Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Въпроси относно WoW
Публикувано на: 29 Фев 2008 10:26

За това кое как се пише требва да направим друга тема във форума.А тази тема е за тези които сега започват да играят УоУ.А аз също питам щото след като излезе ТБЦ-то сложиха доста нови неща и все още не мога ги схвана за кво иде реч.
А я кажете мага какво му требва като е на огин и то изцяло.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Фев 2008 12:07

Djtaz написа:
За това кое как се пише требва да направим друга тема във форума.А тази тема е за тези които сега започват да играят УоУ.А аз също питам щото след като излезе ТБЦ-то сложиха доста нови неща и все още не мога ги схвана за кво иде реч.
А я кажете мага какво му требва като е на огин и то изцяло.

Ако ще ходиш на рейдове/райдове :Д най-добрият вариан е това http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000 (докато не земеш две парчета Т5) Трябва да имаш 13 процента хит ратинг ,които се зимат лесно ако си шивач и си крафтнеш спелфире сета и спелстрике-а и тринкета от Scryers.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Фев 2008 15:08

Ако си напреднал в райдването с мейдж arcane става по-добрия избор от fire, а за пвп най-добре е frost или ако искаш да си на fire за бърст dmg, spec-ни ap/pom/pyro и мачкай нуубове :D

Профил

Публикувано на: 29 Фев 2008 20:07

Първо на първо, "Райд" е марка препарати за изтребление на комари. Моля ви, научете го вече, умолявам ви. Второ на второ, Джаз, ако искаш да разбереш как да билднеш маг на fire, отиди на форумите на официалната страница на WoW, секцията, която е отделена само за магове. Като влезеш в някоя тема, кликни на бутончето "Build" под аватарите на потребителите и ще разбереш какво са си вдигнали те. Полезно е, понеже, ако са 70 lvl, няма начин да не са разбрали кой е най-добрия начин за билд. И все пак, препоръчвам ти да експериментираш, а не да поемаш по утъпкани пътища. Имах едно време пала (престанах да играя, играта ми омръзна заради еднообразното PvP) на 70 lvl, с 40 точки разделени на Redemption и 20 на Protection. Мелеше наред, каквото види и когато го види... Палата е пич.

EDIT: http://wowhead.com/ е добър извор за quests и items в играта. Хвърли едно око, струва си.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2008 03:18

Draksis написа:
...кликни на бутончето "Build" под аватарите на потребителите и ще разбереш какво са си вдигнали те. Полезно е, понеже, ако са 70 lvl, няма начин да не са разбрали кой е най-добрия начин за билд... Имах едно време пала (престанах да играя, играта ми омръзна заради еднообразното PvP) на 70 lvl, на 70 lvl, с 40 точки разделени на Redemption и 20 на Protection...

wtf ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2008 11:34

Draksis написа:
Първо на първо, "Райд" е марка препарати за изтребление на комари. Моля ви, научете го вече, умолявам ви.

Draksis написа:
. Имах едно време пала (престанах да играя, играта ми омръзна заради еднообразното PvP) на 70 lvl, с 40 точки разделени наRedemption и 20 на Protection. Мелеше наред, каквото види и когато го види... Палата е пич.

:D

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2008 12:38

не бе оставете го човека е про и се подиграва като се каже райд вместо рейд, все пак е имал 40 точки на Redemption. И между другото нали знаеш че имаш 61 точки на 70 lvl или в твоя билд с 40 на redemption и 20 на protection се оставя 1 точка за украса :D

Профил

Аватар
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 01 Мар 2008 14:36

Драксис да не говориш за Retribution ? Щот Redemption e паладинския revive ;D

Профил

Публикувано на: 01 Мар 2008 18:09

Оф, да еба и мама му тъпа да еба бе, знам, че е Retribution и пак му викам Redemption, а пък правя забележки на другите...

Един мой приятел, който ме зариби по играта, постоянно му викаше Redemption. Всеки ден, като го чуваш по 30-40 пъти, ти се набива като пирон в мозъка... Всеки ден "Абе Retribution се казва, бе, брато", той "Абе няма значение, голяма работа..." и оттогава и аз свикнах тъй... Да го еба.

П.С. Докато писах този пост, продължавах да си мисля за "Retribution" като "Redemption". Нямате и представа колко пъти си поправях грешките... Да еба.

EDIT: Гиро, братле, знам, че имам 61 точки на 70 lvl и че не споменах "едната точка", исках да закръгля бройката просто. А, да, и понеже не си спомням къде точно я бях разпределил, все пак не съм играл с героя си от близо година. :)

Ще се кажете ли любимите екипировки? Любопитно ми е какви са ви любимите предметчета.

Профил

Публикувано на: 04 Мар 2008 12:13

Да му бера лайката снощи ме принудиха за 2 шефкета в Каразсхан да обърна на най противния билд за всички healer-и (Resto).А не ме взимат на Грул да си взема 4 част от
Т4 да зема ивтория бонус.И сега 1 месец ще цъкам рести докат ми падне пак цената за респец :P.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Мар 2008 14:01

Djtaz написа:
Да му бера лайката снощи ме принудиха за 2 шефкета в Каразсхан да обърна на най противния билд за всички healer-и (Resto).А не ме взимат на Грул да си взема 4 част от
Т4 да зема ивтория бонус.И сега 1 месец ще цъкам рести докат ми падне пак цената за респец :P.

ОУ МАЙ ГАД!!! Като чета в каква драма си се забъркал, разбирам, защо има самоубили се геймъри! Та това е нечовешко отношение спрямо теб, как са могли да не те взимат на Грул... А пък не стига това, а и трябва да играеш resto... малееее човек, ако тръгнеш да се самоубиваш пиши във форума, за да сме съпричастни и да последваме стъпките ти.

