Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Kings Bounty: Legend
Публикувано на: 20 Фев 2008 14:13

http://www.kingsbounty.ru/eng/

За тези които името Kings Bounty не им говори нищо:
През 1993 години 3DO пускат нещо като бонус мини игричка към Might and Magic 3. Целта и е да обогати gameplay-я и историята на играта. Много хора я намират за супер интересна с голямото си количество единици и хубавата за тогава графика. Така 3DО решават и през 1995 години пускат Heroes 1. Смята се че именно Kings Bounty дава началото на поредицата Heroes.

Аз като голям фен преди няколко дни попаднах на този сайт. Поразгледах го и видях че става въпрос именно за продължение. Играта се различава от Heroes. Който е играл Kings Bounty ще загрее за какво става въпрос. Та темата е затова: Какво мислите за съответното продължение на играта?

P.S. Аз да си се застраховам:
Всяко сравнение на тази игра с други от жанра ( наблягам конкретно на Disciples ) е апсурдно и забранено. Който сравни тази анимационна игра със сериозния стил на Disciples значи ама въобще не разбира от игри. Допустимо е само сравнение с Heroes.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Kings Bounty: Legend
Публикувано на: 20 Фев 2008 14:54

Следя играта от известно време и се очертава да е добра, дори по-добра от Heroes 5(поне за мен).

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2008 16:21

Sentry написа:
Следя играта от известно време и се очертава да е добра, дори по-добра от Heroes 5(поне за мен).

А дано. :) ( не че Heroes 5 e лоша де ) ама на моята праисторическа трошка нито Heroes 5, нито Discpiles 3 мога да играя :(.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2008 16:48

Искаш да кажеш, че ще можеш да играеш King's Bounty, която на сайта пише, че recommended изискванията са

• Processor Pentium IV 3000 MHz or analogous AMD
• RAM 1Gb
• Videocard Nvidia GF7800 with 256Mb or analogous by ATI

Но Heroes 5 не можеш да играеш?

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 20 Фев 2008 17:58

# CPU: Pentium 4 / Athlon 1.5 GHz or higher
# RAM: 1024 MB or higher
# Video: 128 MB AGP GeForce4 Ti4200 / RADEON 8500 or higher video card

HoMM V min req :o

Предоставените от Мекицата са Recommended, още няма инфо за минималните. :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2008 18:46

Не съм казал че ще мога да играя тази а пък Heroes 5-не. Просто казах че каквото и да е не мога да го играя за жалост, а имам намерения да играя Heroes 5, Disciples 3 и тази. За жалост тези намерения са неосъществими на този етап. Дано поне като излязат Disciples 3 и Kings Bounty да си купя машина та да ги цъкам наред.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com