Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Sonny Ericsson
Публикувано на: 16 Мар 2008 19:07

значи реших да си сложа оригиналните драивери за к550 таи като е флашнат на в610 (и честно казано разликата в снимките беше огромна но по мое лично мнение след флашването станаха много кофти само клиповете бяха добре) та сложих ги аз с XS++ но след като пуснах гсм-а и като се опитам да пусна камерата ми изписва "работи друго приложение.Спрете го и включете камерата" опитах се да сложа други драивери от topse.ru но ефекта е същия :( вече незнам какво да правя някакви идеи с възможно наи бърз отговор :(
10х предварително :(

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Sonny Ericsson
Публикувано на: 16 Мар 2008 21:14

това по принцип го пише като има минимизирано java приложение или игра и тръгнеш да пускаш камерата.Може да се махне с пач :roll:

Пс. Напиши каква версия ти е софта и ще го потърся :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Мар 2008 22:11

значи в менюто влязах на настройки от там "услуга актуализация" после "версия софтуер" та пише "Текуща версия на софтуера:CXC1250747R6BC002070607 Sony Ericsson " бях чел някаде из нета че има програма която може да вижда кои фаилове стартират с гсм-а и да се махнат излишните ... не съм 100% сигурен обаче ...също така след като се опитах да сложа оригиналните драивер изтеглих от нета по точно от http://topse.ru/files/file294.html ...пише че може да получиш 16 цифрово увеличение не пише за коя марка точно но реших да го изтегля и сложих възможно е точно този фаил да прецаква нещата но дано знаете нещо по въпроса ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2008 07:06

днеска след училище ще потърся пача дето маха това съобщение дето ти се показва и ще го постна :wink:

ЕДИТ:хмм нещо не го намирам :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2008 19:44

възможно ли е след като съм флашнал гмс да го флашна наново може би тогава проблема ще се оправи ??? някакви идеи даите поне ... ако е възможно някои да пита в hardwarebg.com тъи като като се опитам да пусна тема в раздел мобилни устроисвта ме праща кам правилата на форума... вече изнемогвам... камерата наистина ми трябва.. а знаете ли дали ако го занеса в фирмата от кадето съм го зел гаранцията ще важи щото ако им кажа да ми оправят софтуера да не ми земат пари..

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com