Автор |
Съобщение |
Wayne_Rooney
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXVІ [Групова Фаза] Публикувано на: 27 Фев 2008 20:10
ще ни банат нали така?
а пак ще пиша но бонбона никакъв го няма и оня другия StreamM
|
|
|
|
|
StReAmM
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXVІ [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Фев 2008 11:10
абе не знам проблеми със скайп ли имаш или кво,но съм ти писал на 25ти да играем,от тогава не си ми отговарял,аз съм Онлайн всеки ден от 19-20:00 до към 12-1 вечерта,така че не казвай ,че никав ме няма и не ме карай да пускам тука чатове с приятели от тия часове ,съобщение от тебе не съм получавал a na Bad Johnny му пиша секи ден в последните 3-4 вечери,единия път ми каза че не може и после не ми е отговарял,баси и турнира стана,едно време като играехме по 16 човека толко бързо си минаваше са тря по ч месец да чкаме някви хора..а модераторите да ме извиняват ма си играх 2 мача преди 2 седмици още като почна турнира и още не са вписани на първата страница..,ако толко нямате време дайте ми паролата аз ше ги ъпдейтвам
___________________________________ skype: live_4ever
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXVІ [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Фев 2008 12:48
Момчета аз няма да мога да поддържам турнира , мога да помагам ако нещо трябва , предсои ми кандидатстване и няма много време , вече играем в есл повечето там играе и клана , може да следите представянето на сайта. Снощи победихмте едни французи Аз попринцип не съм организатор просто помагах на реван и крис но повече няма да мога съжалявам.
|
|
Alan_Smith
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXVІ [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Фев 2008 13:54
Alan_Smith [Manchester United] 3 - 1 tanasi [Real Madrid]
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXVІ [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Фев 2008 14:58
Имаме спешна нужда от организатор който да живне турнира . Аз също съм мн зает и по цял ден съм някъде и нещо губя желание за игра.Така че предлагам на Реван да направим конкурс за организатор....
|
|
|
|
|
StReAmM
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXVІ [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Фев 2008 20:36
StreamM - Bad Johny 3-1 ,хубав мач се получи ,може би имах повече късмет
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXVІ [Групова Фаза] Публикувано на: 29 Фев 2008 17:14
лелее браво браво, са гледам че Георги се е класирам за следващата фаза... ебаси ние тука четеримата (аз, Марин, Пигси и Ван) имам чувството 100 пъти опитахме и на стана! Браво Жоро стискам ти палци да стигнеш до лан финалите брато, ти го заслужаваш, успех, стискам ти палци и както казах преди като играеш знай че имаш поне още 1 играч пф абе геймпада е фанал прах отгоре, фифата и тя абе Георги ти купи ли си фифата бе, абе се чудя аз да взема ти я дам, я помисли дали ще може да ти стане при положение че аз съм я инсталирал и ако става да ти я дам да му се незнае, че черпиш кат дойдеш у София и готово
|
|
|
collector
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXVІ [Групова Фаза] Публикувано на: 29 Фев 2008 19:32
FELIX написа: лелее браво браво, са гледам че Георги се е класирам за следващата фаза... ебаси ние тука четеримата (аз, Марин, Пигси и Ван) имам чувството 100 пъти опитахме и на стана! Браво Жоро стискам ти палци да стигнеш до лан финалите брато, ти го заслужаваш, успех, стискам ти палци и както казах преди като играеш знай че имаш поне още 1 играч пф абе геймпада е фанал прах отгоре, фифата и тя абе Георги ти купи ли си фифата бе, абе се чудя аз да взема ти я дам, я помисли дали ще може да ти стане при положение че аз съм я инсталирал и ако става да ти я дам да му се незнае, че черпиш кат дойдеш у София и готово пич зн че си фр на админа ама можеш да му напишеш т'ва сичкото по скайпа а не да занимаваш сички тука
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXVІ [Групова Фаза] Публикувано на: 29 Фев 2008 19:44
ех аз ако го намеря по скайп некой пъъът... сори хммм, са почнах пък 07 да бичим та окончателно май зарезвам 08 та дори и на квалификации за WCG след време няма се явявам поне от 07 ще си заработя някой и др. лев щот с един френд почваме да играеме навързано яко е такова
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXVІ [Групова Фаза] Публикувано на: 01 Мар 2008 19:49
Ем утре сутрин вече мисля да ъпдейтвам темата и ако има неизиграни мачове ще с дават служебни и прочие.Като гледам бая замря турнира.
