Devil may cry-vista
- dark knight
Re: Devil may cry-vista
Махни вистата.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- dark knight
Забравих да кажа,че става вапрос за 3ката(devil may cry)...
Prince of Persia....
Дясно копче на апликацията рун ас администратор и си пусни фире валла повечето игри го изискват иначе ОС-то блокира изходите и дава грешка в един от сис файловете също така ако ти е пиратска дай и да се упдате аутоматик за пачове иначе ако отидеш да дърпаш дирекно от сайта на мик. ще ти се прецака.Az go igrah pod moita vista i si varve6e no ne mi haresa mnogo :S
- dark knight
bambam написа:Дясно копче на апликацията рун ас администратор и си пусни фире валла повечето игри го изискват иначе ОС-то блокира изходите и дава грешка в един от сис файловете също така ако ти е пиратска дай и да се упдате аутоматик за пачове иначе ако отидеш да дърпаш дирекно от сайта на мик. ще ти се прецака.Az go igrah pod moita vista i si varve6e no ne mi haresa mnogo :S
еми уж напраих всичко ама пак не стана...
Prince of Persia....
Да, знам, че става въпрос за 3. Махни Вистата.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Това твърдение не е много вярно. Вистата все още не се е установила като основен windows сред потребителите и може би над 80 процента от хората са на по-стара версия, което си предполага, че издателите и разработчиците в никакъв случай няма да направят глупостта да издават exclusive vista игри. Видяхме какво стана със Shadowrun и Halo 2 - кракнаха ги да работят под XP.