Заглавие: Жената-Мъж Публикувано на: 05 Мар 2008 21:53
Жената-Мъж
народно предание
Върви по улицата хубава мома, с дълги крака, къса пола. Направо отвсякъде жена. Хей, момиче, скачай в моята кола.
Отидохме ние на полето, тя загледа се в небето, а аз си викам ето, ето й го дупето.
Усетих притока на кръв, в моя член пръв. И то инструмент какъв! Хей, момиче, я ела искам да се слеят нашите тела.
Звездите грееха ясно, а аз я шибах бясно, бясно. Тя ревеше: „прекрасно”. Хей, момичето било страстно, но пък в нея бе малко тясно.
И усещах аз нейните трептения, по мойто ахилско тяло. Пъшкане безкрай, умиления, но затече вяло нещо бяло.
Но не беше от мен това, а от нея, ах, каква чудна епопея. Хей, момиче, какво става тук, а полата каза пук.
И ето там изведнъж, насред цъфналата златна ръж, извади тя кур голям и каза дръж, ще ти го кажа само веднъж, аз съм не жена, а мъж!
Хей, момче... що е туй, та по-голям от моя е твоят хуй!
КРАЙ
___________________________________ ДНК измамата на личната карта въведена във България може да започне да работи толкова силно колкото прояден труп от кучета по време на подобрение на сигурността, която може да бъде объркана! ФАКТ!
|