Да си поговорим за хаус музика!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Да си поговорим за хаус музика!
1-вия смислен пост по темата, ама ще съм ви благодарен, ако предоставяте самите тракове ( в датата все трябва да има това-онова нали?
) 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Dark-Dragon
Ти ако разчиташ на датата за качествена музика не знам. Тя става единствено ако си чул рандъм песничка по радиото/телевизията, харесал си я и искаш да си я имаш в колекцията (мое мнение). Иначе в този линк не са отделни тракове, ами са сетове(7 сета с приблизителна дължина 70 минути всеки сет) 
Аутопсията показва , че пациента е загинал вследствие на аутопсията.
"Ами много ясно, щото освен, че съм скромен съм и чаровен и умен и готин и обаятелен, абе и скромен съм !"- Dante
aka Arcatraz
"Ами много ясно, щото освен, че съм скромен съм и чаровен и умен и готин и обаятелен, абе и скромен съм !"- Dante
aka Arcatraz
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
дадох само за пример датата, ако знаеш просто тракчета от друго място говори за сваляне, не от торент, супер, давай !
Като ви е допаднало нещо, мега ви кефи, па пуснете 1 линкче към него, ако можете.
Като ви е допаднало нещо, мега ви кефи, па пуснете 1 линкче към него, ако можете.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Dark-Dragon
Някой може ли да ми препоръча тракчета с много здрав бас и етно вокали?
aka Arcatraz
aka Arcatraz
Dj Antoine - Arabian Adventures 1/2/3
От хауса признавам само трайбъл с малки други изключения. Повечето не струват.
От хауса признавам само трайбъл с малки други изключения. Повечето не струват.
-
Dark-Dragon
линк може ли, че не я намирам из датата?
aka Arcatraz
aka Arcatraz
@botlike, дадах ти аватара за пример, да ти покажа че определено не си от най-големите фенове. И чрез самото ти обръщение към мен, май показа че не знаеш какво точно означава ника ми (потърси в гугъл Anthony Middleton и Luca Saporito). Aватарът ми е най-често използваната обложка на "Get Physical Music", един от любимите ми (заедно с Defected, Toolroom и Italo Business) лейбъли през който издават едни от най-големите продуценти - Audiofly, Booka Shade, Djuma Soundsystem, Samim, Italboyz и много други. Би трябвало да си запознат с лейбълите или поне с повечето от тях. В голяма заблуда си за траклистовете, просто чуй някой сет на Digweed по Kiss или някой есеншъл на Tong. Преди или след всяко парче се казва името му. И не са само те, има и много други. И не е от самочувствието, а от факта че дразниш с некомпетентни отговори и си държиш на своето, дори когато не си прав. Айде със здраве!
Dark-Dragon, искаш dark progressive с етно вокал? Изтегли си Azam Ali - Aj Ondas, Bobby Deep - Spartian, 300 - Message For The Queen (Bobby Deep Memory Mix) [този е с вокал от българска народна песен] и Gladiator - Sorrow (Christos Fourkis Secret Mix) като за начало. A aко не ти е толкова наложителен вокала, тегли каквото намериш на Gerardo Boscarino, Marcelo Vasami, Deep Mariano, Facundo Mohrr, M&D Substance и Neftali Blasko.
Хамелеоне, това за тегленето е доста индивидуално. Трябва сам да си харесаш парчетата (което отнема доста време - ровене из онлайн магазини за музика, преслушване, преглеждане на чартове, траклисти и т.н.) и след това теглиш от eMule, DC++, soulseek или също така stmusic, но там се изисква покана, за да се регистрираш. Мисля, че не ти се занимава толкова, така че прати ми някое парче, което ти харесва и ще ти кажа няколко с подобно звучене (или направо продуценти, които да следиш).
Dark-Dragon, искаш dark progressive с етно вокал? Изтегли си Azam Ali - Aj Ondas, Bobby Deep - Spartian, 300 - Message For The Queen (Bobby Deep Memory Mix) [този е с вокал от българска народна песен] и Gladiator - Sorrow (Christos Fourkis Secret Mix) като за начало. A aко не ти е толкова наложителен вокала, тегли каквото намериш на Gerardo Boscarino, Marcelo Vasami, Deep Mariano, Facundo Mohrr, M&D Substance и Neftali Blasko.
Хамелеоне, това за тегленето е доста индивидуално. Трябва сам да си харесаш парчетата (което отнема доста време - ровене из онлайн магазини за музика, преслушване, преглеждане на чартове, траклисти и т.н.) и след това теглиш от eMule, DC++, soulseek или също така stmusic, но там се изисква покана, за да се регистрираш. Мисля, че не ти се занимава толкова, така че прати ми някое парче, което ти харесва и ще ти кажа няколко с подобно звучене (или направо продуценти, които да следиш).

