В момента играе: с баща ти
Заглавие: Нов интернет ми тре'а
Публикувано на: 05 Мар 2008 01:18
Да питам, че не съм по тези работи. Наскоро се преместих в Лозенец преди околовръстното. В една улица съм до булеварда и навътре. Две къщи. И естествено фирмите не се навиха да прекарват кабели, затова минах на безжичен. И сега съм с Max Telecom. Съкс. Само прекъсва. Ще е чудо да изтегля 20мб без да прекъсне и да трябва да започвам наново. Да не говорим за видеотата в ютуб. Зарежда ги донякъде и спира. После трябва рефреш. В предишния апартамент, пък друга фирма правеха проблеми и вече не ми е то тези глупаци. За това да предложите някакви доставчици.
Dumbaldor
10 Яну 2003 13:52 Мнения: 1107 Местоположение: Sofia
Заглавие: Re: Нов интернет ми тре'а
Публикувано на: 05 Мар 2008 02:13
Аз ти предлагам да теглиш с Flash Get. Дори и да ти прекъсне си продължава оттам където е прекъснало
Kamelot
04 Дек 2005 19:41 Мнения: 2610 Местоположение: q3dm6
В момента играе: q3
Публикувано на: 05 Мар 2008 09:51
E хуу той ше оправи тегленето но прекъсването ще си е факт
Вместо да цивриш по форумите се обади на съпорта и говори с тях. Макс са от малкото доставчици, които ги е грижа за мнението на клиентите и се стараят да помагат.
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
Disturbed
23 Мар 2002 22:07 Мнения: 783 Местоположение: 777
Публикувано на: 05 Мар 2008 14:29
Или просто звънни на Мегалан и забравяш за 'секви проблеми с нета. Само не знам дали покриват лозенец, ама погледни тук - http://www.megalan.bg
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
Nikola Bathory
В момента играе: Battlefield 2
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения