Трент Резнър им еба майката.
Re: Трент Резнър им еба майката.
Кхъм, кхъм, Shadows of the Sun си остава най-прекрасния албум създаван.
Иначе, признавам си, че понятието ми за минимализъм е много разтегнато и не особено стандартно, но ако ще се правят "тиха" музика, последната тава на Ulver остава ненадмината(за мен).
И да, Upland, кърти. Да имаш откъде да дръпна Obliterated?
Иначе, признавам си, че понятието ми за минимализъм е много разтегнато и не особено стандартно, но ако ще се правят "тиха" музика, последната тава на Ulver остава ненадмината(за мен).
"A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
--William Blake
С кое не си съгласен (:
П.С. Прослушах албума. На първо четене едва няколко песни ми харесаха, но ми се иска да чуя малко повече преди да дам мнение. Някой от траковете (1 Ghosts I) са доста минималистични и като звучене и като композиция, но някак си им липсва хармоничност, a това е доста важно за тази музика. Сега поне като сравнявам с артисти като Fortran 5, Human Mesh Dance, Ooophoi, Loscil....
П.С. Прослушах албума. На първо четене едва няколко песни ми харесаха, но ми се иска да чуя малко повече преди да дам мнение. Някой от траковете (1 Ghosts I) са доста минималистични и като звучене и като композиция, но някак си им липсва хармоничност, a това е доста важно за тази музика. Сега поне като сравнявам с артисти като Fortran 5, Human Mesh Dance, Ooophoi, Loscil....
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
-
VALEN7INVS
- Цар
Не, не, като чух този албум на NIИ, разбрах какво си имал предвид с това "минимализъм" не е неуместно сравнението с Ulver [което ми напомни, че по някаква, незнайна за мен, причина цялата ми папка с всичко на Ulver без последния е изчезнала безследно О.о (така и не съм го чувал още оня албум с рогатия добитък на обложката)].phr34k написа:Кхъм, кхъм, Shadows of the Sun си остава най-прекрасния албум създаван.
Колкото до Obliterated - нямам, ама може и да открия. Ако попадна на свръзка, ще ти я дам. ;р
ПП
Дисковете в Ghosts изглежда са подредени по нарастваща изродщина. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
М/у другото: версията за баш ценители от 300$ с ебаси-ултимативния-пакет-и-ограничена-до-2500-бройки вече е изчерпана. 2 дни. 750 хил. $. Нула от тях за звукозаписна компания.
лол.
лол.
Come, my raven, it could be a lark.
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Приходи от първа седмица продажби без всякакво промо, без лейбъл и единствено чрез интернет: 1.6 милион бъкс.
In other news, Трент организира филмов фестивал в JewTube и прави нещо нечувано като интеракция на група/изпълнител с фенове. http://www.nin.com
In other news, Трент организира филмов фестивал в JewTube и прави нещо нечувано като интеракция на група/изпълнител с фенове. http://www.nin.com
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
За кой път го казвам?
Трент Резнър президент!
Изчаках да преслушам Ghosts преди да драсна някой ред.
Но...
Останах без думи.
А и продължението на изненадите с ЮТюб може да ме накара единствено да се кланям пред нашия индъстриъл Бог.
Трент Резнър президент!
Изчаках да преслушам Ghosts преди да драсна някой ред.
Но...
Останах без думи.
А и продължението на изненадите с ЮТюб може да ме накара единствено да се кланям пред нашия индъстриъл Бог.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
долу_админа
Дай Боже един ден да се замогна, толко' бурета уиски ще му пратя, че ще направи продължение на Спиралата..
АЕ ВЕ, ФЪНКИ ! ЗВЪНИ НА ТРЕНТ И ГО ВИКАЙ НА СТАДИОН !
АЕ ВЕ, ФЪНКИ ! ЗВЪНИ НА ТРЕНТ И ГО ВИКАЙ НА СТАДИОН !
Не съм слушал почти нищо на NIN, но евалата на човека, че не се свени да експериментира, успешно при това. Смърт на алчните компании-монополисти! Албумът се тегли.readonly написа:Приходи от първа седмица продажби без всякакво промо, без лейбъл и единствено чрез интернет: 1.6 милион бъкс.
-
долу_админа
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
Не ме впечатлява, но бих го чул, просто от интерес. Иначе, като стана въпрос за тави и т.н - аз точа зъби за "Demon Entrails". Ще видим.
Negative Frequency Entity.
Евала Трент, време беше.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Жив ли си бе, копеле ?!Sett написа:Евала Трент, време беше.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
Ще си я купуваш ?Nordvargr написа:Не ме впечатлява, но бих го чул, просто от интерес. Иначе, като стана въпрос за тави и т.н - аз точа зъби за "Demon Entrails". Ще видим.