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
" Хамелеоне, това за тегленето е доста индивидуално. Трябва сам да си харесаш парчетата (което отнема доста време - ровене из онлайн магазини за музика, преслушване, преглеждане на чартове, траклисти и т.н.) и след това теглиш от eMule, DC++, soulseek или също така stmusic, но там се изисква покана, за да се регистрираш. Мисля, че не ти се занимава толкова, така че прати ми някое парче, което ти харесва и ще ти кажа няколко с подобно звучене (или направо продуценти, които да следиш). "
Знам го това нещо -.- И се опитвах да мина покрай него..
Ама явно няма да стане..
Мерси за предложението, в един момент най-вероятно ще се възползвам. 
Знам го това нещо -.- И се опитвах да мина покрай него..
天皇陛下万歳。。!
-
Dark-Dragon
Now playing : Gerardo Boscarino_-_Fiberline Audio on Proton Radio_January_2007.mp3
и ми харесва. Аудиофлай мерси че спомена тоя артист
и ми харесва. Аудиофлай мерси че спомена тоя артист
aka Arcatraz
aka Arcatraz
-
Dark-Dragon
Някой може ли да ме регне в tribalmixes.com ? на мене ми изписва че съм бил с прокси и не иска да ми прави акаунт.
aka Arcatraz
aka Arcatraz
Аз и за аватара писах, но ако не си ме разбрал ще ти го обясня - през оная работа ми е какво мислиш за него.
Иначе е много готино да си праснеш ник на продуцентска компания и да "изрязяваш личността си" чрез работата и творбите на хора, които дори не познаваш (то е малко като майспейс).
Иначе наистина затвърди мнението ми, че някои ора се вземат прекалено насериозно (;
И все пак, поздрав: Kevin Sunray - Inside Me (Original Version)
Иначе е много готино да си праснеш ник на продуцентска компания и да "изрязяваш личността си" чрез работата и творбите на хора, които дори не познаваш (то е малко като майспейс).
Иначе наистина затвърди мнението ми, че някои ора се вземат прекалено насериозно (;
И все пак, поздрав: Kevin Sunray - Inside Me (Original Version)
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Игати уе!Къщата не била Къща а била Къща! 8(
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Loopmaster
Не съм много по хауса, но да ви питам, как се превежда house? Не беше ли къща или нещо подобно?
Иначе, кво не и харесвате на лъки ю? На мен ми допада, макар че, както казах, не слушам, или поне много малко, хаус![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Иначе, кво не и харесвате на лъки ю? На мен ми допада, макар че, както казах, не слушам, или поне много малко, хаус
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
-
Dark-Dragon
Аз против песента нямам нищо, проблема е че от нея почна фешънизирането на стила. (поне в България)
aka Arcatraz
aka Arcatraz
-
Dark-Dragon
бре дигам темата щото ботлаик не ми отговори на вапроса какво разбира под истински хаус. та искам да знам просто.
aka Arcatraz
aka Arcatraz
Eбати, а как ли се превежда скала и руло ?Kalinski написа:Не съм много по хауса, но да ви питам, как се превежда house? Не беше ли къща или нещо подобно?
Иначе, кво не и харесвате на лъки ю? На мен ми допада, макар че, както казах, не слушам, или поне много малко, хаус
Едит:
Бате, недей, че ей сега ще ми се скарат на мен, че съм метъл и сера по всички теми за друга музика
Uriah Heep - Rollin' the RockNocturno написа:Eбати, а как ли се превежда скала и руло ?
Rooooll away the rockkkkkk
Rooooll the Rock awayyyyyy
Чакайте... За хаусът всъщност може да се каже нещо?!?
-ДННН ДННН ДННН ДННН ДННН ДННН ДННН ДННН (3 часа)
Хаус музиката и хаусърските прически са открити при инцидент с контакт от Айнщайн.

За съжаление оцелял. По-късно, американски учени (АКА Плагиати) откраднали идеята и към музиката Хаус добавили фешънската прическа на Айнщайн като отличителен белег на тази нова култура.
-ДННН ДННН ДННН ДННН ДННН ДННН ДННН ДННН (3 часа)
Хаус музиката и хаусърските прически са открити при инцидент с контакт от Айнщайн.

За съжаление оцелял. По-късно, американски учени (АКА Плагиати) откраднали идеята и към музиката Хаус добавили фешънската прическа на Айнщайн като отличителен белег на тази нова култура.
-
The.Rampage.Rado
Ае раздуйте некви песнички бе! Майстори! Ае, че аз ако ви зарина с л^*#на нема да може да ги откриете половината... Толкова са ъндърграунд...
:mrgreen: 
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други