Предложете филм
- bgKommando
- Обратна връзка:
Предложете филм
Знам , че има вече подобна тема , но ми се гледа филм и не мога да избера.Моля да ми предложите някъв филм ако може да е и комедия.
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
Re: Предложете филм
Meet the spartans
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Requem for a Dream,
посмей се!
посмей се!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
Гледах вчера "Ab-normal Beauty". Представлява изтънчен хорър с интересни идеи. Има и доза азиатско месце, затова го препоръчвам на Хамелеона. ;Д
Ето линк: http://arenabg.com/details.php?id=8f4941f4763e8197c64701aab2d7fa5dc64d22f5
Ето линк: http://arenabg.com/details.php?id=8f4941f4763e8197c64701aab2d7fa5dc64d22f5
Negative Frequency Entity.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Nordvargr написа:Гледах вчера "Ab-normal Beauty". Представлява изтънчен хорър с интересни идеи. Има и доза азиатско месце, затова го препоръчвам на Хамелеона. ;Д
Китайки ...

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
АхаPervertor_ov_TK3C написа:Meet the spartans ми се стори адски малоумно.
- Wanted
- Обратна връзка:
Into The Wild (2007) - Уникален филм! Страхотна игра и режисура, много добра музика и увлекателна история. Ако сте ценител на истинските и СМИСЛЕНИТЕ филми, много ще ви хареса!
http://www.imdb.com/title/tt0758758/
Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Wild Hogs (Като рокерите), гледках го оня ден, останах доволен като цяло
Преди няколко седмици от скука седнах и изгледах пак Bruce Almighty и се размазах от rofl, тъй че ако не си го гледал наскоро го врътни пак
Преди няколко седмици от скука седнах и изгледах пак Bruce Almighty и се размазах от rofl, тъй че ако не си го гледал наскоро го врътни пак
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
От новите ти препоръчвам Juno 
The Impostors (1998) - забавен, духовит, страхотна комедия. Двама бездарни актьори на кораб, пълен с идиоти.
Ghost World (2002?) със Скарлет Йохансон. Няма нищо общо с призраци и фантъзите, спокс.
Едновременно адски забавен и психологически.
Moulin Rouge (2001) - шарен, пищен, вземащ дъха. Кефи!
Първите два ги няма по родните тракери, издирвах ги с eMule. За сметка на това обаче си струват.
Ghost World (2002?) със Скарлет Йохансон. Няма нищо общо с призраци и фантъзите, спокс.
Moulin Rouge (2001) - шарен, пищен, вземащ дъха. Кефи!
Първите два ги няма по родните тракери, издирвах ги с eMule. За сметка на това обаче си струват.
Голо оръжие 1,2 и 3, Les Visiteurs 1 и 2, History of the world, Mr. Been The Movie (май така се казваше). Сега за това се сещам. Все пак, важно е и в каква компания ги гледаш 
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Sеbastian написа:No country for old men
Я, кой гледал номинациите за Оскари
Инак ти препоръчвам Fat Pizza - след тоя филм ще изтъпееш със сигурност
Не, номинациите, ам направо наградите :Р Я някой да каже как е тоя филм, че той взе основните награди.
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Миииии...много добър. Май тва са първите награди Оскар, с който съм съгласен. (Гледах го преди наградите -.-)
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Ranbo 4 не е това което търсиш обаче мн боя да го еба и Сталон гледа ама мн лошо иначе за комедия Blind.Dating доста свежо
Живей заедно,умри сам.

Според мен No country for old men е някакъв супер обикновен филм и не блести с каквато и да била оригиналност. Стандартният екшън/чейсинг. Според мен ролята на психопата е взаимнствана от Стив Бушеми в "Things to Do in Denver When You're Dead" (много готин филм, впрочем), а филмът не е кой знае какво, не че е лош, просто е един от многото такива. Не знам защо се вдигна толкова шум около него, може би защото киното в момента е в криза заради сценаристите и само бездарници са писали сценариите. Кой знае...
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- Wicked Spirit
- Обратна връзка:
Ледник написа:Ghost World (2002?) със Скарлет Йохансон. Няма нищо общо с призраци и фантъзите, спокс.Едновременно адски забавен и психологически.
Ще трябва да те призная за този филм ! Преди година го въртяха непрекъснато по tv1000 . Няма да ти казвам колко пъти съм го гледал . А и е с този изрод Стив Бушеми . Филма е странен на първо гледане , на някои може и да им се стори скучен . На мен ми остави трайни ментални белези . Особено след няколко култови сцени (няма да спойлвам) или пък още по култувата песен на Skip James - Devil Got My Woman . Филма е уникум . Препоръчвам .
п.п. Ако не заради друго поне заради Скарлет си заслужава да се изгледа .
Terry Pratchett - Hogfather 
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met