Автор |
Съобщение |
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 18 Фев 2008 22:23
Vermic написа: Home run!Дисайпълс 2 > Дисайпълс 3 This is some kind of joke ... right ? P.S. За музиката просто нямам думи
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
demona
|
|
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 19 Фев 2008 01:11
мдаа музиката е яка нямам търпение да я разцукам тая джитка независимо дали е бета или алфа или квото е там
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 19 Фев 2008 01:34
Абе Вермик има право. Колко игри в последните 1-2 години са се задържали?
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 19 Фев 2008 11:13
Аз поне не видех некои да е пускал изискванията,такаче аз ше го направа.
Operating System: Windows XP / Vista. Disc Drive: DVD compatible. Processor: AMD 3000+ or Intel Pentium 2 Ghz. RAM: 512 megabytes. Video: ATI Radeon 9600 or NVidia (DirectX compatible), 128 megabytes. Amount of freespace: 4 gigabytes. Sound card: Windows compatible. Controller: mouse Windows compatible. ЕДИТ: тва са минимум е ги изтинските Operating System: Windows XP / Vista. Disc Drive: DVD compatible. Processor: AMD 4800+ or Intel Core 2 Duo 2600. RAM: 1 gigabytes. Video: ATI Radeon 1900 or NVidia 7600 (DirectX compatible), 256 megabytes. Freespace: 4 gigabytes. Soundcard: Windows compatible. Controller: Mouse Windows compatible. Начи май ше е тежичка се пак
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 19 Фев 2008 14:02
Мдам.. Бубон, това не е коя да е игра.. И нека все пак не обръщаме темата на хейт между Дисайпълс и Хироус. И двете игри ги обожавам. demona, ако не си играл 2-ката й, определено я почвай.. http://zamunda.net/details.php?id=12289 <- da best from da best links :> Съдържа оригиналната Д2 + 2-та й станд алоун експанжъна с мисии, както и това , което най-много ни трябва, а именно експанжъна , който включва нова раса - Елфите. Rise of the Elves се почва и за мисии и като цяло.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
demona
|
|
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 19 Фев 2008 14:28
"И нека все пак не обръщаме темата на хейт между Дисайпълс и Хироус. И двете игри ги обожавам. demona, ако не си играл 2-ката й, определено я почвай.. The Chameleon аз ги минах кампанийте ама сега мисля да изиграя и всички карти да си припомня малко тва онова PS: и аз съм фен и на 2-те поредици Heroes и Disciples така че нека темата да не е Heroes VS Disciples
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 19 Фев 2008 23:11
Brain написа: Бря! Ако изискванията са такива, значи имам повод за радост. Това е последното инфо за изискванията излязло преди пет дена в интервю.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 19 Фев 2008 23:53
Няма смисъл да обръщате темата Disciples vs Heroes тъй като с всяка следваща част игрите се доближават все по-близко една до друга - инициативата в Heroes 5 и различното развитие на единиците в Tribes of the East, както и придвижването на единиците и правенето на магии по време на битка в Disciples 3. За всеки ще има по нещо .
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 20 Фев 2008 01:08
С малката разлика, че въпреки че има магии по време на битка и придвижване, пак нещата си остават съвършено различни. Защо? Защото магиите по време на битка си остават като другите в Disciples - дадени от бог и изискващи неговата мана, която е ресурс по картата. Защото разположението на единиците в битката в Disciples ще играе доста по-голямо значение от това в Heroes... и защото като цяло Disciples си е turn-based RPG.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 20 Фев 2008 11:31
Ново интервю на блогчето ми.