Егати... прецака ми се цялата седмица, ще си мисля колко несправедлив е живота спрямо теб :cry:.

На мен любимите ми предмети в играта са гърдите на Blood елфките.

ЕДИТ: абе Djtaz, защо не съдиш Blizzard, задето са позволили героят ти да седи без парти за Грул?

Профил

Публикувано на: 04 Мар 2008 15:41

Евала Gipo ,евала .Един чиляк да се заинтригова за мойто лично нещастие.

Така и така се разговорихме , я кажи ти с какъв типаж игреш.
Че да знам и аз да реролна.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Мар 2008 22:20

Аз играя циганин дърворезбар.

Профил

Публикувано на: 05 Мар 2008 09:31

Gipo написа:
На мен любимите ми предмети в играта са гърдите на Blood елфките.

На мен са на дренайките. Различни мнения. :wink:

Гипо, май човека не схвана за какво му говориш, а?

И под "неща" имах предвид оръжия и брони, не цици, хора с извратени подсъзнания! :lol:

Без да се обиждате, просто се пошегувах.

Профил

Аватар
В момента играе: Crashday(multiplayer)
Публикувано на: 05 Мар 2008 09:54

Това добро ли е за Warrior

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Мар 2008 13:51

Draksis написа:
И под "неща" имах предвид оръжия и брони, не цици, хора с извратени подсъзнания! :lol:

Ами виж сега... едно време като УоУ излезе я поиграх 1 месец с приятели и бях напълно отчаян - бях открил първата игра на близард, която не просто не ми хареса, а дори ми беше неприятна. След което проучих ммо пазара и се захванах с най-големия конкурент на УоУ по онова време Lineage 2. Играх я няколко години (с прекъсвания за проба на LOTRO и City of Villains). И преди месеци се отказах от нея тотално, заради безхаберието на съпорта спрямо ботовете, чийтърите и тн(говоря ти за офи сървърите). Започнах да играя Tabula Rasa, която на пръв поглед е феноменално динамична и интересна, но на втори поглед е незавършена и с малко content. Щях нея да я играя, докато излязат AoC и War: Online, но на скоро разбрах, че има масово изселване на приятели от Lineage2 към WoW. Реших да се пусна с триъл и да поиграя с тях... така стана, че на втория ден от триъла си я взех играта :oops:. Твърде много приятели бяха събрани там, а пък и играта е мноооооого повече от това, което беше едно време при излизането си. Та няма как да имам кой знае какви впечатления за предметите в играта с моя 44лвл warlock на този етап :lol: и за това споменах Blood елфките.

Профил

Публикувано на: 05 Мар 2008 18:28

Мен пък си ме кефи най-много Л2 и тва е...

Е, УоУ също си е яка, като играх на Malygos имах 70 lvl Paladin с full T6 (между другото, бонусите на Battlegear сета са пълна подигравка в сравнение с Raiment сета) и TotD (Тоrch of the Damned), в комплект с Light's Justice, енчантнат с Crusader и Antonidas's Aegis. Да, и Cataclysm's Edge също не ме подмина, бях ненадминат... :) Нямах гилдия, но пък имах влиятелни приятели от БГ и се подпомагахме за сетовете... :)

А, да, в комбинация с 40-те точки Retribution (добре де, 41) и 20-те на Protection, и умело използване на Two-H/One-H оръжия, мелех всичко живо, където ми падне. Няма да забравя как двама тъпаци от Алианса (магове на Frost) ме нападнаха пред Shattrath, а аз тъкмо бях сменил на Cataclysm-a и направо ги... ами меко казано, бих. Паднаха позорно... :)

@PainOfLife - Ashbringer за Warrior на Arms?! Моля ти се.

Самите Blizzard си казаха, че артефактите в играта няма да са "оптималните" оръжия, които ще съществуват изобщо, а ще са просто гъзарийки. Изключвам "Warglaives of Azzinoth", естествено. За Arms Warrior бих ти препоръчал това:

Stormherald

Вярно е, че бая ще се озориш с коването, но Бога ми, това чукче просто разкъртва в PvP. Лично съм играл срещу Warrior, който ми играеше със Stormherald на Arms и си беше вдигнал талантът "Маce Specialization". Почти не излязох от stun, разбираш ли, имаше невероятен късмет човека... Пак го бих де, и аз извадих късмет с Hammer of Justice и два добре изиграни crit-a от страна на Holy Light... :)

World Breaker също не е лош избор за Warrior, само трябва да отскочиш до Serpentshrine Cavern за пет минутки... :)

Профил

Аватар
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Публикувано на: 06 Мар 2008 18:07

чек да ви питам... кое е по на далавера да си развия от инженерството... гоблинско или т'ва на гномите????

а и още един въпрос.... кога да го е... мога да socet-вам там разни камънаци и прочее щото jewelcrafting-а ми е на 289 ниво :|

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Crashday(multiplayer)
Публикувано на: 06 Мар 2008 19:29

Draksis написа:
World Breaker също не е лош избор за Warrior, само трябва да отскочиш до Serpentshrine Cavern за пет минутки... :)

Супер е МЕРСИИИИИИИИИИИИИИИ

ЕДИТ-Видях че е писал кой с какво е и ето меня как съм облечен

ОРЪЖИЕ
БОТУШИ
БРОНЯ
РЪКАВИЦИ
ШЛЕМ
НАДЛАКЪТНИЦИ

После ще дописвам че излизам

Профил

Аватар