Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Жената Публикувано на: 04 Мар 2008 15:34
Ето какъв бисер открих:
Ако на Мъжете им беше хрумнало да класифицират Жените по класове в Информационните Технологии... Класификацията щеше да изглежда така..
Internet Жена Трябва да платиш, за да получиш достъп до нея.
Server Жена Винаги е заета, когато ти трябва.
Windows Жена Знаеш, че има много недостатъци, но не можеш да живееш без нея.
Powerpoint Жена Идеална е за представяне пред хората на празненства.
Excel Жена Казват, че можела много неща, но ти я използуваш само за основните четири действия.
Word Жена Отново и отново те изненадва и няма човек на света, който наистина да я разбира.
DOS Жена Всички вече са я имали, но сега никой не я иска.
Back-up Жена Мислиш, че има всичко, но като опре до същественото, ти прави впечатление, че нещо й липсва.
Scan Disk Жена Знаем,че върши добро и само иска да помогне, но по същество никой не знае, какво умее реално, и ако сме честни, ЛАЗИ НИ ПО НЕРВИТЕ!
Screen Saver Жена Всъщност за нищо не върши работа, но ти харесва да я гледаш.
Hard Disk Жена Спомня си всичко, по всяко време на деня и нощта.
Email Жена От десетте неща, които ти разказва, 9 са абсолютни глупости.
Virus Жена Когато най-малко го очакваш, тя се инсталира в жилището ти и го завладява. Ако се опиташ да я деинсталираш, ще ти липсват много неща. Ако не го направиш, ще загубиш всичко.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жената Публикувано на: 04 Мар 2008 15:59
Старо, старо, старо
___________________________________ Аутопсията показва , че пациента е загинал вследствие на аутопсията. "Ами много ясно, щото освен, че съм скромен съм и чаровен и умен и готин и обаятелен, абе и скромен съм !"- Dante
aka Arcatraz
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Жената Публикувано на: 05 Мар 2008 20:40
Toва е измислено според мен от поредният компютърен маниак, който не може да чука жените, но пък ги класифицира, по компютърни термини
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Жената Публикувано на: 05 Мар 2008 21:55
Andrey358 написа: Toва е измислено според мен от поредният компютърен маниак, който не може да чука жените, но пък ги класифицира, по компютърни термини Е, смешно е! А какъв човек е този, който измисля вицове за зайо и другите горски животни? Зоофил? Нереализиран ловец? Или вицовете за блондинки - кой загорял за руса страст момък ги е раждал тях? Това са вицове (смешки) - на някои хора им харесват, на други не, но всички разбират, че са майтапи (окей, не всички, кауни всякакви).
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|