Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Относно абонамент за списанието
Публикувано на: 08 Мар 2008 13:36

Лятото ще заминавам да живея на Канарските острови а искам да продължа да си копувам вашето приятно списание та въпроса ми е дали ще мога да се абонирам за списание и дали имате куриери там за да ми го донасят или пък от тук да ми го прашат на посо1ен от мен адрес ?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Относно абонамент за списанието
Публикувано на: 08 Мар 2008 16:15

1. Дано не се ебаваш, че иначе ще изглеждам като пълен глупак :lol:

2. Скромните ми географски знания свързват тези островчета с Испания, до там със сигурност им а куриерски услуги. За тях обаче ще трябва да доплатиш към цената на списанието, а и е доста вероятно да се налага да го получаваш в някой близък град от континента, а не на самите острови.

Профил WWW

Публикувано на: 08 Мар 2008 17:59

1.не се ебавам спокойно иначе нямаше да правя цяла тема просот щях да попитам някаде
2.Канарските острови се намират на запад от Северна Африка но да Испански са.А не разбрах какво имаш предвид като каза : "а и е доста вероятно да се налага да го получаваш в някой близък град от континента, а не на самите острови."От Северна Африка ли имаш предвид или от Същинска Испания защото там е баща ми и е на най-големия остров Тенерифе В града Тихина на час път от столицата Санта Круз с афтобус.Парите не са проблем.Ама си остава въпроса дали ще мога дирекно от острова някаде да ги закопувам?

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Мар 2008 18:12

Идеята ми беше, че някой твой приятел тука ще ги получава и ще ги праща по куриерска служба, дори и от редакцията да не се нагърбят с пращането. А не знам дали ако ги чакаш на острова няма да ти ги донесът с 1-2-3 дни забавяне, че и даже да не ги донесът. Докато някой град от континента (за Европа говоря, това е моя континент) със сигурност ще има куриесрска служба и нещата ще станат бързо. Поинтересувай се кои куриери оперират и там, и у нас, сигурен съм за DHL (ето българската им страница - http://www.dhl.bg/publish/bg/bg.high.html )

Профил WWW

Публикувано на: 08 Мар 2008 18:48

да така е прав си че ще е по лесно но нали на този приятел трябва да му оставя пари а като отида там тогава ще имам :) ще видя за куриерски фирми но не мисля че за редакцията ще бъде проблем след като доплащам пък за закаснението не е болка за умиране

Профил

Публикувано на: 08 Мар 2008 23:03

Нищо не открих.Няма ли някой редактор който да ми обарне внимание бе да ми каже дали може или не може ?

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 08 Мар 2008 23:05

DXM, направи още една тема ?

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 08 Мар 2008 23:35

не разбирам какво имаш предвид след като в двете питам различни неща какво пречи ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2008 14:25

DMX написа:
не разбирам какво имаш предвид след като в двете питам различни неща какво пречи ?

Много е трудно да се сетиш да напишеш и двата си въпроса в една тема... нали?

Профил

Публикувано на: 09 Мар 2008 15:07

вие сега ще ме съдите или ще ми помагате ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2008 15:23

Това е форума на ПЦ Мания, тука първо се стреля, после пак се стреля, после се коли и накрая се помага (евентуално). Иначе освен това дето ти казах друго няма какво да се добави, освен от човек на редакцията.

Профил WWW

Публикувано на: 09 Мар 2008 21:14

хехе :D веселяци... да аз точно това искам някой от редакцията да ми даде повече информация защото наистина искам да продължа да си копувам това хубаво списание

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com