Автор |
Съобщение |
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark 5 (All About!) Публикувано на: 19 Фев 2008 19:10
Спука ми се балончето надежда, че ще я подкарам (пък дори и на от лоу по-лоу настройки). Fuck Crysis индийд, ама и при изискванията
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark 5 (All About!) Публикувано на: 19 Фев 2008 19:14
Най-готиното в играта е саундтрака
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
Кain
|
|
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark 5 (All About!) Публикувано на: 19 Фев 2008 19:30
Свалям.Само че малко ще ми се задъхва
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark 5 (All About!) Публикувано на: 19 Фев 2008 19:33
Мен не ми хареса 4 Все пак ще го истегля озарен с нова надежда
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark 5 (All About!) Публикувано на: 19 Фев 2008 19:57
Том Круз WTF Както каза Shady, няма да се подкарва... само ще мечтая да я играя... edit: Брейн, Хаме: Но попринцип не съм голям физиономист
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark 5 (All About!) Публикувано на: 19 Фев 2008 20:08
Киану е, да..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark 5 (All About!) Публикувано на: 19 Фев 2008 22:28
Киано Риивс--> <--Том Круз => се получава тва от корицата п.п.Божке колко съм тъп
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark 5 (All About!) Публикувано на: 19 Фев 2008 23:07
Не бих казал нито, че графиката е чак толкова добра, нито, че главният герой прилича на Том Круз или Киану Рийвс(in-game, на корицата бие повече на Киану в Scanner Darkly). Gameplay-a обаче ми се понрави и това, че имаш интеракция с всичко.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark 5 (All About!) Публикувано на: 19 Фев 2008 23:18
На бърз оглед не забелязах къде точно пише какви са системните извисквания, пък тоя БТК тука в Русе е доста мизерен, та някой ще може ли да ми копипейстне какво животинче ще ми трябва, за да я подкарам? (ако може recomended-a)
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark 5 (All About!) Публикувано на: 20 Фев 2008 00:08
Existance изисквания не намерих но в горния ляв ъгъл на корицата пише Windows Vista required такаче може би нема да е лекичка
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
demona
|
|
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark 5 (All About!) Публикувано на: 20 Фев 2008 00:48
Платформи: PC, PS3, XBOX360, PS2, WII май ще я джиткам на PS2-ката
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark 5 (All About!) Публикувано на: 21 Фев 2008 11:01
Такива игри са ми по принцип много натоварващи откъм нерви и доста от тях си прашасват на харда ми, ама тая ще я изиграя, ако ще и у лудницата да вляза (както за малко щеше да стане като изиграх Silent Hill поредицата )
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark 5 (All About!) Публикувано на: 21 Фев 2008 11:39
Ще се играе на ПС2-ката. Въпреки че не съм играл нито една игра от поредицата, мисля да започна с тази. 3тия шот кърти (много добър левъл дизайн).
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
Gt
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark 5 (All About!) Публикувано на: 21 Фев 2008 13:26
zip0 написа: Ще се играе на ПС2-ката. Въпреки че не съм играл нито една игра от поредицата, мисля да започна с тази. 3тия шот кърти (много добър левъл дизайн). Гадното е, че версиите за ps2 & Wii не се разработват от Eden Games, и също предвид факта, че хардуерно са на светлинни години от PC,360,ps3 най-вероятно ще са напълно сбозени. Чакам за 360, също смятам да пробвам и версията зa ps2, понеже ми е интересно какви ще са разликите Цитат: Gameplay-a обаче ми се понрави и това, че имаш интеракция с всичко. Оо определено! Омръзнало ми е вече от UE3 игри, със нулева интеракция с околната среда. Real time инвентара рита задника на почти всички заглавия
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark 5 (All About!) Публикувано на: 21 Фев 2008 14:32
Gt написа: Гадното е, че версиите за ps2 & Wii не се разработват от Eden Games, и също предвид факта, че хардуерно са на светлинни години от PC,360,ps3 най-вероятно ще са напълно сбозени. Чакам за 360, също смятам да пробвам и версията зa ps2, понеже ми е интересно какви ще са разликите След година-две мисля да си взема едно 360
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
Resident
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark 5 (All About!) Публикувано на: 21 Фев 2008 20:12
Това как ме сърбят ръчичките да го пипнааааа ...ох леле Инвертара верно кърти
___________________________________ Through the mist I see the face
Of an angel, calls my name
I remember you're the reason I have to stay
|
|
|
|
|
Gt
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark 5 (All About!) Публикувано на: 21 Фев 2008 23:17
Brain написа: PS2 и Wii версиите ще се разработват от Hydravision, хората направили двете части на Obscure. ..което хич не е успокояващо между другото http://www.strategyinformer.com/wii/alo ... shots.html - ето как изглежда до момента версията за Wii
|
|
|
|
|
Resident
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark 5 (All About!) Публикувано на: 23 Фев 2008 11:03
Горкото Wii Абе аз знаех е че по-слабичко ..ама това не е честно просто.Тая графика е като от PS2 да му се невиди.
___________________________________ Through the mist I see the face
Of an angel, calls my name
I remember you're the reason I have to stay
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark 5 (All About!) Публикувано на: 02 Мар 2008 15:47
15 часа геймплей с включени в това число и незадължителните неща... бахти, тая игра ако се засиля ще я мина наведнъж. Дано размислят малко, все пак не искаме интерактивен филм, а геймка!
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Gt
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alone In The Dark 5 (All About!) Публикувано на: 03 Мар 2008 14:34
10-15 часа? Ами абсолютно нормално. качество> количество трябва да бъде според мене Цитат: 15 часа геймплей с включени в това число и незадължителните неща... бахти, тая игра ако се засиля ще я мина наведнъж. Ами 90% от новите игри дори се минават за около 6-7 часа. 15 часа е напълно нормално за такъв тип заглавие. Цитат: В нета наистина е тръгнал слух, че играта вероятно ще е Vista only Като си фен на horror-a ще опваш Vista, да няма да чакаш месец докато пуснат пач? Бе не ми пука дали ще поддържа XP или друг шит. Чакам за 360 и PS2 btw: два нови скрийна: can''t wait!!!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|