Забелязах го и си мислих дали и в оригинала има такова пеене. После го слушах (оригинала) и не чух дори следа от това високо пеене, т.е. беше някаква лична интерпретация. Иначе имаше си доза театралничене с гласа, заради която ще им се карат много по-нататък. Излишно е, а и всеки има свой собствен чар, докато пее, и няма нужда да имитира никого (още повече това момиче, което, честно си казвам, направо ме закова с този глас).Reaf написа:Ем братле, не съм напълно съгласен. Мацката наистина е единствената, която си струваше да бъде гледана и слушана, но... Абе не забеляза ли как със стиснати зъби пее, за да изкара тоя глас на Алиша Кийс.
[ROFL!]Music Idol.
Re: [ROFL!]Music Idol.
Бая ме накефи оно'а цигане, дето пееше "На пазара, сине, ще ида" и 'фърляше гюбеци... култ!
Такива мършави цигани най-много ме дразнят. На ей такива като него с удоволствие да им прережеш гърлото...
Пък и като почнат да реват, че не са ги избрали... ало, това е някакъв тъп кастинг, не е умрял баща ти. Глупаци.
П.С. Напоследък много съм се зарибил да прерязвам гърла. К'во ми става?!?
Такива мършави цигани най-много ме дразнят. На ей такива като него с удоволствие да им прережеш гърлото...
Пък и като почнат да реват, че не са ги избрали... ало, това е някакъв тъп кастинг, не е умрял баща ти. Глупаци.
П.С. Напоследък много съм се зарибил да прерязвам гърла. К'во ми става?!?
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Абе какво се занимавате с глупости?! Я им дайте на тия по една мотика, нивите пустеят, всичко живо пропя

П.С. Това горе Деник ли е бе

П.С. Това горе Деник ли е бе
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
http://vbox7.com/play:efef2720 - В тази е истината... :) Не я одобриха, жалко, бях за нея.
Миналата година не гледах Music Idol, не ми беше интересно, но тази година един приятел май ще участва и не мога да пропусна.
Миналата година не гледах Music Idol, не ми беше интересно, но тази година един приятел май ще участва и не мога да пропусна.
Somebody wants you, somebody needs you...
Somebody dreams about you every single night.
Somebody can't breathe, without you it's lonely... Somebody hopes that one day you will see, that somebody's me.
That somebody's me.
Somebody dreams about you every single night.
Somebody can't breathe, without you it's lonely... Somebody hopes that one day you will see, that somebody's me.
That somebody's me.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Истината
ISTAKANA MAJIC
АХАХАХХАХАХ тоя беше ебати некадърника.Ама той знае 6 езика бе вие кво знаете
Иначе и ония фена на дунав е ебати сакатлъка
ISTAKANA MAJIC
АХАХАХХАХАХ тоя беше ебати некадърника.Ама той знае 6 езика бе вие кво знаете
Иначе и ония фена на дунав е ебати сакатлъка
Reaching aural nirvana...
Самият факт, че гледате и коментирате тази дебилщина е най-големият ROFL
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
- amora
- Обратна връзка:
Абе вие забелязахте ли каква огромна част от циганите са гейове? 
"They fall and falling they are given wings..."
Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424
Помогни им да си намерят дом...
Ей, мъсен заек, ша та застейам...
Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424
Помогни им да си намерят дом...
Ей, мъсен заек, ша та застейам...
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Не, но забелязах, че огромна част от участниците са циганиamora написа:Абе вие забелязахте ли каква огромна част от циганите са гейове?
джумерки
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
КУРВИИИИИИИИИИИИИИИИИ НАААААААА ХЕЕРРРРРРОООООООООО!
ВЪРНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТЕ МИ ПАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
ВЪРНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТЕ МИ ПАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- NeO_Zealot
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
И се моля на всички богове
да не гръмнеме

да не гръмнеме
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
П.С. Напоследък много съм се зарибил да прерязвам гърла. К'во ми става?!?[/quote]
Гледал ли си Sweeney Todd?
Гледал ли си Sweeney Todd?
Т'ва животно Music Idol 2 още не съм го гледал, ма аз и на първи пропуснах първи 12-15 предавания/епизода 
- Reaf
- В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
- Обратна връзка:
"Всеки с вкуса си" , казало кучето и си облизало задникаAlShu написа:Самият факт, че гледате и коментирате тази дебилщина е най-големият ROFL
@амора
О да, видяхме! Да си призная не ме учудва. По-скоро съм отвратен, че тия хора си мислят, че мястото им е там!!!
In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
Айде АйдеPervertor_ov_TK3C написа:Айде да си направим форумен Music Idol
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
НЕ! :Р Този е позор за славният Дунав!!!!!!!!!!!!!!!AcTivE написа:Абе какво се занимавате с глупости?! Я им дайте на тия по една мотика, нивите пустеят, всичко живо пропя![]()
П.С. Това горе Деник ли е бе![]()
![]()
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Дидо глупоста в този пост е на ниво!Човека не е добре психически а ти казваш че бил позор за Дунав?!То бива подигравка ама чак толкова.На мене ми казаха че този не е изтървал мачовете на дунав и че ги знае всичките футболисти мачове и тей подобни за които ти и хабер си нямаш.Нито ти нито аз нито някой друг е по добре или заслужава да му се подиграват за недъзите -.- той не си е избрал живота нито пък ти твоя.Баси дори и тъпите фешъни от моя клас не казаха лоша дума за него защото очаквах изявления от рода на "всички метъли са такива" "ебати инвалида" а хората казаха просто че не е добре човека и толкова.То дори и най злобния от журито се разплака другите едвам се сдържаха...Мухахаха написа: НЕ! :Р Този е позор за славният Дунав!!!!!!!!!!!!!!!
За мене това предаване е една комедия не това е повече от комедия защото винаги има как да ме размее.Фънки е пич мега ме кефи с мненията си истината винаги боли и за това мисля че е по добре да се казва истината в такива трагични моменти с някой музикални инвалиди който са се явили на кастинг.Но все още съм на мнение че всички таланти в България си казват "За кво да ходя да се излагам" и не отиват -.- а честно да си признаем в България има доста таланти.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There