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 20 Фев 2008 11:57
Естествено Sentry че някои неща не могат да се променят или то могат ама ще е ужасно тъпо. Примерно главната концепция която при Heroes e получаване на нова популация всяка седмица, а при Disciples е трупане на опит на единиците. Маните и ресурсите в Disciples и Heroes също много се различават и служат за различни неща.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 20 Фев 2008 12:12
Ми не, просто както го каза излгеждаше, че накрая двата франчайза ще се слеят в един, което е съвършено невярно. Игрите са адски различни, почти толкова различно колкото Age of Empires и Sudden Strike. Даже може би малко повече. Това, че имало битки насам-натам мърдане, магии и избор на единиците не прави игрите по-идентични, дори ги прави по-различни. Иначе много от концептите на Heroes 5 изглеждаха като вадени от Disciples, а не от предишен Heroes.
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 20 Фев 2008 13:02
Прав си Sentry. Напълно си прав. Не исках да прозвучи така, макар че такава ми беше първата реакция като разбрах за новостите в Disciples 3. Иначе това една игра да краде от друга го има още от много много отдавна. Всъщност при създаването на Heroes 1 са взети идеи от 3 игри от 80-те години. Много други "велики" заглавия също са крали от други. Лошо няма естествено ако е в умерени количества. Примерно инициативата в Disciples е много добра като замисъл и може само да ме радва че е пренесена в любимата ми поредица, защото честно казано редуването на ударите в бойната система на Heroes 3 е тъпо ( колкото и велика да е играта и т.н. ). Просто всяко нещо си има предимства и недостатъци и опира до личен избор кои предимства ще избереш за доминиращи и на кои няма да обърнеш такова внимание. Хубаво е че игрите са различни, за да могат да задоволяват всеки вкус. Най-тъпото е като почнат феновете да се карат от типа на RedAlert vs StarCraft. Аджеба аз съм фен и на двете игри, кво да кажа. А примерно WarCraft 3 ме кефи повече и от 2-те. Така че света не е само това vs онова. Особено пък ако опрем до личен вкус.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 20 Фев 2008 13:21
Ми не, инициативата в Disciples 2 е като скоростта в Heroes 3 и 4, и ударите се разменят на равни начала. Сега и двете игри заемат от Final Fantasy по-простоата форма на active time battle.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 20 Фев 2008 13:49
Мерси за новия превод! Бе.. въпреки всичкия негативизъм, който съм насъбрал относно моделите на някои единици, усещам как все пак играта ще е грандиозна.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Аltеr Ego
|
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 20 Фев 2008 13:51
Няма как да не го кажа Heroes > Disciples .
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 20 Фев 2008 13:59
Аltеr Ego, твоя гледна точка Chamи, то се насъбира hype бе, човек, аз сега като си гледам blog-а то през 2 дена ъпдейт с ново инфо съм пускал. Толкова инфо за играта не се е излъчвала от пантивека, направо се кефя на девелъпърите. Ето днеска един от тях каза, че обича чай и че вече работят върху моделите за expansion-а. Какво повече да искаш?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 20 Фев 2008 15:28
Мхм.. :> Добре, че покрай всичките ненужни подробности казват важни неща, като че обичат чай. А иначе - workin' on teh undead, eh? Направо изпадам в екстаз! ((;
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 23 Фев 2008 16:15
Дис.3 не ми се вижда толко яка колкото е двойката . Много ресурсоемка ще е ..
ПП: Дайте некой стратеджи билд за демоните , че с тях хич ма няма .
FOR THE HIGHFATHER!
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Disciples 3 News Публикувано на: 23 Фев 2008 16:55
Ми то там има няколко основни начина да се почва и после всичко си върви естествено. Единия е leader, accolyte и gargoyle, в другия вместо gargoyle слагаш демон, третия е leader, accolyte, accolyte, possesed. Демона в зависимост от типа герой се развива така че да балансира, тоест ако е mage leader го правиш на Abbysal Devil или Overlord, ако е warrior leader - Tiamath. Accolyte-a се развива както ти скимне, но ако не си падаш по странните тактики го праскай на Modeus. P.S. Пуснах един ъпдейт за Q&A на elveone.gametrailers.com.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|