В Мексико бият емове!
Re: В Мексико бият емове!
Тъпа е, щото освен всичко, емотата са мазохисти и се кефят, когато са подложени на публично унижение...значи са им направили услуга...бляааааааах...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
Добре бе , немат ли акъл тея хора
И това за да не се прави лошо впечатление на туристите ... Ефекта е обратен струва ми се .
И това за да не се прави лошо впечатление на туристите ... Ефекта е обратен струва ми се .
Що да е обратен, бе? Сега ще има вълна от туристи, които са набрали омраза към емо-та...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
- Napster
- Обратна връзка:
Кой ще е толкова тъп да отиде в Мексико за да бие емота ? 
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Хах, тъпа е щото и вие като мен пропуснахте да изгледате клипчетата (нета ми се влачи като бит педерас' ;/).
Излиза, че емовската (емове, Дади, емотата са птици ^_^) гмеж излиза срещу метъл брадърсите с претенции за власт над площада. AKA "това е наша територия". Историята ни учи, че подобни неуредици човекът ги решава с юмрючна юрисдикция. So, it's a gang war!
А иначе, отдето и да го погледнеш, и метъла от масата, и емото от масата са си за бой, та хубаво е, че си помагат взаимно :Д
Излиза, че емовската (емове, Дади, емотата са птици ^_^) гмеж излиза срещу метъл брадърсите с претенции за власт над площада. AKA "това е наша територия". Историята ни учи, че подобни неуредици човекът ги решава с юмрючна юрисдикция. So, it's a gang war!
А иначе, отдето и да го погледнеш, и метъла от масата, и емото от масата са си за бой, та хубаво е, че си помагат взаимно :Д
Ми много ясно че рябва бой бе щом като майкаим и баща им неса се погрижили други ще го направят ве
тея глупости са породени от нагънатат демокрация и факта че родителите им са путки и нищо не им казват и стават глезльовци ака фешани наркомани или метали - само измет
тея глупости са породени от нагънатат демокрация и факта че родителите им са путки и нищо не им казват и стават глезльовци ака фешани наркомани или метали - само измет
Grubby Fan !
Die Moon !
Die Moon !
К,ви метали са тия?Пълни п*тки.Като ги гледам трябва една яка струя напалм в мелето, че да не се мъчат и "металите" и емотата.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Или па Дъ-Марс-Волтоподобни и Туулоподобни групички...Disturbed написа:Фенове на Плацебоподобни групички.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Killers-o podobni...
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Да не пипат жените иначе другото под ножа (вече мога да го кажа спокойно след като се подстригах)
Black
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
Бах маа му, кво е тва хейтване към металите. Верно, че повечето сме агресивно настроени към емотата и се налитаме на бой малоумниците... Ма има и нормални метали, както и нормални емота. (Боже господи кви глупости говоря... вокдата зле ми влияе). Та 1 савет от мене. Спрете да хейтвате металите и да биете емотата(освен в крайни случаи)
П.П.- Подкрепям мнението на някои от съфорумниците. Не трепайте емо жените- че малко си останаха на бройка
Еdit: Боже Господи кви глупости съм писал!?!? Аз съвсем съм откачил! Сменям мнението- трепайте емотата, ебете емо girl-ките.... само firzen го сотаете, че пич изглежда е...
П.П.- Подкрепям мнението на някои от съфорумниците. Не трепайте емо жените- че малко си останаха на бройка
Еdit: Боже Господи кви глупости съм писал!?!? Аз съвсем съм откачил! Сменям мнението- трепайте емотата, ебете емо girl-ките.... само firzen го сотаете, че пич изглежда е...
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
LP fan detected
Така или иначе - емота са, дееба. Емове звучи тъпо ^.^ И емотките/емотинките/емотата с цици не са чак толкова яки. *прикрива се под бюрото*
Така или иначе - емота са, дееба. Емове звучи тъпо ^.^ И емотките/емотинките/емотата с цици не са чак толкова яки. *прикрива се под бюрото*
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Туй за мене ли се отнасяше? (Мн. хейтвам LP за тва питам)Дади написа:LP fan detected![]()
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Мда, звучиш кат' типичния лп-фен. Седи, бие се по гърдите, обяснява к'ъв мега метъл фен е, чуди се що хейтим подобните му и се кефи, че вече два месеца пие водка (обилно смесена с голяма чаша кола и пиейки я със скорост от глътка на половин час). Жалка история . . .
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Хм.. имаш право тъй звучи. Ми 1во че ЛП ги мразим, второ не пия водка а ракия, 3то пия малка ракия на екс(не се хваля информирам). Пък и съм си тъп дребен ламер тъй че нема ко да очакваш. Не се фаля къф мега метъл фен съм шот съм сдухан па и не слушам кой знае кви тежкотии. Имам навика да пиша мн големи глупости и се получава непредумишлен флъд.
Последно: Пия водка за профилактика. И я пия чиста.
Последно: Пия водка за профилактика. И я пия чиста.
- Napster
- Обратна връзка:
Това звучи като малоумния ми братДади написа:Мда, звучиш кат' типичния лп-фен. Седи, бие се по гърдите, обяснява к'ъв мега метъл фен е, чуди се що хейтим подобните му и се кефи, че вече два месеца пие водка (обилно смесена с голяма чаша кола и пиейки я със скорост от глътка на половин час). Жалка история . . .
Много ме кефят тея "Метълите са пичове, аз слушам само метъл!", па г'а му пуснеш Slayer или некой по-мощен хардкор и насира тихо гащичките. И да не забравяме, че "старата Металика не струва", а Клиф Бъртън е прост наркоман
П'а и малка ракия на екс не е нищо особено, освен ако не се напиваш с 200 грама.
П'а и малка ракия на екс не е нищо особено, освен ако не се напиваш с 200 грама.
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
Братле ко да ти кажа. Не се прая на пияница, не ми е голема глътката тва е верно. Па и никога не съм се праил на най-великия метъл. Но понеже мн обичам хората да се ебават с мене ае кажи нещо плс, та да моа да се позабавлявам .
БТВ- Slayer си го слушам без проблем
БТВ- Slayer си го слушам без проблем