можах да го мина едно време още като я играех за пръв път)...

Ае благодарности :)

мчи то така се губи линията на историята :mrgreen: що не я хванеш от началото пък кат закъсаш някъде има сума сайтове с помощ и подказки/ не CHEATS/ :D

Профил Skype

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Публикувано на: 21 Мар 2008 00:29

Играта почти съм я превъртал...

И проблема не ми е в историята...

Ае чети добре какъв ми е въпроса и тогава давай компетентни мнения...

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 21 Мар 2008 00:39

Летището купил ли си го?

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Мар 2008 00:50

Бе имам тука някъв сейв - http://indianajones.hit.bg/GTASAsf7.b

Ако не се лъжа е някъде на края на играта не знам дали ще ти свърши работа. Дори не знам що го пазя.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 24 Мар 2008 17:08

Наскоро си преинсталирах насилствено бозата (т.е. без да си запазвам нещата от нея) и, от по дяволите, кой идиот е решил сейвовете на играта да са в моите документи? Това си го знаех, ама к'во да се прави (тия от рокстар много ме дразнят с това - на всичките си игри все там пазят сейвовете). Та сори, но вече нямам сейвовете си (изиграна цялата основна история с превзети всички сектори и т.н., бая неща бях свършил, а някои от по-предните можеше и да ти свърши работа). Във всеки случай разгледай какви обекти има още наоколо. В някой момент действително оставаш без активни мисии, но скоро някой ти се обажда или става нещо подобно. Поцъкай още малко и се замисли какво не си правил още. А и ако не се лъжа, май след като минеш Сан Фиеро и летището, трябваше да отидеш в града горе-вдясно на картата и чак като си там, някой ти се обаждаше с мисия.
Наслука!

п.п. Мисиите в училището за летене наистина бяха УЖАСНИ! Едвам не ме отказаха от играта. По-точно тези, в които с едно самолетче трябваше да направиш голям вираж (демек кръгов завой), минавайки през едни малки окръжности. Гадост и зараза! Мисиите със самолети ги минах 1000 пъти по-лесно от тази!

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com