Readonly написа:В нещо съм успял, а не мога да се сетя кое. Я ретуширай белите петна
Шефе, винаги съм се кефил на пичовския ти цветущо-готин изказ !
Readonly написа:В нещо съм успял, а не мога да се сетя кое. Я ретуширай белите петна
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Шефе, винаги съм се кефил на пичовския ти цветущо-готин изказ !

The Chameleon написа:Английски.
The Chameleon написа:Сега ми трябва тема " Какво ще кандидатствате! "
Това е далеч по-важно от " С какво ще кандидатствате "
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Fenrir написа:Мен ми се ще да следвам медицина(има ли тук бъдещи колеги? :D ).
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

The Chameleon написа:Шейди, аз не търся далавера като теб.![]()
Просто следвам това, което ми допада и ще ми е приятно да живея с него.![]()
В случая ще имам нужда от английски, ако искам да вляза Японистика или Английска Филология( която пък ще ми помогне да си изкарам '2-рото' висшо в Япония ).