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXVІ [Групова Фаза] Публикувано на: 01 Мар 2008 21:53
[2/16/2008 12:02:37 PM] Rensing каза: aide 6e igraem li? [2/23/2008 1:19:15 PM] Rensing каза: някога въобще влизаш ли бе човек? [2:50:34 PM] Rensing каза: alo?
Не знам какво се дърви Wayne_Rooney че ми е писал ама откакто е почнал новия турнир нито веднъж не съм го видял онлайн.
|
|
|
|
|
Wayne_Rooney
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXVІ [Групова Фаза] Публикувано на: 02 Мар 2008 00:26
доста често съм в скайп днес ви търсих нямашеви някъде следобяд и преди малко получих на ренсинг тва което ми е писал по скайпа а и просто сам инкогнито и за тва не ме виждаш налиния
|
|
|
|
|
StReAmM
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXVІ [Групова Фаза] Публикувано на: 02 Мар 2008 01:26
еми аз Рууни му писах няколко пъти,той ми е писал един път,в 6 следобед,сори ама съм втора смяна :/,вечер тря ме търсиш ,още повече като си инкогнито търси ме ти,аз няма ти пиша като си офф
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXVІ [Групова Фаза] Публикувано на: 02 Мар 2008 08:39
Руни,Стрийм и Ренсинг да играят най-късно до тази вечер. Относно новият организатор,ако не се намери такъв може да направим една пауза до Евро 08 или до фифа 09
|
|
|
|
|
Alan_Smith
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXVІ [Групова Фаза] Публикувано на: 02 Мар 2008 09:27
Викам да го довършиме този турнир и след това може да направим пауза. Вече може да се дават служебни и да се почва следващата фаза!
|
|
StReAmM
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXVІ [Групова Фаза] Публикувано на: 02 Мар 2008 12:01
еми аз неска най-вероятно цял ден ще съм в нас,ще пиша на Рууни ,ако не ми отговори или не ме потърси и той нз,мисля че за мене трябва да е служебната..ей сега беше онлайн,писах му и той излезе ? бтв,аз съм навит да ъпдейтвам,ако има и поне още един да помага де
edit: еми писах му няколко пъти неска на Рууни ,не ми отговори ,цял ден съм бил онлайн..(03.03.08 ,12:37 AM ) Честит празник !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXVІ [Групова Фаза] Публикувано на: 03 Мар 2008 09:32
Четвъртфиналите са готови.
|
|
|
|
|
StReAmM
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXVІ [Групова Фаза] Публикувано на: 03 Мар 2008 10:45
аре бе нали имахте нужда от организатор/модератор/ъпдейтър ,аз съм кандидат ,аре направете нещо,ако не ме искате намерете друг,обаче направете нещо щото турнира ще умре ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXVІ [Групова Фаза] Публикувано на: 03 Мар 2008 14:17
Bat_johny 1:1 StreamM Интересен мач се получи той много пропускаше аз от един пряк му набутах..после в ответната атака изравни с Руни и после пак се скъсваше да пропуска
|
|
|
|
|
tokito_utd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXVІ [Групова Фаза] Публикувано на: 03 Мар 2008 14:42
Tokito [Valencia] 1-0 StreamM [Man Utd] Za razlika ot predishnia ni ma4 tozi ne lagishe i syotvetno napravihme dobar ma4 s mnogo propuski ot 2te strani imah malko pove4ko kusmet i realizirah 1 ot polojeniata si.StreamM imashe propuski i ako si gi realizira ot drugite ma4ove shte ima uspehi pojelavam mu go li4no
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|