С кого се знаете live? :P
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Re: С кого се знаете live? :P
Niemand.И за жалост няма да мога си натреса задника на форумната среща.

Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Да, а с някои - съвсем отдолу, нали ?Sinistra написа:Ууу, определено мога да кажа, че с всички, които съм изброила, се познавам много добре. С някои - съвсем отблизо. (:
АХАХАа целия форум те е разбралNocturno написа:Да, а с някои - съвсем отдолу, нали ?
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Кво значение има кого познаваш?!По важното е колко хора те мразят.
Нали така говеда!
Нали така говеда!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Бате, какво има да разбира целия форум, тя не пропуска да се похвали самичка.
Иначе на живо познавам D.A.M.N. вече сигурно десет години, а с Krieg изпихме по една бира тука в Стара Загора лятото. Може да се каже, че познавам и Кирето най-добре от всички ви
Иначе на живо познавам D.A.M.N. вече сигурно десет години, а с Krieg изпихме по една бира тука в Стара Загора лятото. Може да се каже, че познавам и Кирето най-добре от всички ви
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Надявам се не "отдолу"Nocturno написа:... Може да се каже, че познавам и Кирето най-добре от всички ви
И аз с доста хора от форума съм се виждал на живо... само дето повечето вече не влизат :/
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
АхахахаUndead Dude написа:Надявам се не "отдолу"
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Което ми напомня, че не съм те виждала от Га бех млада, пък и Попа, ма него от малко по-скоро де.Undead Dude написа: само дето повечето вече не влизат :/
^^ А ако ще говорим за яд
Сериозно, утре нали ще се видите/ме, ще има нови, ще има стари. След литър бира, вече всички ще са на еднакво ниво ^^ Дано утре да не вали, че до сега не помня Аз и Хами и да няма дъжд.
Крещя, следователно съществувам!
'Бах ва у връзкарите.
P.S Аз се познавам отдолу!
P.S Аз се познавам отдолу!
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
На живо сме се виждали само със Sinistra, но на повечето им знам физиономиите от "С кого коментирате". 
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Ако не ме лъже памета август месец като бяха тук нямаше дъжд :>IceQueen написа: Дано утре да не вали, че до сега не помня Аз и Хами и да няма дъжд.
Кучко, на тебе имам да ти купувам бира, кат извинение(винаги мога и да те прасна де...)
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Омега, така си мислиш, щот си гладен. После като останахме само Аз и Хами ни наваля малко, колкото да не е без хич 
Крещя, следователно съществувам!
още един гласLeach написа:Никой не познавам, нито съм виждал. Дори не знам истинските ви имена
Живей заедно,умри сам.

- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Интересно за колко хора ще се сетя...
На първо място е Existence, след него Join, а по-след това Sentry/Reaver, Wicked-Spirit и KOZmo.Покрай сДУХания се запознах и със Zero-Blade, а покрай Екса и с Кажи-Нещо-Дух. Още преди да се запозная с последните се видях няколко пъти и с последния от мускетарите - Rand/Rand Al_Tor, а също така и с... Роси, която, мисля, също беше писала във форума по едно време. С Попа, HUN73R, Slim_k и още няколко форумци веднъж пихме бира в нек'ва кръчма (не че и с повечето от останалите не съм пил бира де). С Явора се запознахме в... Факултета по Математима и Информатика, където следваме (УАУ!!!), а след това ходих един път и да поритаме малко футбол с Гипо, hk_vladi, kapri, "Даката" и не помня още кой от футболния отбор на форума (след което така и не ми се обадиха да кажат какво мислят за играта ми, за което съм им обиден!). Относително наскоро се видях и с Гаргата/The Crow, която не знам защо, ама дума не обели, докато не я накарах (то верно, че се правя на шут и не може да ми се вземе думата от устата, ама все пак бива бива срама, 'ма нейното... доста по-приказлива е по нета).
Май са това. И като гледам, оказа се, че с доста народ съм се виждал май. И то без да ходя на каквито и да е големи форумни срещи и т.н., и без да съм от София.
На първо място е Existence, след него Join, а по-след това Sentry/Reaver, Wicked-Spirit и KOZmo.Покрай сДУХания се запознах и със Zero-Blade, а покрай Екса и с Кажи-Нещо-Дух. Още преди да се запозная с последните се видях няколко пъти и с последния от мускетарите - Rand/Rand Al_Tor, а също така и с... Роси, която, мисля, също беше писала във форума по едно време. С Попа, HUN73R, Slim_k и още няколко форумци веднъж пихме бира в нек'ва кръчма (не че и с повечето от останалите не съм пил бира де). С Явора се запознахме в... Факултета по Математима и Информатика, където следваме (УАУ!!!), а след това ходих един път и да поритаме малко футбол с Гипо, hk_vladi, kapri, "Даката" и не помня още кой от футболния отбор на форума (след което така и не ми се обадиха да кажат какво мислят за играта ми, за което съм им обиден!). Относително наскоро се видях и с Гаргата/The Crow, която не знам защо, ама дума не обели, докато не я накарах (то верно, че се правя на шут и не може да ми се вземе думата от устата, ама все пак бива бива срама, 'ма нейното... доста по-приказлива е по нета).
Май са това. И като гледам, оказа се, че с доста народ съм се виждал май. И то без да ходя на каквито и да е големи форумни срещи и т.н., и без да съм от София.
Never save anything for the swim back!
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Как шъ съм гладен ;> Изядох цяла кутия холидейки...Иначе си права, след изключително трудно напрягане успях да възстановя факта, че през нощта наистина беше мокро...IceQueen написа:Омега, така си мислиш, щот си гладен. После като останахме само Аз и Хами ни наваля малко, колкото да не е без хич
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
TheNightmare, slim_k, The.Rampage.Rado, Nenor, Nhaz'Ul
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
DirectX и readonly 
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Аз пък познавам всички, които бяха на една форумна среща в Ел Корасон, не помня коя година беше точно
И тия дето бяха това лято в градинката до Спортна София
Лили, аз Дюд го видях преди около 2 седмици, пихме биричка с него и Попа
И тия дето бяха това лято в градинката до Спортна София
Лили, аз Дюд го видях преди около 2 седмици, пихме биричка с него и Попа
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Азе винаги съм движил у 'сека компания..
Со Ш.Е.Ф.О. (Кире)
Со Саше (Раскольников)
Со Русенци (Чами, Диду, Княже, Кодер, Вермиц)
Со Геша (Dude) и Попа
Со Томази (Squiz)
Со Баджанака (Омега)
Со Влад (Firzen)
Со Методиъс (creator)
Со Влад (полковник Хикс)
Со реконекта :ОО
И къде 2004 в състояние на глътнал бастун, видях ТУО, nlight, paradox, Grim rpr, Злото, Хънта, Нежи :ОО
Та от мене потвърдено, в тоя форум хора нема !
Со Ш.Е.Ф.О. (Кире)
Со Саше (Раскольников)
Со Русенци (Чами, Диду, Княже, Кодер, Вермиц)
Со Геша (Dude) и Попа
Со Томази (Squiz)
Со Баджанака (Омега)
Со Влад (Firzen)
Со Методиъс (creator)
Со Влад (полковник Хикс)
Со реконекта :ОО
И къде 2004 в състояние на глътнал бастун, видях ТУО, nlight, paradox, Grim rpr, Злото, Хънта, Нежи :ОО
Та от мене потвърдено, в тоя форум хора нема !