А, и нещо между другото. Забележете заглавието на темата и рекламите

----

----
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
2D написа:Тези деца са обречени, да не видят бял ден, още от самото си раждане. Повечето от тях и основно образование нямат сигурно. Лесно ли се става човек така? За какво ще живеят след време? Как мислиш, способни ли ще са да споделят мнението ти за цената на живота?
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Бетрезен е прекалено доверчив.
Angerfist написа:То няма , ма ако си бил пиян и си надул няква , после след някой друг месец ти съобщи новината ( да речем в 5тия ) как ще процедираш ? Нима няма да се опиташ да избягаш от отговорност и ще станеш баща на нещото , което си създал ?
Bethrezen написа:Винаги са ми казвали, че съм наивен.
Трябва да оглеждаш ситуацията като истинска нинджа!
Ps. Прощавай , ама тези дни гледам Наруто , и ...
Shady написа:...