ае ве викторе докарай си задника и сички дето още джиткате влизайте в majem / 123 у hamachi-то. (Джонката) :П чукам Диста в момента
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Rico
Заглавие:
Публикувано на: 01 Авг 2007 21:41
А аз чукам Джонката в момента много готино профилче има
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Аре бееееееееееееееее !!!!
Трима човека поне, да направим едно 3v3 ? Аре малко по-сериозно - довечера към 11 Пишете ми на лично, които са навити. ЖЕГА !!!!
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Вuddy
Заглавие:
Публикувано на: 12 Авг 2007 20:35
Аз си играя Hoff-a, щото поне там са злетаци и успявам да ги бия по някой път
Точно затва си искаме хамачито ! Щото у хофф-а са мега зле, а хофф-а смърди мега лошо. ХОФФА ДА МИ ЛАПА КУРА ДО ТАШАЦИТЕ !
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 12 Авг 2007 20:47
Някой за утре следобяд?
Вuddy написа:
Аз си играя Hoff-a, щото поне там са злетаци и успявам да ги бия по някой път
Това е добре като идея
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Rico
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2007 20:57
Мрежата е majem паролата е 123 или 1234 нещо от тоя род в хамачи. Някой ако има проблеми да свирка.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Rico
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2007 21:26
В момента сме 6 човека онлайн ако има навити джойнвайте се към мрежата.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Starcraft multi
Публикувано на: 03 Мар 2008 14:49
Хо-хо-хо.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Vermic
09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 03 Мар 2008 15:19
Ако има навити на 1.15 е версията.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 03 Мар 2008 18:07
1.15.1 , ако трябва да сме точни...
През Хедоф-а нещо лаг, а пък през Хамачи последна версия 1.0.2.5 нещо не открива игрите.. сега мислим през " gg client " -a да пробваме.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения