Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Обичате ли този форум?

Да, дори си мисля за него.    28%  28%  [ 15 ]
 Да, обичам го.    43%  43%  [ 23 ]
 Дреме ми за него, влизам само да се заям с някого и/или да убия време.    26%  26%  [ 14 ]
 Не, мразя го.    2%  2%  [ 1 ]
Общо гласове : 53
Автор Съобщение

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Заглавие: Re: Форумът остарява!
Публикувано на: 26 Фев 2008 18:42

Angerfist написа:
Влизам само за да попрочета нещо смешно било то поредната псувня или някоя от култовите реплики на Кире_Гръчата .

А-а-а, по принцип. Щото помислих, че имаш предвид в момента.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 26 Фев 2008 18:45

Pervertor_ov_TK3C написа:
Този форум е повратна точка в развитието на всеки тийн / нърд.
Аз викам да си обявиме независимост и да се отцепим !

Да, BMIC трябва да се отцепим.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Фев 2008 18:58

Ем,аз съм новак,но форумът определено е култов. :)

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Публикувано на: 26 Фев 2008 18:59

Във форума съм от края на 2002 началото на 2003...

Не помня колко акаунта съм сменил и т.н... :D Всичко имах и банове, и предупреждения... :D :D

Т'ва е и единственият форум който следя РЕДОВНО...е доста форуми също посещавам но 2-3 пъти в седмица...А т'ва вече си ми е навик...Вляза ли в IE винаги цъкам нa "Форум на PC mania* Начало...(до тук ми го показва от favourites :D :D)

Абе т'ва е форума...е може би наистина го няма детско-нуубското ми въодошавение когато пускам тема за "Tetris" или за "CS", но пък хората вътре ги обичам :) Т'ва е форум с...хм...как да го кажа-собствен дух, език и т.н...Замисляли ли сте, че един външен човек никога нема да схване написаното от нас, ако не е следил форума поне годинка :)

Обичам ви ве :D

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 26 Фев 2008 19:12

Varggoth написа:
Да, BMIC трябва да се отцепим.

то ние сме си отцепени ...

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 26 Фев 2008 19:13

Еми честито ви стареене. Аз съм нов тука, от младото поколение форумци. Тази тръпка за години във форума...при мен просто я няма. Няма лошо - след има-няма 5 години старите пушки ще са дебели чичковци с бирени коремчета :lol: Уи уил имърдж викториъс. Абе обичам ви бе :D

Профил Skype

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 26 Фев 2008 19:30

В този форум съм едва от една година,но определено по-як няма.Честито ви стареене :).

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Фев 2008 19:32

Аз пък съвсем не съм сигурен дали обичате всички така, както си го казвате. :|

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Фев 2008 19:35

2 годинки и нещо + 1 месец бан... опитвал съм от всичко в този форум и затова ще остане в сърцето ми още дълго време :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Фев 2008 19:41

Да, обичам го :blush:

Профил

Аватар
В момента играе: На борсата!
Публикувано на: 26 Фев 2008 19:45

Липсват ми 700 поста!

Така де, все с нещо трябваше да се започне един такъв пост. Хубава идея е да се отбележи, че форума навърта километри по магистралата на живота. А ние си се возим отгоре. Някои къртят асфалта, други прокарват останалите напред, трети седят в бар BMIC и си правят живота с blackmetal. Откъдето и да го погледна - тук има всякакви личности. Скандални, глупави, интелигентни, недоносени, талантливи, симпатични (Ех, Фреш ^^), сексапилни, аз.. Хора всякакви. За, вече 5 (с този акаунт - 4) години наоколо мога да кажа, че срещнах уникални хора. И се запознах лично с част от тях. Веднага ми идва да спомена онази голяма ПЦМ среща в София, на Руски, заради която се дотресох чак от Кн. Снимката ще остане запечатана в съзнанието ми още от тогава..
Тук от amp-а тръгва "Time is tickin' away, you gotta live your life day by day.." Ех тези CBlock..
Каквото и да си говорим - форумът - това сме ние. Затова смятам за достатъчно уважително да впиша няколко имена, с които свързвам началните си мигове тук - Попа, Хънт, Злото и УД. Рип, Докса (къде, в името на земния Старгейт (=о) е този младеж?). После отнякъде се появи Spi9er, който трябва да влиза в НБУ тая година, иначе бой :Р. В по-късен етап отчетох постовете на Трупо - човекът с най-метафоричен изказ. Соул Хънтъра също - уважавам го този момък, винаги ми е било кеф да разменям дума-две с него. Нова година със Сириус.. Роулплеят също трябва да бъде отчетен - Ем и компания сторихме много качествени редове. Ония в Русе - маргаритката, Хамелеона, Кодер. Абе.. много, много хора. И все знаменити личности за мен ^^ Естествено има още доста личности - колегата Екс, Squiz - фотографа, Хитрушата, Ви, Радовците, "Хаузер", Меги..
Мисля като направя пак 1000 поста да пусна една темичка за благодарност, в името на (отчасти флуда) уважението ми към хората тук. И към форума, като институция. Едно трябва да е ясно - расте форума, растем и ние. Забавно е да погледнеш първите си постове (които май вече ги няма :Р) и да се зачудиш - "ей, аз ли съм бил това..". Колелото на времето си върти. За съжаление - само в една посока, положителната.
Та както посоката на времето е към плюс, така се надявам да е и настроението в живота за всички из ПЦМ. Който иска - да го полива. Който иска - да го извозва. Който иска - просто да каже едно "благодарство", ако е видял добро време и готини хора тук. Аз го казвам - Благодаря!. На всеки един, защото тези години нямаше да са същите без потребителите. Без хората. Без вас :) (нарочно го оставям, нека има малко цвят в поста, че стана много носталгично).
Желая светло бъдеще и само успехи. За форум, за хора, за ръководство. Че и за мен даже ^^

p.s. Съжалявам, ако написаното от мен много много не се връзва, ама изпитвах нужда да се изкажа! ^^

:OMGOMG:

Профил ICQ WWW

Публикувано на: 26 Фев 2008 19:56

Браво, Духо, а на мене ми липсва един акаунт. Е за краткия си форумен живот минах от нерд през нерд "партизанин" до нерд хейтър, та и поспамих и ме баннаха по тоя случай. Е темата явно си е за старите пушки, ама да гракна и аз.

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 26 Фев 2008 20:04

Това е единственият форум, който посещавам редовно. Тук съм още от края на 2002, с един проект за книга-игра :) Първият човек, който писа, беше ivanatora, после още няколко форумни "старци" и мястото ми се стори привлетливо. Смених dial-up-а със свестен LAN и се вясвах тука по-честичко, имаше готини форумни игри и инициативи, а тогава бях върл фен на списанието :evil: . Имаше пичове като _LUBO_, TheUnknowOnе и още доста, които вече едва ли си спомням, абе секта ви казвам :D Плюс това, редовно търсех разни програми във специализирания (щото тогава нямаше нито торенти, нито DC++, нито data.bg доколкто си спомням) и доста ме псуваха, че не ползвам търсачката :mrgreen:
Банван съм доста пъти - няколко пъти заради спорове с модератор, един път защото плюех по игрите на Грамис и още няколко пъти заради дружно бунтовническо спамене 8) :lol: Запознах се с много готини хора и извън самия форум на по бира - сега е момента да ги поздравя всичките и да си пожелая в бъдеще повече кръчмета и готини събития, които да ни срещат по-често, щото, все готини и различни хора съм виждал в лицата им. А на Милен пожелавам бързо "реабилитиране" в НБУ :D Все пак, holy лютеницата си остава култ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Сега като погледна, малко повече от 5 години тук ми изглеждат много, но дори не успях да ги усетя как са минали в учене, веселби, игри и разбира се, занимавки с компютъра :live:

Все пак, г-н Казиме, защо правиш тази носталгичена констатация? :roll: :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 26 Фев 2008 20:51

KNSpirit написа:
Липсват ми 700 поста!

И на мен! Админа трябва да разбере за тази нередност!

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Фев 2008 21:22

Ледник написа:
Казиме, приятелю, поздрав! http://uk.youtube.com/watch?v=_daG9nUAXLE
Je suis le meme, демек "същият съм си". Колкото и да растем, отвътре си оставаме нещастници, нали знаеш? :)

Пък форумът, да ме прощаваш, не заслужава да го наричаш остаряващ. Въпреки хакерските атаки и масовото "изчезване" на ценни теми, форумецът расте, но не старее. Нека си представяме, че пием за това. :)

Готина е песента. :D

Пия кола за форума и неговите членове! :D

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 26 Фев 2008 22:22

Как може всички да пропуснат да споменат каквото и да било за човека с най-много постове във форума? :lol:

Големи неща са се случвали по форумните полета, това не може да се отрече. Но не бива да се отдаваме на такива носталгични настроения, най-малкото защото навява мисли за т'ва, че все едно скоро всичко ще свърши. Пък то не ми изглежда така - има още доста история да се пише. Пък и е забавно. Entertaining, to say the least.

ПП
Глупости говориш, ти ако си бил достатъчно дълго във форума най-малкото което е, щеше да знаеш, че преди доста години ми се загубиха около 1000 и отгоре постове, а и да не броим това, че имам още около хиляда и нещо на другия акаунт Predecessor... Всичко си дойде на мястото сега.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Фев 2008 22:23

Най-много ама с анаболи и стероиди!

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 26 Фев 2008 23:09

Varggoth написа:
Как може всички да пропуснат да споменат каквото и да било за човека с най-много постове във форума? :lol:

Е ти пък Идоле как може сега тука всички скромни ти сега защото за момента имаш много постове и се опитваш да се иперчиш ама... в момента не е култуво да имаш много постове а да си от 1999 година регнат и да имаш 1 пост :Д

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Фев 2008 23:11

KN постни я тая снимка на великата форумна та да ви видя като млади люде :D А иначе да навъртяха се доста години, някой хора останаха, други си тръгнаха. И така, животът продължава. Отворих си бирата та наздраве на всички.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 26 Фев 2008 23:13

Ето го и Рико!

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения